Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İlişkinizin geleceği üzerine odaklanabilir; başlatmış olduğunuz girişimlerin ne yöne gidebileceğini hakkında bir fikir sahibi olabilirsiniz. Farklı düşünce ve davranışlar gösterebilir; her zaman gösterdiğiniz davranış kalıplarının dışına çıkabilirsiniz. Ortaklıkların duygusal tarafında yanında maddi paylaşım kısmı da önemli olabilir ancak son hamleler ve kararlar için henüz erken.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal hayatınızda yeniliklere açık duruşunuz size yeni fırsatların yanında varolan kariyerinizi iyileştirme şansı getirebilir. Grup, ekip çalışmalarında bulunabilir; iş arkadaşlarınızdan bu konuda destek alabilirsiniz. İkili ilişkinizde haklılılığınızı kanıtlama ve gururunuzu koruma çabanızı yoğun bir şekilde sürdürürken meydan okuma ve güç savaşları gündeme gelebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yurtdışı, eğitim veya akademik konularda kendinizi yenileyeceğiniz; hayat görüşünüzü değiştireceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Fikir ve düşünceleriniz üzerinde farkındalık yaratacak arkadaş grupları ve çevreler olabilir. İş hayatınızı düzene koymak için gösterdiğiniz çabanın altında gurur veya yüksek harcamalarınız olabilir. Aşk ve çocuklarla ilişkiniz sizi mutlu kılabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ortaklıkların finansal yönünde her zamankinden farklı bir tutum içinde olabilirsiniz. Gelecek kaygısıyla hareket ederken iş hayatınızda yenilenmekte olan koşullara da ayak uydurmanız gerekebilir. Yatırımlarınızın üzerine odaklı olmanızın sebebi lüks harcamalarınız veya çocuklar için olabilir. Yeni fark ettiğiniz yeteneklerinizi geliştirmeniz ve gelir elde etmeniz mümkün.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İkili ilişkiler ve ortaklıklarda karşınıza yeni ve beklenmedik fırsatlar çıkabilir. Yakın çevrenizle olan bağlarınıza odaklanabilir; varolan pürüzleri iyileştirmek için yapmış olduğunuz girişimlerin olumlu geliştiğine tanık olabilirsiniz. Eğitim, bilgi alış verileri ve yolculukların size önemli katkıları olabilir. Kendinizden fazla emin duruşunuz aile içinde tepki çekebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Çalışma hayatınızda kuracağınız yeni düzen ve kullanacağınız yeni teknikler kazançlarınız üzerinde olumlu etkileri yaratabilir. Bugün işinizle alakalı gruplarlarda etkin olabilir veya ekip faaliyetlerine katılabilirsiniz. Bilinçaltınızda gurur yaptığınız konular söylemlerinize yansıyabilir; zihinsel anlamda sizi huzursuz kılabilir. İlişkilerinizde çok yönlü düşünerek adım atmalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün çocuklar, yatırımlar ve aşk hayatınızla alakalı yeni devre başlayabilir; bir süredir kontrol edemediğiniz konularda kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Alacağınız yeni haberler neticesinde mutluluğunuzda artış olabilir. Maddi manevi paylaşımlarınızda strese neden gelişmelere hırs ve fazla gururla yaklaşmanız sorunlara neden olabilir. Fazla baskıcı davranmaktan kaçınmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İşbirlikleri ve anlaşmaların istediğiniz yönde ilerlemiyor oluşu bilinçaltınızda sıkıntıya neden olabilir. Kendinizi ve çevresel şartlarınızı yenilemek için harekete geçme gereği duyabilirsiniz. Aile, ev, gayrimenkulle alakalı sizi taze umutlar getirecek gelişmeler gündeme gelebilir. İş ve sosyal hayatta varolan konumunuz sizin için gurur meselesi olabilir; korumak için çaba içinde olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Gerek iş gerek özel ilişkilerinizde hedef ve beklentilerinizi gerçekleştirmek sizin için ön sırada olabilir; yeni fikirler geliştirerek farklılık yaratabilirsiniz. Gruplar ve ekip çalışmaları, anlaşmalar ve yolculuklar size yeni bir vizyon kazandırabilir veya siz onlara görüşlerinizle liderlik yapabilirsiniz. Fazla tutkulu davranmak ve gurur yüzünden risk alacağınız koşullar oluşabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş hayatınızda dönüm noktası yaratacak anlaşmaların maddi yönü gündemde önemli yer tutabilir. Parasal hedeflerinizde sıradışı davranışlar gösterebilir; süregelen düzende değişiklikler yapabilirsiniz. Ev veya gayrimenkulle alakalı yenilik yapmak için gerekenden çok harcama söz konusu olabilir. Finansal konularda kendi fikirlerinizde ısrarcılığınız risk alacağınız koşullar yaratabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda ilerleyen Ay kendinizi daha rahat ifade etmenize ve hedefleriniz doğrultusunda kararlı hareket etmenize olanak sağlıyor. Yurtdışı, eğitim, anlaşmalarla alakalı gelişmelerde orijinal fikirleriniz hem kendinize hem çevrenize yenilenme getirmekle birlikte yeni ufuklar açtırabilir. İkili ilişkiler ve ortaklıklarda gurur meselesi yapacağınız konular sizi toplum önünde zor durumda bırakabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ortak gelirden kaynaklı gelişmeler veya duygusal paylaşımlarınızda işbirliğinden uzak davranışlarınız bilinçaltınızda sıkıntıya neden olabilir. Bugün kendi içinize dönerek ve iç sesinizi dinleyerek her zamankinden farklı düşünceler geliştirebilirsiniz. Değişen görüşleriniz doğrultusunda iş hayatınızda kendinize has yönetimi tarzını hayata geçirmek için ısrarcı olabilirsiniz. Güç savaşlarına dikkat.