Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Hayatın getirdiği keyiflerini yaşamaya açık olmanıza rağmen parasal konularda gerilim; duygusal paylaşımlarda sizi dönüşüme zorlayan koşullarla karşılaşabilirsiniz. Ancak umudunuzu ve ümitlerinizi yitirmemektesiniz. Kendinizi yenilemek adına pek çok şey yapabilir; farklı çevrelere ve hobilerle ilgilenebilirsiniz. Bugün sizi heyecana sürükleyecek bir aşk kapınızı çalabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Karşınızdaki kişilerin öngörülemez, kıskanç ve kışkırtan tavırları sizi fazla gururlu davranmaya yöneltebilir. Kazançlarınızla alakalı gelecek vaad eden koşullar sürerken bugün ev, gayrimenkul veya yerleşim ait yeni ve ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeteneklerinizle kendinizi var etmek isteğinde olabilir; fırsatları lehinize kullanabilirsiniz. Ani gelen ilhamlara açıksınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Gerek iş gerekse günlük uğraşlarda odaklandığınız işlerde yaratıcılığınızı göstermek için çaba içinde olabilirsiniz. Bugün sağlık ve hizmetle alakalı temalarda bilginizi ve dayanıklılığınız ölçülebilir. Kendinizi geliştirdiğiniz konularda bir lider gibi davranabilir; insiyatifi ele alabilirsiniz. Grup ve dernekler içinde farklılığınızı gösterebilir; yeteneklerinizle göz doldurabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşkta tutkulu haliniz sizi daha yaratıcı kılabilir. Yatırım amaçlı konularda veya çocuklarla alakalı durumlarda risk alabilecek davranışlar gösterebilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için harcamalarınızda abartıya kaçabilirsiniz. Daha akılcı olmanız faydanıza olabilir. Kariyer ve sosyal yaşantıda yenilenen konumunuz gelirleriniz üzerinde olumlu etki yapabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzdaki Ay ve Venüs, yaratıcılığınızla ön planda olmanıza olanak sağlıyor. Grup ve ekip çalışmalarından alacağınız destekle kendinizi daha dikkat çekici ortaya koyabilirsiniz. Ev, gayrimenkul ve ailevi konularda bugün ısrarcı olabilir; kendi haklılığınıza inandığınız için gerekli uyumu gösteremeyebilirsiniz. Hayata bakışınızda yenilenme ve ani aydınlanmalar yaşanabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bilinçaltınızda kalan düşünceleriniz veya kontrol dışı olaylar bugün kardeş, yakın çevre ilişkilerinize yoğunlaşmanıza neden olabilir. Eğitim, yolculuklar veya emlakla ilgili elde olmayan gelişmeler can sıkıcı olabilir. Bilginiz ve yetenekleriniz iş hayatınızda yeni fırsatlar kapılarını açabilir. Ortak gelirlerdeki ani değişimler kazancınız ve harcamalarınızda size bazı fedakarlıklar yaptırabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Hedef ve projelerinizdeki ısrarcılığınız işin maddi yönünü göz ardı etmenize neden olabilir. Gruplar ve arkadaşlarla yapılacak faaliyetler harcamalarınızı arttırabilir. Başarınız yurtdışı, eğitim ve medya alanında fırsatlar getirebilir; çevrenizde dikkat çekici olabilirsiniz. İkili ilişkilerde ani değişimler mutluluk vermekle birlikte gelecekteki kararlarınız üzerinde etkili olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş ve sosyal hayatında kendinizi ö plana çıkarmak için gayret içinde olabilirsiniz. Başarılı olduğunuz konularda alçak gönüllü davranmayabilirsiniz. Ortaklıkların maddi yönü ve ilişkilerin duygusal paylaşımında şanslı bir süreçtesiniz; birçok fırsatla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda yenilenme ihtiyacı farklı alanlarda çalışma getirebilir. Sıradışı fikirler üretebilir; yeni teknikler uygulayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kendi görüşlerinize çok güvenmeniz bazı riskler aldırtabilir hatta kendi kendinizin düşmanı gibi davranabilirsiniz. Ancak karşınızdaki kişiler size ufkunuzu açacak öneri ve eleştirileriyle fırsatlar getirebilir. Olumlu kullanmaya çalışmalısınız. Yurtdışı, medya, eğitim ve hukukla alakalı sevindirici gelişmeler yaşanabilir. Aşk hayatınıza farklı belki yabancı kökenli biri girebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün finansal alanda ve duygusal paylaşımlarınızda güç savaşları yaşanabilir. Beklentilerinizi hayata geçirmek için var gücünüzle çalışabilirsiniz. İş ortamında anlaşmaların maddi yönü ufak krizler yaratabilir. Değiştirmek istediğiniz ev, yerleşimle ilgili yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili yakındığınız dertlerinize çözüm bulabilir; alternatif tedavi yöntemi uygulayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Rakiplerinizle kariyeriniz için güç mücadeleleri yaşayabilir; yerinizi sağlam tutmak için çaba harcayabilirsiniz. İkili ilişkilerden yana şanslısınız; sizi gururlandıracak bir birliktelik söz konusu olabilir. Sıradışı davranışlarınız karşı tarafa cazip gelebilir. Finansal konularda fazla eleştirel davranmayı bir kenara bırakırsanız fırsatları doğru ve olumlu değerlendirebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Günlük uğraşlar ve hizmet amaçlı çalışmalar oldukça vaktinizi alabilir. Yurtdışı, eğitim ve hukuki konulardaki gelişmeler bugün sorun yaratabilir. Aileden ve yakınlardan gelen destekle biraz olsun nefes alabilirsiniz. Kazançlarınızda yenilenme yaratacak iş konularına yönelebilir; yönetimi ele alabilirsiniz. Sağlıkla ilgili gereksiz abartılı endişeler içinde olabilirsiniz.