Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yakınlarınıza yardımcı olarak ve tamamlanması gereken işlerinizle ilgilenerek günü geçirebilirsiniz. Para konularında sizi huzursuz eden koşulları ciddiyetle ele alabilir; önümüzdeki günler için planlama yapabilirsiniz. Eğitim, yolculuklar ve kardeşlerle alakalı konularda abartılı tepkiler verebilirsiniz; detaylı düşünerek hareket etmelisiniz. Sağlığınızla ilgili şikayetlerinizde artış olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Eşin, ortağın sahiplenici davranışları sizi huzursuz kılmasına rağmen bir yandan da mutlu edebilir. Keyifleriniz, hobileriniz veya çocuklar için onun maddi manevi desteğini alabilirsiniz. Kişisel yetenekleriniz size yeni fırsat kapıları açabilir.

  Bugün yatırım amaçlı yüksek harcamalar yapabilirsiniz. Maddi kazançlarla ilgili abartılı beklentiler içinde olmak yerine planlı ve önlemci davranmanız gerekebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün evde, ailevi konularda veya gayrimenkullerle ilgili sonlanmalar yaşanacağı gibi bazı girişimlerin alt yapısını hazırlayabilirsiniz. Detaycı ve planlı olmak size uzun vadede kazanç getirebilir. Bugün kendinizden beklentileriniz yüksek olabilir. Bedeninize fazla yüklenmeniz veya zihinsel uğraşlar sağlık sorunlarını gündeme getirebilirbilir; kendinizi yormamalı; dinlenerek gücünüzü toplamalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Çocuklar için yapılacak birçok uğraşınız olabilir. Eğitim, alış veriş, yakın çevre ziyaretleri günün uğraşları arasında olabilir. Aşk hayatınızda tutkulu hisleriniz zihninizi devamlı kurcalayabilir; takıntılı düşünce ve davranışlar gösterebilirsiniz. Bilinçaltınızda sizi huzursuz eden işlerinizi fazla irdeleyerek büyütebilirsiniz; kendinizi pratik çözümler üretmeye ve mantıklı düşünmeye yönlendirmelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Aile kaynaklarınızı artık planlı kullanmanız gerektiğinin bilincinde olarak hareket etmelisiniz. Eviniz veya ailenizin isteklerini için yapacağınız harcamalarda dikkatli ve önlemci olabilirsiniz. Gelecekle ilgili hedeflerinizi ve projelerinizi akılcı değerlendirmeye tabi tutmadan yeni girişimlerde bulunmamalısınız. Gruplar içinde yeteneklerinizi abartılı bir şekilde sunma çabası içinde olabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bir süredir sizi yıpratan koşullar artık sona ermek üzere. Kendinizi artık daha rahat ifade edebilir ve isteklerinizde uygulamacı olabilirsiniz. Detaylı ve planlı düşünerek hareket etmek hem size hem çevrenize fayda sağlayabilir. İş ve sosyal hayattaki yoğunluk sağlığınıza gereken önemi göstermenizi engellemiş olabilir. Kendinize vakit ayırmalısınız. Eğitimle ilgili beklentilerinizi abartmamalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kendi içinize dönebilir; yeteneklerinizi değerlendirmek ve maddi kaynaklarınızı olumlu kullanmak adına üzerinde gelecek planları yapabilirsiniz. Ancak uygulamacı olmak için koşullar henüz uygun değil; birkaç gün beklemelisiniz. Bugün çevrenizde ihtiyacı olanların yardımına koşabilir; kendinizi adayarak hizmet edebilirsiniz. Kendi sağlığınıza da özen göstermeniz gerekebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Grup çalışmaları ve arkadaşlarla yapılacak organizasyonlarda atak ve girişken davranabilirsiniz. Hedefleriniz doğrultusunda hareket edebilir hatta isteklerinizde ısrarcı; detaylarda hassas olabilirsiniz. Ortak gelirlerden beklentilerinizi yüksek tutmamalı; hatta önlem almalısınız. Fazla irdeleyici tavırlar duygusal paylaşımlar için yarardan çok zarar getirebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kontrol dışı gelişmeler veya gizli düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. Dikkat. Bugün varolan koşullarınızı devam ettirmek için hem iş hem sosyal hayatınızda planlı davranmak zorundasınız. Yeni girişimler yerine elinizdeki işleri tamamlamaya vaktinizi ayırabilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklardan gelecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz; akıl ve mantık çerçevesinde değerlendirme yapmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yabancılar, eğitim ve yolculuklarla ilgili gelişmeler hedeflerinize adım adım yaklaşmanıza yardımcı olabilir. Gelecekle ilgili planlarınızı bugün etraflı ve detaylı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. İş anlaşmalarından beklentilerinizi yüksek tutmamalı; sabır göstermelisiniz. Ancak sağlığınıza dikkat etmelisiniz zira hem zihinsel hem bedensel aktifliğiniz yorgunluk yaratabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Finansal konular üzerinde yapılacak çalışmalar kariyeriniz için önem taşıyabilir. Ortak gelirleri, eşin parasını değerlendirmek sizin sorumluluğunuza geçebilir; plan ve organizasyon yapabilirsiniz.

  Duygusal paylaşımlarınızda beklentilerinizin karşılığını almakta bugün zorlanabilirsiniz. İlişkilere yüzeysel yaklaşımınızın bunda etkisi olabilir. Çocuklar için yüksek harcamalar yapabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İlişkiniz ve ortaklığınızda yaşanacaklar hayata bakışınız üzerinde etkili olabilir. Daha temkinli ve araştırmacı olmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Gelecekle ilgili planlarınızı yaparken başkalarının düşüncelerine başvurabilir hatta danışmanlık alabilirsiniz. Ailenizden beklentileriniz yüksek olmakla birlikte ihtiyaç duyuyor oluşunuz huzursuzluğa ve kendinizi eleştirmenize sebep olabilir.