Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gün içinde yurtdışı, eğitim, medya ve hukuki alanda yaptığınız girişimleriniz otorite konumunda kişi ve kurumlarca destek bulabilir. Hayata daha iyimser bakabilir; olaylar karşısında adil olmayı becerebilirsiniz. Öğleden sonra Güneş'in Terazi burcuna geçmesiyle ikili ilişkiler ve ortaklıklarda kendi isteklerinizin yanı sıra karşınızdakilerin beklentilerini de göz önünde bulundurarak hareket edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konularda gelen fırsatları geleceğinizi düşünerek uzun vadeli değerlendirebilirsiniz. İş ortamınızda yaşadığınız sıkıntılara kazançlarınızı kaybetme riskinden dolayı katlanmayı tercih edebilirsiniz. Terazi burcuna geçen Güneş ile iş ve günlük yaşantınızı daha rahat düzenleyebilir ve bir yoğun çalışma temposuna girebilirsiniz. Girişim ve organizasyonlarda sanat ve görsellik öne çıkabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Karşınızdaki kişilere bağlı kalmak özgürlüğünüzün kısıtlandığı hissini verse de birlikte hareket etmekten kaçınmayabilirsiniz. Terazi burcuna geçen Güneş; aşk hayatınız, çocuklarla olan ilişkilerinize canlılık getirebilir; hayatın keyiflerine ve güzelliklerine daha açık olabilirsiniz. Ortak yatırımlar içine girebilir; sanat ve görselliğin ön planda olduğu işlerden gelir temin edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş hayatınızda aldığınız riskleri iyi hesaplayabilir; geleceğe dair planlarınızı aile büyüklerinizle paylaşabilir, onaylarını alabilirsiniz. Terazi burcuna geçen Güneş ile aile ilişkileriniz, ev veya gayrimenkuller daha fazla ilgi odağınız olabilir; uyum ve işbirliği geliştirmeniz gereken durumlarla ay boyunca uğraşabilirsiniz. Uzun bir süredir sizi meşgul eden konularda yenilenme veya kapanışlar yapabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hayatın keyiflerini yaşarken sorumluluklarınızı unutmayabilir; layıkıyla yerine getirebilirsiniz. Yaratıcı çalışmalarınızı işbirliklerinin desteğiyle uzun vadeli kılabilir; yatırımlarla alacağınız riskleri iyi hesaplayabilirsiniz. Ay boyunca kardeş, yakın çevre ile olan ilişkilerinizde uyumdan yana olmayı tercih edebilir; yeteneklerinizi geliştirecek eğitim fırsatlarına odaklanabilirsiniz. Anlaşmalardan şanslı çıkabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eviniz, aileniz için yapacağınız harcamalar yüksek olabilir ancak kontrollü davranarak planlama yapabilirsiniz. Gayrimenkullerden edineceğiniz gelirlerle alakalı uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Terazi burcuna geçen Güneş kazançlarınızla ilgili yeni işbirlikleri getirebilir. Sanat ve görsellik içeren konulardan artı gelir edebilir; arabuluculuk ve ikna yeteneğinizi kullanarak yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Eğitim, akademik çalışma ve yolculukların getireceği fırsatları iyi değerlendireceğiniz bir gün olabilir; uzun vadeli düşünerek kararlar alabilirsiniz. Burcunuza geçen Güneş, kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz ve geliştireceğiniz koşulları size getirmekte. İkili ilişkiler ve ortaklıklar ay boyunca gündeminizde önemli yer tutabilir; var olan sorunların çözümüne gidebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kontrolünüz dışında gelişen olaylara bugün yeni çözümler üretebilir; finansal konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Terazi burcuna geçen Güneş; ay boyunca bilinçaltınızın derinliklerine inmenize olanak sağlayabilir. Belirsizliklerin getirdiği huzursuzlukla baş etmeniz gerekebilir. Yakın ilişkilerinizi gözlerden uzak yaşamak arzusunun yanı sıra iş yaşantınızda perde arkası görüşmeler gündemimizde yer alabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Risk almaya yatkın olmanıza rağmen bugün temkinli olmayı tercih edebilirsiniz. Hedeflerinizi uzun vadeli kılacak çalışmalar için kararlar alabilir; bu yönde çaba harcayabilirsiniz. Güneş'in Terazi burcuna girişi sizi destekler nitelikte olacaktır. Gruplar içinde arabuluculuk yeteneğinizi kullanarak iş ve sosyal hayatınızdaki konumunuzu sağlamlaştırmak isteğiyle hareket edebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş hayatında sizden üst konumdaki kişilerden beklentileriniz olabilir ancak destek bulmanız bugün zor olabilir. Terazi burcuna geçen Güneş, ay boyunca kariyerinize odaklanacağınıza ve anlaşmaların geleceğiniz üzerinde etkili olacağına işaret ediyor. İşbirlikçi tavırlarınız sizi yukarı taşıyabilir. Sosyal hayatınız ve özel ilişkilerinizle göz önünde olabilir; belki evlilik kararı alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Geleceğinize umutla bakmanızı sağlayacak haberleri alabilir; yurtdışı, eğitim ve medya alanındaki girişimleriniz için sağlam adımlar atabilirsiniz. Güneş'in Terazi burcuna geçiyor oluşu kendinizi geliştireceğiniz fırsatları size getirebilir. Yolculuklar, hukuk ve iş bağlantılarınız üzerinde olumlu etkilere ve işbirliklerinden verimli sonuçlarlara neden olabilir. Hayata daha pozitif bakabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınızda hem fırsatlara ve olumlu gelişmelere hem de finansal konularda ortakların getirdiği maddi yüklere açıksınız. İşbirlikçi ancak temkinli davranmanın gerektiğini unutmadan hareket etmelisiniz. Terazi burcuna geçen Güneş, ay boyunca bu konulara vurgu yapacak gibi görünüyor. Duygusal paylaşımlarınızda eşten beklenti içine girebilir; maddi manevi desteğini almak için girişimlerde bulunabilirsiniz.