Aslanların statüsü değişebilir

Aslan burcundaki ay tutulmasının duygusal fırtınaları hafta boyunca etkili olacak. Ay tutulması dolunayla oluşur ve dolunayın enerjisini üçe katlar. Dolunay ay tutulması daha çok sonuç, tamamlanma ve ektiklerimizi biçtiğimiz zamanlarıdır. Farkında olmadığımız durumlara ışık tutar ve bir anda yüzleşmemizi sağlar. Herkes aynı şekilde etkilenmeyecek ama eğer tutulma doğum haritanızda bir yerlere dokunup aktive ediyorsa, sizi bir yaprak gibi sizi havalandırıp bambaşka bir yere indirebilir. Aslında bu olumlu bir tutulma olduğundan, büyük olasılıkla bu değişim hemen olmasa bile uzun vadede hoşunuza gidecektir. Tutulma Yay burcundaki uzun vadeli istikrarların gezegeni Satürn’den, Koç burcundaki sürprizli Uranüs’ten, Terazi burcundaki uğurlu Jüpiter’den büyük destek alıyor. Oğlak burcundaki Pluto ise dolaylı yoldan zorluk ve engel çıkarabilir. Bu ay tutulması hem 2017’nin, hem de en son 2008-2009 yıllarında yaşanan Aslan-Kova serisinin ilk tutulması.  Aslan ile Kovaların statü değişikliği yaşamalarına neden olabilir.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Tutulma yaratıcılığınızı kısıtlayan unsurların bir anda ortadan kalkmasını sağlayabilir. Sanat ve diğer yaratıcı alanlarda başarılı olabilirsiniz. Ayrıca kendinizi bulmanıza ve herkesten farklı özgün yanınızı ortaya çıkarmanıza da yardımcı olacak. Aşık olabilirsiniz eğer hayatınızda birisi varsa, aşkınızı dolu dolu yaşamaya başlayabilirsiniz. Çocuklarla ve hamilelikle ilgili gelişmeler olabilir.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Oturduğunuz ev, başka bir mülkle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Evle bağlantılı maddi güvenliğinizi sağlayacak, ileriye dönük gelişmeler olabilir. Bilmediğiniz unsurlar ve sürprizler beklemediğiniz fırsatları sunabilir. Hayatınızda çok önemli bir dönemi geride bırakmaya karar verebilirsiniz. Ancak tutulmayla geride bırakacağınız şeyde dönüş olmaz.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran       

Ay tutulması hem maddi konularda gelişmeler, hem de seyahat fırsatları getirebilir. Siz gitmezseniz yoldan gelenler olabilir. Aşk ve çocuklardan yana şansınız açık olacak! Yakın akrabalardan haberler alabilirsiniz. Eşiniz ya da ortağınız ise uzun vadeli maddi güvenliğinize yardımcı olabilir. Ancak eşinizin parası, kredi, vergi, borç, nafaka, miras gibi konularda bir engel çıkabilir.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Maddi kaynaklarınızda değişiklikler olabilir. Ay tutulması parayla ilgili hızlı gelişmeler getirebilir ve yüklü miktarda para alışverişi yapabilirsiniz. Kariyerinizde ise sürprizli bir durum var; beklediğiniz değil de, aklınızın ucundan bile geçmeyen bir gelişme yaşayabilirsiniz. Eviniz veya başka bir mülkle ilgili parlak fırsatlar çıkabilir.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Burcunuzda yeni başlayan tutulmalarla beraber dönüm noktası yıllarınız da başlamış oluyor. Ocak 2019’a kadar olan süreçte statünüz değişebilir! Önemli kararlar alabilirsiniz. Ay tutulması dolunayla oluştuğundan, duygusal geçecektir. Yaşı büyük bir sevgiliniz olabilir. Çocuğunuz için geleceğe dönük sağlam adımlar atabilirsiniz. 

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül - HAFTANIN ŞANSSIZI

Ay tutulması iç dünyanızı karıştırabilir ve bilmediğiniz şeyleri öğrenmenizi sağlayabilir. Başta zorlanacak olsanız bile öğrenecekleriniz uzun vadede daha güçlü olmanızı sağlayacaktır. Alternatif olarak kendiniz veya bir yakınınız için hastane, huzurevi, rehabilitasyon merkezi gibi kurumlara gidip gelebilirsiniz. Kaygıdan kurtulmak için psikolojik destek alabilirsiniz.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim - HAFTANIN ŞANSLISI

Hafta sonunuz kalabalık ortamlarda geçebilir. Arkadaşlarınız hep yanınızda olacak. Partneriniz ise sürprizleriyle sizi heyecanlandırabilir. Dernek, kulüp gibi bir organizasyonda görevli olabilir veya önemli bir toplumsal projede yer alabilirsiniz. Büyük bir hayalinizle ilgili bir fırsat aniden karşınıza çıkabilir. Seçenekleri iyi değerlendirmelisiniz.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Ay tutulması iş veya ev hayatınızda önemli gelişmeleri başlatabilir. İş hatta sektör değiştirmeniz bile mümkün. Aslında tutulma dönemlerinde harekete geçmek yerine gelişmeleri izlemek ve beklemek daha iyidir zira önünüzü net görebilmeniz için zaman gerekebilir. Aylık gelirinizde yüksek olmasa bile içinizi rahatlatacak bir yükseliş olabilir.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Ay tutulması yurt dışı bağlantılı planlarınızı harekete geçirebilir. Pasaport ve vize işlemleriyle uğraşabilir, seyahate çıkabilir. Hukuk, üniversite ve yayıncılıkla ilgili alanlarda yeni gelişmeler olabilir. Aşk ve çocuklarla ilgili hızlı ve sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çocuklarla ilgili uzun vadeli sağlam planlar yapabilirsiniz.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Parayla ilgili hızlı gelişmeler olabilir. Ay tutulması kredi, borç, hisse, komisyon, vergi, sigorta, emeklilik, nafaka, miras, prim gibi kaynakları harekete geçirecek. Oturduğunuz ev ya da başka bir mülkle bağlantılı para konularında sürpriz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kariyerinizde ise farkında olmasanız da parlak bir dönemdesiniz.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Hem zıt burcunuz olan, hem de sizi tamamlayan partnerinizi temsil eden Aslan burcundaki ay tutulması yakın ilişkilerinize ışık tutacak. Evlenme veya iş ortaklığı kurma düşünceleriniz olabilir. Avukat, ajans, menajer gibi sizi temsil edecek aracılarla çalışmaya başlayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz ise yolunda gidecek gibi görünüyor.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Yorucu ve yoğun birkaç gün geçirebilirsiniz. Bir projeyi teslim edebilir ya da projeye başlamanız için gereken onayı alabilirsiniz. Hem evde, hem de çalışma ortamınızda detaylı işlerle uğraşacaksınız. sağlığınıza öncelik verebilir, ihmal ettiğiniz kontrolleri yaptırabilirsiniz. Kariyerinizde ise sağlam bir adım atabilir ve geleceğiniz için güvenlik oluşturabilirsiniz.