Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Finansal konularla ilgili girişimlerinizde fazla hırslı davranabilir, üstlerinizin destek vermesiyle hedeflerinize azim ve kararlılıkla yürüyebilirsiniz. Fakat kariyerinize olan düşkünlüğünüz sevdiklerinizle aranızın bozulmasına neden olabilir. Keyif ve konforunuz için yapacağınız lükse kaçan harcamalar maddi kaynaklarınızda sıkıntı yaşamanıza yol açabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Görüş ve düşüncelerinizde yaşanan dönüşüm yakın ilişki de olduğunuz kişiler tarafından da destek görebilir. Fakat sevdiklerinizi fazla sahiplenebilir, geçmiş alışkanlıklarınızı devam ettirmekteki inadınız sorunlara neden olabilir. Bugün kıskançlıklarla karşılaşabilir, aile içinde huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Şartların size bağlı olmadığını unutmamalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ortamınızda zorlu bir rekabetle karşı karşıya kalabilir fakat hırsınızla ve kararlılığınızla başarılı olabilirsiniz. Finansal konularda şartları sonuna kadar zorlarken çalışma arkadaşlarınızın ve akrabalarınızın desteğini alabilirsiniz. Yine de çevrenizle iletişiminizde dikkatli olmalı, kendinizi ifade ederken inatçı ve kibirli konuşmalardan kaçınmalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün aşk ilişkilerinde çok sahiplenici ve kıskanç olabilirsiniz. Sevdiklerinizle yeni işbirlikleri veya evlilik planları yapabilir, girişimleriniz için desteklerini alabilirsiniz. Fakat hem onlar hem de kendi keyifleriniz için yaptığınız harcamalar, ekonomik konularda sıkıntı yaşamanıza neden olabilir. Kararlı olmanız sizin yararınıza olacaktır ama inat etmekten kaçınmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Huzursuz ve gergin bir gün geçirebilirsiniz. İş ve aile hayatınızda inatçı, uzlaşmaz ve hırslı tavrınız ilişkilerinizde çatışmalara neden olabilir. Hedeflerinize varmak için son derece azimli olmanıza rağmen, katı tutumunuz girişimlerinizi engelleyebilir. Çalışma arkadaşlarınızın desteği ile başarılı sonuçlar alabilirsiniz fakat dönüşümü kabullenmeniz gerekiyor.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün söylemlerinizde ve çevrenizle iletişiminizde fazla inatçı ve saldırgan olabilirsiniz. Sevdiklerinizin desteğini de alarak, düşüncelerinizi yeniden yapılandırabilir, yoğun konsantrasyonla zihinsel çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Eğitim, yolculuk ve yakın çevre ilişkilerinde engellerle karşılaşabilirsiniz fakat hırsla girişimlerinize devam edebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunabilir, daha fazla kazanç elde etmek ya da yeni gelir kaynakları için hırsla harekete geçebilirsiniz. Fakat harcamalarınızda da dikkatli olmalı, lüks tüketimden uzak durmalısınız. Ailenizin desteğiyle gizli ve uzun vade de sonuç alabileceğiniz yatırımlar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve sosyal gruplarla aranızda gerilim yaşanabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yaşamınızı yeniden yapılandıracak girişimlerde bulunabilir, kararlı ve tutarlı davranarak yaptığınız işlerde başarılı olabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişileri ikna edebilir, kendi görüş ve düşüncelerinizi çevrenize kabul ettirebilirsiniz. Fakat fazla hırslı ve tutkulu olmanız kariyerinizde ilerleme yapmanızı engelleyebilir, sosyal ortamınızda ki ilişkilerde gerilim yaşanabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün öfkenizi ve duygularınızı ifade etmekte zorlanabilir, girişimlerinizde engellerle karşılaşabilirsiniz. Görüş ve inançlarınızdan dolayı ilişkilerinizde gerilim yaşanabilir, fanatik ve uzlaşmaz tavrınızdan dolayı yalnız kalabilirsiniz. Ekonomik konularda yeniden yapılanmaya gidebilmek, dönüşümü hızlandırabilmek için planlar yapabilir, derinlemesine araştırmalar içine girebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hedeflerinize varmak ve kariyerinizde başarı elde etmek için azim ve tutkuyla harekete geçebilir, zorlu bir rekabet içinde kendinizi bulabilirsiniz. Yaşamınızı yeniden düzenleyecek girişimlerde bulunurken fazla hırslı ve iddialı davranabilir, hatta saldırgan tavırlar içinde bulunabilirsiniz. Aldığınız riskler finansal konularda kaynak ve güven sıkıntısı yaşamanıza neden olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kariyerinizde başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz fakat fazla hırslı ve saldırgan tavırlarınız bulunduğunuz sosyal ortamda gerilim yaşanmasına neden olabilir. Kontrol edemediğiniz olaylar sizi öfkelendirse de güçlü ve gizli kişilerin desteği girişimlerinize yardımcı olacaktır. Uzlaşmaz ve rekabete açık davranışlarınız ilişkilerinizin bozulmasına yol açabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün görüş ve inançlarınızdan dolayı mücadele etmeniz gerekebilir. Düşüncelerinizi ifade ederken hırslı ve fanatik bir tutum içinde olabilir, rekabete girebilirsiniz. Sosyal çevrenizin ve arkadaşlarınızın güçlü desteği bu tavrınızı abartmanıza neden olabilir. Akademik eğitim, medya ve mahkemelerde başarılı sonuçlar alacak girişimlerde bulunabilirsiniz.