Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günün ilk bölümünde içinize dönük olabilir; yaşanan belirsizlikler ve duygularınızın da etkisiyle kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Ancak öğleden sonra burcunuza geçen Ay ile birlikte güç kazanabilir; ani tepkiler verme eğilimi gösterebilirsiniz. Eşiniz veya karşınızdaki kişilerle güç savaşlarına girebilir; ilişkinizin geleceğini tehlikeye atabilirsiniz. İş hayatınızı değiştirecek gelişmeler gündeme gelebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günün ilk bölümü elinizdeki işleri tamamlayarak veya arkadaşlarla birlikte duygu ve düşüncelerinizi paylaşarak geçirebilirsiniz. Öğleden sonra bilinçaltınızdaki öfkeler ve geçmiş konuların gündeme gelmesiyle kendinizi huzursuz koşullar içinde bulabilirsiniz. Baskının ve iş yoğunluğunun getirmiş olduğu yorgunluklar sizi hem bedensel hem ruhsal olumsuz etkileyebilir. Sağlığa dikkat.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerinde iş yaşantınıza dair belirsizlikler ve sizi fedakar davranmaya iten koşulların duygusal gerginliğini yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra gelecekle ilgili hedeflerinizi ani bir kararla değiştirebilir; fevri hareketlerde bulunabilirsiniz. İkili işliklerinizde veya arkadaşlarınızla olan gizli tuttuğunuz düşüncelerinizi dile getirebilir; gidişatın yönünü değiştirebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Günün ilk bölümünde duygularınızın etkisiyle olayları değerlendirebilir; eğitim, yabancılar veya yolculuklarla ilgili hayalleriniz üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Ancak yeni girişimleriniz için öğleden sonra harekete geçecek gücü kendinizde bulabilirsiniz. Ailevi konularda veya işe ait kararlarda fevri tutumunuz büyükleriniz veya sizden üst konumdaki kişilerle gerginlik yaşatabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatlerinde finansal konular veya duygusal paylaşımlarınızda belirsizlik veya kontrol dışı gelişmeler sizi fedakar davranmaya itebilir. Öğleden sonra kendi fikirlerinizin üzerine odaklanabilir hatta kabul ettirmek için çevrenizdekilerle mücadele edebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim veya hukuki konulardaki ani gelişmeler kardeş, akraba veya eğitmenlerle aranızın açılmasına neden olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Günün ilk bölümünü karşınızdaki kişilerin hayallerini gerçekleştirmek ve onları mutlu etmek adına yapacağınız fedakarlıklarla geçebilir. Öğleden sonra koşulların değişmesi duygusal paylaşımlarınızda fevri davranmaya itebilir; işbirliği içinde olmanızı zorlaştırabilir. Para konularının da devreye girmesiyle ufak çaplı krizler yaşayabilirsiniz. Tek başına hareket etme isteğiniz engellenebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde günlük işlerinizi konsantre olmakta zorlanabilir; günü nasıl değerlendireceğiniz üzerinde belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Sizden istenen yardım taleplerini yerine getirebilir; kendinizden çok çevrenizin isteklerine göre hareket edebilirsiniz. Öğleden sonra ikili işliklerde ani gelişmelerin gündeme gelmesiyle huzurunuz kaçabilir; kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sabah saatlerini kendinize, çocuklarınıza veya sevdiğiniz kişiye ayırarak değerlendirebilirsiniz. Ancak işbirliği içinde davranmakta zorlanabilirsiniz. Öğleden sonra aranızdaki sorunların çıkmaza gireceği koşullar oluşabilir. İşinizle alakalı ani bir haber günün akışını değiştirebilir.

  Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Fevri davranışların getirdiği fiziksel veya ruhsal rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Günün ilk bölümünden koşulların değişken oluşu ailevi ilişkileriniz üzerinde belirsizlikler ve yanlış anlamalara neden olabilir. Evle alakalı işlerinizin istediğiniz gibi ilerlemediğini görebilirsiniz. Öğleden sonra aşk hayatınızda özverili davranmaya çalışmalısınız zira ilişkilerde zor koşullar sizi bekliyor olabilir. Çocuklarla aranızda yaşanacak tartışmalar şimdilik çözümsüz kalabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerini kardeş, yakın çevrenizle iletişim içinde geçirebilirsiniz. Emlak, alım satımla alakalı gelişmelerde belirsiz ve kaygan koşullar güvensizlik veya kararsızlık yaratabilir. Öğleden sonra daha kararlı ve ne istediğini bilen ancak aceleci bir tavrınız olabilir. Fevrilikten kaçınmanız; enine boyuna düşünerek ve çevrenizdekilere fazla baskı yapmadan hareket etmeniz gerekebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün finansal konularda gerçekleri göz ardı ederek davranabilir; hayal peşinden koşabilirsiniz. Öğleden sonra yakın çevre, kardeş ilişkilerinize dikkat etmelisiniz zira aranızda çatışmalar çıkabilir. Yurtdışı, anlaşmalar veya emlakla alakalı işlerinizde ve işbirliklerinde ani değişimlerin gündeme gelmesi sizi aceleci davranmaya itebilir. Öfkeyle kalkan zararla kalkar sözünü unutmamalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sabah saatlerini kendi istekleriniz ve hayallerinizi gerçekleştirmek için kullanabilirsiniz. Ancak kararsız oluşunuz veya dış şartlar günü verimli kullanmanızı engelleyebilir. Öğleden sonra para konularında risk alabilir; ani harcamalar yapabilirsiniz.  İşbirliğine açık olamayan tavrınız hem arkadaş hem de gruplar içinde ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. Üstünüzde baskılarını hissedebilirsiniz.