Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sosyal ortamınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde hareketlilik yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Geleceğe dair ideallerinizi gerçekleştirmek, hedeflerinize varmak için işbirliklerinin ve yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğini alabilir, alacağınız fikirlerle doğru adımları atabilirsiniz. Fakat finansal konularda yaşanan rekabet ve mücadele engellerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş hayatınızda yaşadığınız yoğunluk ailenizle ilişkilerinizde gerilime neden olabilir. Düşmanlıklarla karşılaşabilir ve sizi hareketsiz bırakan çatışmalara girebilirsiniz. Çalışma ortamınızdan ve iş arkadaşlarınızdan alacağınız zihinsel destekle girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Fakat özellikle ekonomik konularla ilgili karşınıza çıkan fırsatlar kalıcı olmayabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün iletişim trafiğiniz çok hızlanabilir, özellikle aşk ilişkilerinde fırsatlarla karşılaşabilir, sizi mutlu edecek konuşmalar yapabilirsiniz. Fakat verilen sözler ve vaadler uzun vadede geçerli olmayabilir. Çalışma ortamınızda yaşanan rekabet ilişkilerin bozulmasına ve kırıcı konuşmaların yapılmasına neden olabilir. Yaratıcılık gerektiren ve zihinsel çalışmalarda başarılı olabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ekonomik konularda hareketlilik yaşanabilir. Risk içeren yatırımlar yapabilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz fakat fırsat olarak gördüğünüz konular kayıplara da neden olabilir. Önceden yaptığınız harcamalar borç alacak dengenizi bozarak hareketsiz kalmanıza yol açabilir. Ailenizin tam desteğini almanız ve yaptığınız gizli planlar sizi fazlasıyla heveslendirebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için işbirliklerinizin ve ilişkilerinizin desteğini alabilirsiniz. Bugün zihinsel eylemlerinizde başarılı olabilir, iletişim becerilerinizi sergileyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilir, kendinizi ifade edebilirsiniz. Fakat aile içi ilişkilerde ve gayrimenkullerle ilgili girişimlerde gerilim yaşanarak, kayıplar yaşamanıza neden olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün kariyerinizde fırsatlarla karşılaşabilir, bir çok görüşme yaparak, projeler üstünde çalışabilirsiniz. Fakat yaşanan rekabet ortamı ve düşmanlıklar harekete geçmenizi engelleyerek kayıplarla karşılaşmanıza neden olabilir. Çalışma ortamınızda yoğun bir tempo içinde olmanıza ve zihinsel işbirliklerinden desteklenmenize rağmen hırs kurbanı olabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Ekonomik konularla ilgili gerilim yaşayabilirsiniz. Hedeflerinizi ve hayallerinizi gerçekleştirmek isterken yapacağınız harcamalar, risk içeren yatırımlar kayıplarla karşılaşmanıza neden olabilir. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve grupların heveslendirmesiyle girişimlerde bulunabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren zihinsel çalışmalarda başarılı olabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yakın ilişki de olduğunuz kişilerle ve sosyal ortamınızda kıskançlıklar ve düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. Dedikodular ve kulislerden alacağınız bilgiler harekete geçmenizi gerektirse bile, boş vaadlere kanmamalı, dikkatli olmalısınız. Özellikle finansal konularda fazla heveslenerek bir anda iyimser duygularla dolabilirsiniz. Aile içi ilişkilerde gerilim yaşanabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Görüş ve düşüncelerinizden dolayı düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. Yüksek eğitim, uzun yolculuklar veya mahkemelerde gerilimler ve adil olmakla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Bugün işbirliklerine ve zihinsel çalışmalara çok yatkın olabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişiler hedeflerinize ve geleceğe dair ideallerinize varmak için sizi destekleyecektir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla aranızda paylaşımdan dolayı çatışmalar yaşanabilir, hedeflerinize varmak için girdiğiniz mücadele finansal kayıplara neden olabilir. Fazla hırslı davranmanız karşınıza maddi zorluklar çıkarabilir. İş hayatınızda karşınıza çıkan fırsatlar beklentilerinizi abartmanıza neden olabilir. Zihinsel işbirliklerinin kariyerinize faydası dokunabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yaratıcılığınızı ve zihinsel becerilerinizi kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle uzun yolculuklar ve akademik eğitimle ilgili konularda desteklenebilirsiniz. Kariyerinizde rekabet gerektiren zorlu bir mücadele içinde olabilir, bu durum ilişkilerinizde gerginliğe yol açabilir. Kendinizi ifade etmek isterken rakiplerle ve düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün sizin için gerilimli ve rekabet dolu olabilir. Görüş ve düşüncelerinizi kabul ettirmek için mücadele ederken akrabalarınızdan ve çalışma arkadaşlarınızdan engellerle karşılaşabilirsiniz. Finansal konularda ise ailenizin desteği sizi gereğinden fazla iyimser kılabilir. Yalnızlığa ihtiyaç duyabilir, ilişkilerde sizi hareketsiz kılacak gerilimler yaşayabilirsiniz.