Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

Koç      21 Mart - 20 Nisan

Bugün ekonomik konularla ilgili dönüşümler yaşanabilir, ortak gelirlerin paylaşımında kesin sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bir aile gayrimenkulü veya mirasıyla ilgili olaylar olumlu bitebilir. Üstlerinizin ve çalışma arkadaşlarınızın tam desteğini alabilir, çalışmalarınızda başarılı olabilirsiniz. Doğru ve uzun vadeli yatırımlar için planlar yapabilir, verimli ve üretken olabileceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Parasal konularda şanslısınız.

Boğa     21 Nisan - 21 Mayıs

İlişkilerde uzun süredir cesaret edemediğiniz konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Ay’ ın da desteğiyle yaşamınızda daha verimli olabileceğiniz bir süreci başlatabilirsiniz. Duygu ve düşünceleriniz arasında ki uyum yeteneklerinizi sergileme olanağı da verecek, yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabileceksiniz. Sevdiklerinizden destek görebilirsiniz.

İkizler      22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Her ne kadar çalışma arkadaşlarınızla aranızda çatışmalar yaşansa da, iş ortamınızda verdiğiniz başarılı mücadele görünür olacaktır. Planlarınızda ailenizle uyum içinde olabilir, doğru yatırımlar yapmanın yollarını arayabilirsiniz. Gizli ilişkilerden alacağınız destekle, sağlam ve uzun vadeli girişimlerde bulunabilirsiniz. Kararlı ve tutarlı davranabileceksiniz.

Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz

Sevdiklerinizin desteğiyle, ilişkilerde farklı ve yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinize kararlı adımlarla yürüyebilir, kariyer planlarınızı uygulayabilirsiniz. Emeklerinizin ekonomik karşılığını almak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Sosyal ve arkadaş gruplarıyla iletişiminizde akılcı davranabilirsiniz. Zihinsel olarak odaklanarak yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz.

Aslan     24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün iş ve sosyal hayatınızda sağlam ve tutarlı adımlar atabilirsiniz. Çalışmalarınızın ve emeklerinizin karşılığını alabilir, verimli ve üretken olabilirsiniz. Yüksek konsantrasyon ve cesur tavırlarla doğru yatırımları yapabilirsiniz. Akılcı düşünerek, maliyet bilinciyle hareket ederek ve hırsla çalışarak başarılı olabilirsiniz. Duygu ve düşünceleriniz aranızda uyum olması daha kararlı olmanızı sağlayacaktır.

Başak    24 Ağustos - 23 Eylül

Duygusal hedeflerinizde dönüşüme gitmek için bazı planlarınızdan vazgeçebilirsiniz. Zihinsel gücünüzün yüksek olduğu bugün, kendinizi doğru ifade edebilir, ikna etme sürecinde başarılı olabilirsiniz. Hırslı ve akılcı düşüncelerle, yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilir, uzun vadeli girişimlerde bulunabilirsiniz. Görüş ve inançlarınızı paylaşarak, ilişkilerde daha verimli ve üretken olabilirsiniz.

Terazi    24 Eylül - 22 Ekim

Finansal güvenliğiniz için verdiğiniz mücadelelerde başarılı olabilirsiniz. Açığa çıkmamış bilgiler ve kulislerden aldığınız duyumlar ekonomik konularda risk almanızı sağlayabilir. Derinden ilerleyerek, uzun vadeli girişimlerde bulunabilir, odaklandığınız çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Gayrimenkuller ve yatırımlarla ilgili gelişmeler, siz farkına varmasanız da aldığınız destekler sayesinde olumlu sonuçlanabilir.

Akrep    23 Ekim - 22 Kasım

Bugün cesur, akılcı ve tutarlı davranabilirsiniz. Her ne kadar şartlar size bağlı olmasa da aldığınız çevresel destekler,  olumlu gelişmelere yol açabilir. Eşiniz, ortağınız ya da işbirliklerinizle kariyer hedeflerinizi ve geleceğe dair planlarınızı paylaşmanız yardım almanızı kolaylaştıracaktır. Arkadaş ve sosyal gruplar içinde ki ikna edici tavrınız, mücadelelerinize odaklanmanızı ve başarılı olmanızı sağlayacaktır.

Yay    23 Kasım - 22 Aralık

Çalışma ortamınızda başarılı işlerinizle göz önünde olabilirsiniz. Üstünde çalıştığınız proje ve sorumluluklarda ki olumlu gelişmelerle kariyer planlarınızı uygulayabilir, üstlerinizin onayını alabilirsiniz.  İş arkadaşlarınızla görev paylaşımına gitmeniz ve onların tecrübelerinden faydalanmanız sizin lehinize olacaktır. Fakat gizli öfke biriktirmeniz, kontrol sorunları yaşamanıza ve beklenmedik sonuçlara yol açabilir.

Oğlak    23 Aralık - 20 Ocak

Bugün görüş ve düşüncelerinizi sevdiklerinizle paylaşarak onların desteğini alabilirsiniz. Yaşamınızı ilgilendiren kararlar alarak, uygulamaya koyabilir, uzun vadeli girişimlerde bulunabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde ve çocukları ilgilendiren konularda cesur adımlar atabilir, kararlı ve atak davranabilirsiniz.  Odaklandığınız işlerle  ve hedeflerinizle ilgili mücadelelerinizde başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Kova    21 Ocak - 19 Şubat

Kariyeriniz için verdiğiniz mücadele yoğunlaşmasına rağmen başarı şansınız da artacaktır. Finansal konular, vergi, sigorta, kredi, miras gibi işlerinizde sonuca varmanız daha kolay olabilir, daha önce ki tecrübeleriniz sayesinde girişimlerinizde akılcı davranabilirsiniz. Çok akılcı ve üretken bir günde olmanızı iyi değerlendirebilirsiniz hem iş hem de sosyal hayatınızda fırsat ve avantajlar yakalayabilirsiniz.

Balık    20 Şubat - 20 Mart

Yakın çevre, kardeş ve kuzenlerinizin desteğiyle akılcı girişimlerde bulunabilir, işbirliklerine gidebilirsiniz. Sizin için çalışan ve destek veren kişilerin tecrübelerinden faydalanmanız uzun vadeli yatırım ve projelerde başarılı olmanızı sağlayabilir. Bugün kararlı ve akılcı davranmanız sayesinde görüşlerinizi daha kolay ifade edebilir, düşünceleriniz ve inançlarınız için mücadele edebilirsiniz.