Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün alacağınız haberler sizi kararsız bırakabilir ve her an kararlarınızdan vazgeçebilirsiniz. Eğitim, seminer ve kurslarla ya da yolculuklarla ilgili engellerle karşılaşabilir, dedikodulardan zarar görebilirsiniz. Ani hareketlerden kaçınmalı sakin olmaya çalışmalısınız. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle beklenmedik çatışmalar içine girebilir ve duygusal kopuşlar yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ekonomik konularda yaşanan karasızlık ve belirsizlikler hedeflerinizden vazgeçmenizi gerektirebilir. Arkadaşlıklarınızdan ve içinde bulunduğunuz sosyal gruplardan duygusal kopuşlar yaşayabilirsiniz. Bugün çalışma arkadaşlarınızla da aranızda gerilim yaşanabilir, beklenmedik gizli düşmanlıklar ilişkilerin kopmasına ve iş ortamınızda değişikliklere neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yaşamda karşınıza çıkan fırsatları kararsızlık ve istikrarsızlığınızla kaçırabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda ki hedeflerinizden vazgeçebilir, duygusal kopuşlarla yönsüz kalabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise beklenmedik gelişmeler karşısında, gerilimler yaşayabilirsiniz. Kariyer beklentilerinizde ve sosyal çevrenizde yaşanan değişiklikler karşısında krizlerle karşılaşabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün karşılaştığınız baskı karşısında duygusal kopuşlar yaşayabilirsiniz. Hem yakın ilişki de olduğunuz kişilerden hemde içinde bulunduğunuz sosyal ortamdan kaynaklanan değişim ve dönüşüm talebi karşısında kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ani tepkiler vererek aile içinde gerilim yaşayabilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinizden vazgeçebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konularda ki istikrarsızlığınız ve fırsatlar karşısında ki kararsızlığınız krizlere neden olabilir. Olayların akışına müdahale etmek yerine vazgeçmeyi tercih edebilirsiniz. Bugün iletişiminizde dikkatli olmalısınız. Beklenmedik haberler planlarınızı bozabilir, anlaşmalar ve önceden planlanmış girişimler bir anda sonlanabilir, davranışlarınızı kontrol altında tutmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişkide olduğunuz kişilerle başlattığınız girişimlerde durma ve vazgeçme noktasına gelebilirsiniz. Koşulların size bağlı olmaması ve sürekli bir değişkenlik göstermesi fırsatları da kaçırmanıza neden olabilir. Daha kararlı ve istikrarlı olmalısınız. Finansal alanda yaşanan değişim ekonomik hedeflerinizi değiştirmenize ve krizlere neden olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Çalışma ortamınızda yaşanan istikrarsızlığın ve belirsizliğin kafanızı karıştırmasından dolayı girişimlerinizden vazgeçebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla görüş ayrılıklarına düşebilir, kararsızlık yaşayarak fırsatları kaçırabilirsiniz. Olayların kontrolünün sizde olmaması ve değişen şartlara uyum sağlayamamanız ilişkilerde gerginliğe ve ani kopuşlara neden olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Duygusal olarak karmaşa yaşayacağınız bir gündesiniz. Keyif ve hobileriniz için yaptığınız harcamalar finansal krizlere yol açabilir. Yatırım fırsatlarını kararsızlık ve belirsizlikten dolayı kaçırabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde de beklentileriniz karşılanmayabilir. Çalışma ortamınızda yaşanan değişimler, iş arkadaşlarınızla aranızda gerilime neden olabilir, düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle aranızda; kararsızlığınızdan ve istikrarsızlığınızdan dolayı gerilim yaşanabilir. İşbirliklerinde yaşanan belirsizlik sizi de hareketsiz kılabilir. Fırsatları kaçırmamak için daha kararlı davranmalısınız. Hayatın farklı alanlarında da keyif alma isteğiniz hedeflerinizde değişikliğe neden olabilir, arkadaşlarınızla aranızda duygusal kopuşlar yaşanabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çalışma ortamınızda hevesle başlattığınız girişimlerden, yanlış anlaşılmadan veya iletişimsizlikten dolayı vazgeçebilirsiniz. Koşulların ve anlaşma şartlarının belirsizliği sizi de kararsızlığa itebilir. İş ve aile hayatınızda bir anda alevlenen çatışmalar yaşayabilirsiniz. Çalışma ve sosyal ortamınızdan gelişen işbirlikleri ani gelişen olaylar yüzünden kopabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ekonomik konularla ilgili aldığınız riskler kayıplara neden olabilir. Size fırsat gibi görünen yatırım ve riskler şartların belirsizliğinden dolayı sıkıntılara yol açabilir. Sizin de kararsız ve istikrarsız davranışlarınız girişimlerinizde engel oluşturabilir. Yurtdışı, mahkeme ve akademik eğitimlerle ilgili konularda ani sonlanmalar yaşayabilirsiniz. İletişiminizde kopukluklar olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Gayrimenkul ve taşınmaya dair girişimlerde kararsızlığınızdan dolayı fırsatları kaçırabilirsiniz. İkili ilişkilerde istikrarsız tavırlarınız yüzünden sorunlar yaşayabilir, duygusal vazgeçişler ve kopuşlarla karşılaşabilirsiniz. Düşüncelerinizde ki dağınıklıktan kurtulup bir an önce sağlam kararlar almaya çalışmalısınız. Değişen ekonomik koşullar finansal işbirliklerinde gerilime neden olabilir.