Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İş hayatınızda başlatmış olduğunuz yeni projelerin mali yönünü artık öngörebileceğiniz koşullara sahipsiniz. Başkalarının kazançlarından faydalanabilir; plan ve organize edebilirsiniz. Ancak bu çok kolay olmayabilir. Akşam saatlerinden itibaren yurtdışı, yabancılar, yolculuklar, medya veya eğitim alanındaki gelişmeler sizi iyimser düşünmeye itebilir; hayallere kapılabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Eşinizden çocuklarınız veya yaşantınızı daha keyifli kılmak için hem maddi hem duygusal destek alabilirsiniz. Kadersel sayılabilecek bir süreçtesiniz; isteklerinizde aşırı ısrarcı olmamalı; karşı tarafa bağlı olduğunuzu unutmadan hareket etmelisiniz. Akşam saatlerinde ortak kazançlardan beklentilerinizin yüksek oluşu hayal kırıklığına sebep olabilir. Gerçekleri göz ardı etmemelisiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ev, gayrimenkulle alakalı sizi stratejik düşünmeye itecek ve kararlar aldıracak gelişmeler yaşanabilir. İş ortamınızda kendinizi yukarı taşıyacak kadersel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra ilişkilerde sizi özgürleştiren; iyimser düşünmenizi sağlayacak koşullar bir yandan da hayale kapılmanıza neden olabilir. Kararsızlık ve uyumdan yana olmamak gerilim yaratabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşkta ve çocuklarla olan ilişkilerde kadersel temalar güne hakim olabilir. Eğitim, ticaret veya emlakla alakalı başlatmış olduğunuz girişimlerin maddi yönü tatmin edici olmamakla beraber olumlu ilerleyebilir. Uzlaşı içinde olmaya çalışmalı; ani karar değişikliklerinden kaçınmalısınız. Akşam saatlerinde akıl karışıklığı dağılmaya ve planlanamamaya sebep olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ailesel kaynaklar ve yatırımları verimli kılmak adına yapacağınız girişimler olabilir. Gün içindeki görüşmelerde anlaşma zeminini yaratmak kolay olmayabilir. Yakınların desteği olmasına rağmen kimi zaman kararsızlık yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde yüksek beklentiler veya çocuklardan gelen haberler hayal kırıklığı yaratabilir. Aşktan yana şanslı olmakla birlikte aldanmaya da açıksınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eğitim, ticaret ve alım satım veya kiralamayla alakalı işlerinizde kadersel gelişmeler devreye girebilir. Kazanç beklediğiniz konularda ve anlaşmalarda ani yön değişikliği yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren aile, ev, gayrimenkullü içeren gelişmeler hayalkırıklığı yaratabilir. Koşulların veya kişilerin size umut veren vaadlerini değerlendirirken dikkatli olmalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Para kaynaklarınız ve yatırımlarınız için kadersel kararlar alabilir; yeteneklerinizi gruplar içinde değerlendireceğiniz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bilinçaltınızda sizi yoran konuları artık açığa çıkarabilir; belki istemediğiniz konuşmaları yapabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren davranış ve düşüncelerinize hakim olan iyimserlik sizi iş konularında ve işbirliklerinde yanılgılara götürebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kendinizi ortaya ısrarla ortaya koyma çabasındasınız. İkili ilişkiler ve anlaşmalarda kendi haklılığınızı ve gücünüzü kanıtlamanız için kadersel fırsatlar yakalayabilirsiniz. İş ve günlük hayatınızda değişen koşullar bilinçaltınızda farkındalık yaratabilir; uyumlu davranmanın gerektiğini size bir kez daha hatırlatabilir. Akşam saatlerinden sonra kazançlarda ve yeteneklerinizle ilgili hayalci olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kendinizi arındırmak iç dünyanızı dönebilir veya bilinçaltınızda sizi huzursuz eden iş konularının çözümüne odaklanabilirsiniz. Gruplar, ekip çalışmalarında veya fikir alış verişleri içindeki sözleriniz muhalefetle karşılanabilir. Aşkta ani gelişmeler ilişkinizin gidişatı üzerinde etkili olabilir. Akşam saatlerinden sonra kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz koşullar olamasın rağmen hayal kırıklıklarına da açıksınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hedefleriniz ve projelerinize yüksek konsantrasyonla bağlısınız, kaderiniz üzerinde etkili olacak gelişmeler yaşanabilir. Rekabetin yüksek olduğu koşullar iş hayatındaki anlaşmalarda işbirliklerinin bozulmasına sebep olabilir. Akşam saatlerinden itibaren içinize dönebilir; hayallere dalabilirsiniz. Risk alacağınız girişimlerden ve arkadaşlıklardan uzak durmanızda fayda var.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş hayatınızı ve toplumsal konumuzu etkileyecek kadersel girişimlerde bulunabilirsiniz. Eşin parası, ortak gelirler, işe ait para kaynaklarını değerlendirme gibi finansal konulardaki yapmış olduğunuz planları uygulamaya koyabilirsiniz. Ancak anlaşmalarda beklenmedik pürüzler çıkabilir; yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde arkadaşlar neşe ve iyimserlik getirebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yurtdışı, eğitim ve medya alanında sizi kapsamlı düşünmeye itecek kadersel gelişmeler gündeme gelebilir. Geleceğe yönelik kararlarınız üzerinde etkili olabilir. Finansal konular yapacağınız anlaşmalara muhalefet edebilir; kararsız kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde iş ve sosyal hayatınızda yabancı kültürlerden veya dini ve ruhani kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Hedefleriniz için fazla idealist davranabilirsiniz.