Aslanlar ne ekerse, mislisi alacak

Pazar günü Aslan burcunda doğan güçlü yeniay yolumuza ışık tutacak. Hayatımızda neye başlamak istiyorsak, yeniayın güçlü enerjisi bizi destekleyecek ve attığımız adımların kalıcı olmasını sağlayacak. Yeniayda Güneş ile Ay’ın yanında bulunan uğurlu Jüpiter, büyüme, genişleme ve şans getirecek. En şanslı olanlar Aslanlar, yükseleni Aslan olanlar ve diğer ateş burçları Yay ile Koçlar. İkizler, Terazi ve Kovalardan oluşan hava burçları da bu ateş enerjisinden yararlanacak.

Mars’ın aylardan beri bulunduğu Terazi’den çıkıp Akrep burcuna geçişi de hayatımızda belirgin bir değişime neden olacak. Sene başından beri bizi yoran ve meşgul eden konular yer değiştiriyor. Mars’ın, Akrep burcundaki konumu Boğa ve Yayları zorlarken, İkizlerin günlük işleri, Koç ve Terazilerin masrafları artacak, Oğlak ve Yengeçler ise eğlenceye daha fazla zaman ayıracak.

Akrepler sene başından beri alttan almak, gücünü belli etmemek ve gizli hareket etmek durumunda kalmış olabilirler ama şimdi Mars ile beraber ön plana çıkıyorlar ve kontrol onlara geçiyor. Ancak bu gücü iyi değerlendirmek gerekecek, özellikle otorite figürlerine kafa tutma eğiliminde olabilirler.

29-30 Temmuz doğumlu Aslanlar ise yanılsamaya açıklar, özellikle para konularında durumları net olarak görmekte zorlanabilir ve kafa karışıklığı yaşayabilirler. 27 Temmuz doğumlu Aslanlar güzel haberler alabilir, lüks ve konforlu bir seyahat yapabilirler ama aynı anda babalarıyla veya eve ait bir mesele ile ilgilenmeleri gerekecek.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Masraflarınız artıyor. Belki de ev, araba, okul taksitleri ya da iş sermayesinin aylık ödemelerinden dolayı nakit sıkışıklığı çekeceksiniz. Bu eğilim eylüle dek sürerken kredi, miras, nafaka, hisse, komisyon, vergi, sigorta gibi kaynaklar sizi uğraştıracak. Daha çok kazanmak için hırslanacaksınız. Alternatif olarak ameliyat gibi tıbbi bir işlem gündeme gelebilir. Aşk ve çocuklardan yana yüzünüz gülecek ve mutluluk kaynağınız bu alanlar olacak. Sanat gibi yaratıcı alanlarda    çok başarılı olabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs (HAFTANIN ŞANSSIZI)

Eleştiriler bitmeyecek. Mars’ın eylül ortasına dek sürecek olan yeni konumu sizi biraz zorlayacak. Mars tam karşınızda yer alacak ve insanlarla mücadele etmeniz gerekecek. Ne yapsanız siz haksız olacaksınız. Eşiniz, ortağınız, sevgiliniz, birebir ilişkiniz olan insanlar, rakipleriniz hatta düşmanlarınız baskın konumda olacak ama karşı taraftan çok şey öğreneceksiniz. Sizi eleştirecek ama aynı zamanda motive edecekler. İlişkilerinizde bastırdığınız sorunlar yoksa bu dönem sizin için çok rahat geçecek gibi.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Seyahat fırsatlarıyla dolu bir dönemdesiniz. Siz gitmezseniz yoldan gelenler olacak. Ulaşım koşullarınız rahatlayacak; yeni ve daha lüks bir arabanız olabilir. Diğer yanda sıcaklarda koşturacaksınız zira tatil bile olsa günlük işleriniz artacak ve eylül ortasına kadar da azalmayacak. Alternatif olarak sağlıkla ilgili konular ön planda olabilir; doktor kontrolleri ve testler yaptırabilirsiniz. İşlerin artması, işyerinizde gerilime neden olabilir ve çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki sorunlar su yüzüne çıkabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Günleriniz eskisinden çok daha eğlenceli geçecek. Ev ve babayla ilgili sorunlar yerine sevdiğiniz konulara ve hobilerinize zaman ayırabileceksiniz. Ancak sevgiliniz veya çocuğunuzla aranızda para yüzünden anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Partneriniz yani eşiniz veya ortağınız ise üzerinizde baskı kurabilir ve bir konuda çok ısrarcı olabilir. Diğer yanda bu hafta ilave bir gelir kaynağı ya da aylık gelirinizi artıracağınız fırsatlar bulabilirsiniz. Elinizdeki proje, görev ya da bir müşteri uzun vadeli kazanç getirebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos (HAFTANIN ŞANSLISI)

Hayatınızın en önemli dönemlerinden birindesiniz. Neyi ekerseniz misli misli karşılığını alabilirsiniz- iyi anlamda! Ancak para konularında özveride bulunurken aldatılabilir veya istenmeden yanıltılabilirsiniz. Seyahat, güzel haberler ve yakın akrabalar hayatınıza renk katacak. Aynı zamanda evinizde hareket artıyor. Kalabalık misafir ağırlayabilir, tamirat yaptırabilir, taşınabilir, ev satın alabilir veya satabilirsiniz. Evle ilgili sizi kısıtlayan sorumlulukların üzerine gidip kalıcı çözümler bulabileceksiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gizli işler veya bir süre gizli kalması gereken stratejik görevleriniz olabilir. Bugün doğan muhteşem yeniay iç dünyanızda temizlik yapmanız, sizi kısıtlayan psikolojik sorunlar veya yüklerden kurtulmanız için iki hafta boyunca güçlü enerjiler yayacak. Gidin bir uzmandan yardım alın. Maneviyata odaklanın ve iç dünyanızı zenginleştirin. Kendinizi yeni baştan yaratabileceksiniz. Tüm bunlar içte gelişirken, dışarısı eylüle kadar çok hareketli geçecek, insanlarla görüşecek ve kısa seyahatlere çıkacaksınız.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Nihayet sene başından beri sizi yoran gerilim ve aşırı yoğunluk normale dönüyor ve insanlarla sürekli kapışmak gibi size pek uymayan davranışlardan kurtuluyorsunuz. Eskisinden daha sosyal, renkli, arkadaşlarla dolu bir dönem başlıyor ve öyle hemen sona ermeyecek. Bu günlerde tanışacağınız insanların hayatınızda özel bir yeri olacak ve sizi çok farklı yerlere taşıyacaklar. Ancak arkadaşlarınız çok para harcamanıza neden olabilir. Eylül ayı ortasına dek harcamalarınız kontrolden çıkacak.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Tatil dönemine gelen ve bugün doğan yeniay son on senenin hatta belki de hayatınızın en büyük kariyer fırsatlarını getirebilir. Bu müthiş eğilim tam bir sene sürecek ama ilk tohumları şimdi atarsanız bu güçlü enerjiyi yakalamış olacaksınız. Ayrıca kendinizi rahatlamış ve eski canlılığınıza kavuşmuş hisseceksiniz. Burcunuza iki seneden beri ilk defa gelen mars, olayları sizin yönlendirmenizi ve tam merkezde yer almanızı sağlayacak. Ancak bazen aşırı telaşlı, sabırsız ve sinirli olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Dışa dönük bir burçsunuzdur ama eylül ortasına kadar olan dönemde tek başınıza kapanıp çalışmanızı gerektiren bir proje veya gizliliği olan bir iş, çevrenizden izole olmanıza neden olabilir. Mücadelenizi gizli yapacak ve öfkenizi göstermeyeceksiniz. Hastane, hapishane, huzurevi gibi kapalı kalınan kurumlara gidip gelmeniz de mümkün. Medya, yurtdışı, mahkeme, üniversite bağlantılı bir alanda sevineceğiniz gelişmeler olabilir. Hayalini kurduğunuz bir seyahat lüks koşullarda gerçekleşebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün doğan yeniayın ardından elinize yüklü miktarda para geçebilir. Bir ev satışı, miras, hisse, tazminat, kredi, komisyon gibi kaynaklar ya hemen şimdi ve de ağustos ayında ya da en geç önümüzdeki yaza kadar kazanç getirecek. Eylül ortasına dek sürecek olan başka bir eğilim ise daha çok dışarı çıkmanız, arkadaş ve gruplarla bir araya gelmeniz için sizi motive edecek. Ancak ev konuları zaman zaman gerilime neden olacak. Sosyal aktiviteler ise tahmininizden çok daha masraflı olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Karşınıza çıkanlara dikkat edin zira şimdi yapacağınız başlangıçlar çok çabuk ciddi bir beraberlik, evlilik ve iş ortaklığına dönüşebilir. Ya ağustos ayında ya da en geç bir yıl içinde evlenebilir ya da ortaklık kurabilirsiniz. Kararlarınız geçici bir heves olmayacak ve hayatınızı uzun vadede etkileyecek. Evliyseniz eşinizden güzel haberler alabilirsiniz, eşinizin şansı size de bulaşacak. Eylül ortasına dek sürecek olan başka bir eğilim ise kariyerinizde son iki senenin en güçlü dönemini başlatıyor.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Seyahat tutkunuz artık uyanıyor ve yurtdışının kapısı aralanıyor. Dışarıya açılacaksınız. Günlük rutinin dışına çıkarak ufkunuzu genişleteceksiniz. Yurt dışına gitme imkanınız olmazsa üniversite, seminer ve kurslarla kendinizi geliştireceksiniz. Eylül ortasına dek sürecek bu eğilim yurt dışı bağlantılı işler, medya sektörü ve yasal konuları ön plana çıkarıyor. Yabancılar ve farklı kültürlerden insanlarla iş yapabilirsiniz. Bu dönemde başlayacağınız basit bir proje ve görev çok büyüyebilir.