Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Maddi kazançlarınızı arttırmak için fırsatları iyi değerlendirmeye bakmalısınız; yeteneklerinizi kullanarak sağlam koşulları oluşturabilecek gücü kendinizde bulabilirsiniz. Aslan burcuna geçen Venüs, 3 Ekim’ e kadar aşkta, sanatta, eğlence alanında sizi destekler pozisyonda olacak. Zevklerinizde daha fazla lüks ve konfora yönelebilir; sosyal yaşantınızda hareketli günler yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzda hareket eden Ay kendinizi daha rahat ifade etmenize ve isteklerinizin peşinden ısrarla gitmenize olanak sağlıyor. Girişimlerinizi sağlam temeller üzerine kurabilir; uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Gayrimenkul, aile kaynaklarından şanslı olacağınız bir ay sizi bekliyor. Ebeveynlerinizle ilişkileriniz sizi mutlu edebilir, evinizde davetler verebilir, sanatsal çalışmalarına yönelebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kendi içinize dönebilir, huzuru içinizde arayabilirsiniz. Planlarınızı uygulamaya koymak için henüz uygun zamanlar olmayabilir; sabırla beklemeyi tercih etmelisiniz. Aslan burcuna geçen Venüs, eğitim, yolculuklar ve anlaşmalardan kazanç sağlayacağınız fırsatları size sunabilir; kardeş ve yakınlardan ihtiyacınız olan desteği bulabilirsiniz. Yazılı ve sözel ifadelerinizle çevrenizi etkileyebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hedef ve projelerinize sıkıca sarılabilir; uzun vadeli adımlar atabilirsiniz. Arkadaşlar, organizasyonlar ve sanat etkinlikleri gündeminizde yer alabilir. Kazançlarınızda artışlar olabilir veya yeteneklerinizi kazanca dönüştürebilirsiniz. Aşk hayatınızda ve çocuklarla ilişkilerinizde hareketli günler geçirmektesiniz. Ancak lüks ve konforunuz için yüksek harcamalar yapabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş hayatınızda sağlam adımlarla ilerlerken planlı ve programlı davranmanız gerektiğinin bilincindesiniz. Girişimleriniz veya projelerde verimlilik üzerine çalışmalar yapabilirsiniz. Burcunuza geçen Venüs, sizi ay boyunca sosyal kılabilir; dış görüntünüz ve güzelliğinizle dikkat çekebilirsiniz. Sanat, yaratıcılık ve eğlence sektöründe başarı gösterebilirsiniz. Aşktan yana bu ay şanslısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gelecekteki sağlam koşulları oluşturmak için uzun vadeli düşünmek isteyebilir; girişimlerinizi de bu yönden ele alabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve medyayla alakalı projelerde yer alabilirsiniz. Ancak Venüs’ün burç değiştirmesi ile kazançlarınızda bir süreliğine durgunluk yaşanabilir. Yakın ilişkilerinizi gözlerden uzak yaşayabilir; duygularınızı göstermekten kaçınabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Eşin ve ortağın kaynaklarını kullanmakta zorlanabilir; beklenmedik ödemelerle karşılaşabilir; planlı davranmanın gerektiğini bir kez daha hatırlayabilirsiniz. Venüs’ün burç değiştirmesiyle sosyal hayatınızda hareketlilik yaşanabilir; hedeflerinizi büyük ve gösterişli tutabilirsiniz. Sanat ve yetenek içeren çalışmalara katılabilir; gruplar içinde öne çıkabilirsiniz. Arkadaşlıklar aşka dönüşebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İkili ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizde ancak şartların karşı tarafa bağlı olduğunu unutmadan temkinli hareket etmelisiniz. Sosyal yaşantı ve kariyer alanınıza geçecek olan Venüs, sizi ay boyunca destekler nitelikte olacak. İş yeteneğinizi ortaya koymaktan çekinmeyecek, yönetimi ele alabilecek konumda olacaksınız. Aşk ve sevgi ilişkileriniz toplum önünde yaşanabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çalışma hayatınızda bugün tembellik yapmak istemenize rağmen koşullar planlı davranmanızı gerektiriyor. Sağlığınız açısından abartılı keyiflerden uzak durmalısınız. Burç değiştiren Venüs; yurtdışı işlerini, akademik konuları, fuar ve yolculukları gündeminize taşıyarak sizi geliştiren ve ufkunuzu açan fırsatları getirecek. Ancak kontrol dışı gelişmelere açık olduğunuz için temkinli olmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş yoğunluğunun yanı sıra keyiflere de vakit ayırabilir; her ikisini birlikte yürütebilirsiniz. Aşk hayatınızda sizi mutlu kılacak gelişmeler yaşanabilir. Ortak kazançlar ve finansal alanda aktif olacağınız bir süreç başlarken yöneticilik vasfınızı ve yeteneklerinize ihtiyaç duyabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarınızda karşı tarafı etkileyecek yönde davranabilir veya siz derinden etkilenebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Evde, yerleşimde, ailevi konularda veya kariyerinizde bazı bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir; koşullarınızı sağlam kılmak amacıyla hareket edebilirsiniz. Burç değiştiren Venüs, ay boyunca ikili ilişkiler ve ortaklıkların önemine vurgu yapacak. Karşınıza sizi etkileyecek tarzda ve yetenekte kişiler çıkabilir; sevgide uyum ve içtenliği yaşayabilirsiniz. Güçlü ortaklıklar kurabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Uzun vadeli planlar yapmak isteyebilir; eğitim, iletişim ağırlıklı çalışmalarda bulunabilirsiniz. Alacağınız kararlarda sezgilerinize kulak vermeniz faydanıza olabilir Çalışma koşullarınızda sizi mutlu edecek gelişmelere açıksınız. Çevrenizle uyumlu ilişki kurabilir; sanatsal faaliyetlere günlük yaşantınızda yer verebilirsiniz. İş ortamınızı güzelleştirmek gibi bir çabanız olabilir.