Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün yakın çevrenizde ve sosyal medya da yoğun bir hareketlilik yaşanabilir. Kendinizi ifade etmek için çaba sarf edebilir, iletişim trafiğiniz çok hızlanabilir. Burcunuzda hareket etmekte olan Ay’ ın da etkisiyle ilişkilerle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerle adalet ve uyum sorunları yaşayabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde ise romantik bir hava esebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Karşınızda ki kişiler çok güçlü ve hırslı bir tavır içinde olabilir. Tutucu ve uzlaşmaz davranışlarınız, değişime ve dönüşüme ayak diremeniz üstünüzdeki baskının artmasına neden olabilir. Bugün düşmanlıklarla karşılaşabilir, çalışma arkadaşlarınıza kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili gizli planlar yapabilir, girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Çalışma ortamınızda yoğun bir rekabetle karşılaşabilir, üstlendiğiniz proje ve işlerde başarı gösterebilirsiniz. Yüksek konsantrasyon sayesinde işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Fakat aşk ilişkilerinde beklentileriniz karşılanmayabilir, sevdiklerinizle aranızda uyumsuzluk yaşanabilir. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde ise daha sevecen ve yüce gönüllü olabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sevdiklerinize tutkuyla bağlanmanız ve aşırı sahiplenici davranmanız mümkün. Fakat özellikle aşk ilişkilerinde istediklerinizi elde edebilecek gücü ve hırsı sergileyebilirsiniz. Risk içeren yatırımlar ve sporlar yapabilirsiniz. Çalışma ve sosyal hayatınızda da çok hareketli davranabilir, aile içi ilişkilerde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Daha uyumlu ve adil olmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Aile içinde güç savaşları yaşanabilir, aile veya gayrimenkullerle ilgili mücadele gerektiren konularla karşılaşabilirsiniz. Bugün iletişimde de sorunlar olabilir. Arkadaşlarınızla hevesle organizasyonlar yapabilir, fikir alış verişinde bulunabilirsiniz. Fakat görüşlerinizi ısrarla ifade etmeniz, karşınızdakileri dinlemediğiniz izlenimi yaratabilir. Yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Zihinsel olarak çok güçlü olabilirsiniz. Sizin için çok zorlu olacak ama başarı getirecek anlaşmalar yapabilir, yolculuklara çıkabilir, eğitimlere başlayabilirsiniz. Bu zorlu mücadele de yakın çevrenizden destek görebilirsiniz. Ortak kaynakların harcamasında bencilce davranıyor olabilir, borç, alacak dengesini koruyamayabilir, ekonomik konularda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Maddi konularla ilgili risk alabilir, fazla hırslı ve mücadeleci davranarak kazançlar için savaşabilirsiniz. Değerlerinizi korumak için verdiğiniz savaşta desteklenebilirsiniz. Fakat şartların size bağlı olmaması, kontrolü sağlamak için çok çaba sarf etmenizi gerektiriyor. İlişkilerde karşı tarafın talepleri sizi bunaltarak, kendinizi ifade etmenizi engelleyebilir. Arkadaşların yardımını alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün kendinizi çok güçlü hissedebilir, yaşamınızı ilgilendiren konularda zorlu ama başarılı olacağınız mücadelelere girebilirsiniz. İlişkilerde istediğinizi elde etmek için harekete geçebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ve akrabalarınızla aranızda bencilce tavırlarınızdan dolayı iletişim kopuklukları yaşayabilirsiniz. Ortak kaynakların paylaşımında fazla hevesli olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Aşk ilişkilerinde kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılabilir, taleplerinizi kabul ettirmek için bencilce davranabilirsiniz. Hobileriniz ve keyifleriniz için zaman harcarken arkadaşlarınızı ve sosyal ortamınızı ihmal edebilirsiniz. Fakat düşüncelerinizi paylaşmanız ve fikir alışverişinde bulunmanız halinde desteklenebilirsiniz. İçinizde biriktirdiğiniz öfke ve enerji açığa çıkabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün hedeflerinize varmak, geleceğe dair ideallerinizi gerçekleştirmek için tüm gücünüzü ve enerjinizi kullanabilirsiniz. Grup ve derneklerde üst pozisyonlara gelebilir, kariyerinizden kazanç taleplerinizi dile getirebilirsiniz. Arkadaş ve sosyal çevrenizin desteği sizinle olacaktır. Fakat iş hayatınızda uyumlu olmanıza rağmen aile içinde bu tavrınızı sürdüremeyebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatınızda süren yoğun rekabete rağmen, zorlu bir mücadeleyle başarılı olabilir, rakiplerinizin üstesinden gelebilirsiniz. Gruplardan alacağınız destekle kariyerinizde girişimlerde bulunabilirsiniz. Fakat iletişiminizde dikkatli olmalı, kendinizi ifade ederken fazla bencil ve uyumsuz davranabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin yardımıyla anlaşmalar yapabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Mahkemeler, yurtdışıyla ilgili girişimler ve yüksek eğitimde  istediğiniz sonuçları mücadeleyle alabilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinizi istikrar ve hırsla savunurken, aynı fikirleri paylaştığınız kişilerden yardım alabilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili yoğun bir hareketlilik yaşayabilir, harcamalarınızda dengeyi tutturamayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz.