Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün günlük işlerinizi yerine getirirken ikilemlerde kalabilir, yolculuklarınızda ve eğitimlerde seçimler yaparken zorlanabilirsiniz. Yoğun iletişim trafiği içinde yanlış anlaşılmalar, hayal kırıklıklarına yol açabilir. Özellikle aşk ilişkilerinde fazla çoşkulu davranabilir, sonradan vazgeçeceğiniz kararlar alabilirsiniz. Sonunu düşünmeden ani tepkiler vermemelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Beklenmedik ve kadersel olaylar ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir. Fakat birçok fırsat içinden seçim yapmakta zorlanabilir, yatırımlarınıza ve ailenizin desteğine fazla güvenerek yanlış kararlar alabilirsiniz. Geleceğe dair beklentilerinizi fazla büyütmeden hareket etmeli, özellikle risk alacağınız konularda daha akılcı davranmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda hareket etmekte olan Ay; yoğun bir hareketlilik enerjisini de beraberinde getirecektir. Bugün ikilemler arasında kalabilir, fırsatlar içinde seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Birçok olayın bir arada yaşanması sinirsel gerginliğe yol açabilir. Görüştüğünüz ve iletişim halinde olduğunuz kişilerin heveslendirmesi ile sonradan vazgeçeceğiniz kararlar alabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün kararsız kaldığınız konular sinirlerinizin gerilmesine neden olabilir. Görüş ve düşüncelerinizde yanılabilir, kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz. İş ve sosyal yaşamınızda hevesle giriştiğiniz konular, ekonomik konularla ilgili beklentilerinizi de abartmanıza neden olabilir. Sonradan vazgeçeceğiniz sözler vermekten ve kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Geleceğe dair abartılı hedefler koyarak, ekonomik beklentilerinizde gerilim yaşayabilirsiniz. Arkadaş ve sosyal gruplarınızın desteğiyle ilişkilerinizde hevesle girişimlerde bulunabilirsiniz. Karşılaştığınız fırsatlarda seçim yapmakta zorlanabilir, ikilemde kalabilirsiniz. Cesaretle aldığınız ani kararlar hayal kırıklığına yol açabilir, harekete geçmekte acele etmemelisiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınızda ki fırsatları kararsızlığınızla ve

   olayları detaylandırmanız yüzünden kaçırabilirsiniz. Gizli ilişkilerin ve kulislerin desteğiyle fazla cesur davranabilirsiniz. Fakat içinde bulunduğunuz işbirlikleri ve ortaklıklar sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Hevesle aldığınız ani kararlardan sonradan vazgeçebilir, finansal konularda gerilim yaşayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yolculuklar, mahkemeler, yüksek eğitimle ilgili konularda fırsatları kaçırabilir, ikilemde kalabilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinizi hevesle arkadaşlarınızla paylaşabilir, geleceğe dair planlar yapabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerden aldığınız fikirleri hemen uygulamaya koyabilirsiniz fakat size sonradan hayal kırıklığı yaşatacak kararlardan kaçınmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal konularda karşınıza çıkacak fırsatları kararsızlıktan dolayı kaçırabilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinizi fazla detaylandırarak ikilemlerde kalabilirsiniz. Keyifleriniz ve sevdikleriniz için yaptığınız harcamalar hayal kırıklığına yol açabilir. Bugün heves ve cesaretle aldığınız kararlardan sonradan pişman olabilir ve vazgeçebilirsiniz. Sinirsel gerginliklere dikkat etmelisiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün yaptığınız konuşmalar ve verdiğiniz sözlere dikkat etmelisiniz. Sonradan pişman olacağınız kararlar hayal kırıklıkları ve pişmanlıklara neden olabilir. Seçimler yapmak zorunda kalabilir ve fırsatları kaçırabilirsiniz. Aile içi ilişkilerde beklentilerinizi fazla abartmamalı, hevesle giriştiğiniz girişimlerde sonradan karar değiştirebileceğinizi dikkate almalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gündelik işlerinizi yaparken sakarlıklar ve aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Ani kararlarla finansal yatırımlar yapabilir fakat girişimlerinizden sonradan vazgeçebilirsiniz. Bugün yaşanacak sinirsel gerginlik ve değişen ruh halleri seçimler yapmakta ve karar almakta zorlanmanıza neden olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün aşk ve sosyal hayatınız oldukça hareketli olabilir. Evlilik, ortaklık ya da işbirlikleriyle ilgili cesur kararlar alabilirsiniz fakat finansal konularda seçim yapmakta zorlanarak, fırsatları kaçırabilirsiniz. Alacağınız haberler hevesle girişimlerde bulunmanızı sağlasa da sonradan kararlarınızdan vazgeçebilirsiniz. Ekonomik konular sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Aile ilişkilerinin ve eve dair konuların yoğun olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Fakat beklentilerinizin karşılanmaması hayal kırıklığına yol açabilir. Bugün birçok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Karar almakta ve seçim yapmakta zorlandığınızdan bu fırsatları kaçırabilirsiniz. Ekonomik konularda ise sürprizler yaşayabilir sonradan vazgeçeceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz.