Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

 

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün olaylar üzerinde fazla kontrolünüz olmayabilir; tepki verirken iç sesinizi dinlemelisiniz. Sezgileriniz kuvvetli olmakla birlikte hayalci yönünüzde baskın olabilir. Hem genel hem sosyal ilişlilerde sabırlı davranmaya gayret etmeli gereksiz çıkışlardan ve güç savaşlarından uzak durmalısınız. Finansal konularda acele etmemeli; yatırımlarınızın ancak uzun vaadede kazanç getireceğini hesaba katmalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hedeflerinize ulaşma hayliyle hareket edebilir; yaratıcı yönünüzü en üst seviyede kullanabilirsiniz. Sanat, sosyal yardım amaçlı grup çalışmalarında yer alabilirsiniz. Ancak sevgi, ilişkiler ve para konularında hırslı davranmak yıpratıcı olabilir; sizi karşınızdaki kişilerle çatışmaya götürebilir. Sakin kalarak ruhunuzun derinliklerindeki ısrarcı yönünüzü törpülemeye çalışmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş hayatınızda bugün beklentilerinizi bugün yüksek tutabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirme şansının yanı sıra hayal kırıklığına uğrama durumu da olabilir. Fikir ve düşüncelerde ısrarcılık iş arkadaşlarıyla aranızda güç savaşlarına neden olabilir. İlişkilerde sorun yaşamamak için ikna edici ve etkileyici bir tarzı benimsemeniz gerekebilir. Hırslı davranmaktan kaçınmalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yurtdışı, eğitim ve hukuki alanda sizi belirsizliğe veya hayal kırıklığına uğratacak bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Olaylar karşınızda kabul eder tarzda davranmak sizi rahatlatabilir. Maddi kazançlarınızı arttırmak için ısrarcı olabilir; yeteneklerinizi uzun vadede size yaralı sağlayacak şekilde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Aşk ve çocuklarla ilişkinizde tutkulu tavırlar gösterebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gücü elinizde bulundurmak isteği bugün aile içinde bazı güç savaşlarına neden olabilir. Aceleci olmak yerine sabırlı ve alçakgönüllü davranmak sizi daha güçlü kılabilir. Ortak gelirler, eşin kazançlarında bazı belirsizlikler yaşanabilir; alacak borçlarda kontrollü elden bırakmamalısınız. Duygusal paylaşımlarınızda beklentilerinizi yüksek tutmanız hayal kırıklığına uğratabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bir süredir sevgi ve maddi kazançlarda göstermiş olduğunuz toleranslı davranışları artık bırakabilirsiniz. Karşı tarafın sizi belirsizliğe sürükleyen davranışları sizi bir karar almaya itebilir. Ancak koşulları derinlemesine değerlendirmeden bir harekette bulunmakta kaçınmalısınız. Yapacağınız iş ve ya özel hayatla ilgili görüşme ve anlaşmalarda diplomatik olmak için sınırlarınızı zorlayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün günlük düzenlerinizi uygulamakta zorlanabilir; ertelemek bir çözüm olmayabilir; zamanında hareket etmelisiniz. Çevrenizin ihtiyaçlarına ve yardım taleplerine duyarlı davranmakla kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz. Gruplar veya arkadaşlardan gelen fırsatları değerlendirmek ve maddi kazanca dönüştürmek için önünüze çıkan fırsatları değerlendirmeye bakmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Aşk, sevgi ve çocuklarla ilişkinizde beklentilerinizi yüksek tutabilir; hayalleriniz doğrultusunda davranabilir veya karşı tarafın sizin istediğiniz gibi davranmasını talep edebilirsiniz. Israrcı ve kontrolcü tavırlarınız hem iş hem sosyal hayatınızda güç savaşlarına neden olabilir. Acele ve tutkuyla alınacak kararlar yerine şartların olgunlaşmasını beklemeli; sabırlı olmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ev, ailevi konularda bazı belirsizlikler yaşayabilir; bazı bitiş ve başlangıçlar gündeme gelebilir. Kararsız kalacağınız veya fedakarlık yapmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Kontrolünüz dışı gelişmelere açık olduğunuz şu dönemde kendi fikirlerinizde fazla ısrarcı olmamaya gayret etmelisiniz. Yurtdışı, eğitim, hukuk ve medya alanında size fırsat getirecek gelişmeleri özen ve sabırla takip etmelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yakın çevre, kardeşlerle ilişkinizde fedakar davranışlar göstermeniz gerekebilir. Sizi kararsız ve beklemede bırakan koşulların olması zihinsel karmaşa yaratabilir. Ortak gelirler, alacak borçlar konusunda gündemde olan gelişmeleri kontrol altında tutabilmek için yoğun çaba harcayabilirsiniz. Gruplar içinde gücünüzü kanıtlama isteğiyle hareket ederken hırslarınızı dengelemelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Finansal konularda yanlış kararlar almaya veya fedakar bir tavır sergilemeye açıksınız. Şartları birkaç kez gözden geçirdikten sonra harekete geçmelisiniz. Karşınızdaki kişilerin yönetsel ve ısrarcı tavırları iş hayatınızda ve sosyal yaşamda sizi hırslı davranmaya ve gücünüzü ortaya çıkarmaya yöneltebilir. Yakın ilişkilerdeki güç savaşları beraberliğin uyumunu bozabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuza geçen Ay; sizi daha yaratıcı kılarken alacağınız riskleri göz ardı etmenize sebep olabilir. İkili ilişkiler ve ortaklıklar için bazı fedakarlıklar yapabilirsiniz; ancak beklentilerinizi yüksek tutmak hayal kırıklığı yaşatabilir. İş hayatında karşınıza çıkan fırsatları uzun vadeli düşünmek ve değerlendirmek size bir yük gibi gelebilir. Sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz.