Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Maddi gelirlerinizin, huzur ve güven konusunun önem kazandığı bir gün olabilir. Güçlü kişi ve kurumlardan alacağınız desteklerle para konularını yeniden değerlendirebilirsiniz. Aşk hayatınızda bir süredir karar veremediğiniz ilişkinizi ciddiyetle ele alabilir ve bir sonuca bağlayabilirsiniz. Değişen koşullara ayak uydurmak için artık eskiyi bırakmaya çalışmalı; ısrarcı davranmaktan kaçınmalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzdaki Ay ile kendinizi daha rahat ifade edebilir; kendinizi hem maddi hem de manevi anlamda huzur ve güvende hissedebilirsiniz. Değişen hayat görüşünüzün, güçlü kişilerin bu hisleri duymanıza katkısı olabilir. İkili ilişkilerde karşınızdaki kişinin gücünü göz ardı etmemeli; geleceğinizi kurmak için daha stratejik ve planlı davranmalısınız. Eve, aileye ait konularda son kararlar alınabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Geçmişe ait sizi huzursuz kılan bazı konular veya korkularınız bugün tekrar gündeme gelebilir. Kendi içinize çekilmek ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Finansal alanda sizi destekleyen koşullar olmasına rağmen güvende hissetmekte zorlanabilirsiniz. Kardeşlerle aranızdaki para meselelerini veya ticari hayattaki ödemelerinizi belli bir program dahilinde çözebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ortaklarınızdan gelen destekle işe ait kazançlarınızı ve hedeflerinizi yeniden belirleyebilirsiniz. Size gelir getirecek projeleri değerlendirebilir; ekip çalışmalarına güvenle bakabilirsiniz. Aileniz, konforunuz için yapmakta olduğunuz harcamalara kısıtlama getirebilir; gelir ve giderler arasında denge kurabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgili yeni kararlar arifesinde olabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kendi istek ve arzularınızı yeni bir kararla gözden geçirebilir; yüksek harcamalarınıza artık bir son verebilirsiniz. Daha ekonomik yaşamak ve para biriktirmek için harekete geçebilirsiniz. İş hayatınızda sizin için çalışan kişilerin desteğiyle yeni projeleri başlayabilir; yarınlarınızı güvence altına alacak oluşumlara gidebilirsiniz. Yatırımlarınızla alakalı kadersel gelişmeler gündeme gelebilir. .

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gizli tutuğunuz ve hazırlığını yapmış olduğunuz projelerinizin son rötuşlarını yaparak; birkaç gün içinde uygulayabilir hale getirebilirisiniz. Maddi kazançlarınızda yaşamış olduğunuz sıkıntılara artık veda etmek üzeresiniz. Eğitim, yolculuklar, yurtdışı işlerinizde güçlü kişilerden alacağınız destekle güvenle ilerleyebilirsiniz. Yeteneklerinizin de yardımıyla sağlam adımlar atabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal gelirlerinizi güvence altına alabilmek için aile büyüklerinden veya konusunda uzman kişilerden bugün yardım talep edebilirsiniz. İkili ilişkilerinizi belli bir düzene oturmak için göstermiş olduğunuz çabanızın artık sonuçlarını alabilirsiniz. Ya devam ya da tamam diyebilirsiniz. Arkadaşlar ve gruplar içinde liderlik yaparak ilerlettiğiniz görevlerinize son verebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İkili ilişikler ve ortaklıklarda koşullar sizden yana olmamakla birlikte gelişmeleri yönlendirmek için çaba gösterebilirsiniz. Bugün uzun süredir beklemekte olan proje veya yakın beraberliğinizle ile ilgili kadersel sayılabilecek son kararları alabilirsiniz. Burcunuza geçmekte ola Satürn ile geleceğinizi yeniden inşa edeceğiniz bir döneme doğru adım adım ilerlemektesiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün birikmiş işlerlerinizi düzene koymak için uğraşabilir; çalışma ortamınızda para konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sizin için çalışan kişilerden alacağınız güvenle maddi konularda yeni girişimler yapabilirsiniz. Hayattan keyif almaya yönelik tarzınızı ve harcamalarınızı gözden geçirebilir; daha dengeli ve kurallı yaşama kararı alabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve hukuki alandaki sorununuza çözüm gelebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Aşka ve hayattan alacağınız keyiflere yönelebilir; yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarınızda ihtişam ve gösteriş yerine; güven ve sadakat ön plana gelebilir Yatırımlarınızı verimli hale getirebileceğiniz koşulları planlamacı kişiliğiniz sayesinde olumlu kullanabilirsiniz. Finansal konularda beklemede olan girişimlerinizin neticelerini alabilir; işbirliklerine açık davranabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aile, ev, gayrimenkulle alakalı kontrolünüz dışında yeni başlangıçlar veya bitişler gündeme gelebilir. Yaptığınız yatırımları sağlam temeller üzerine kurmaya çalışmalısınız. Karşınızdaki kişilerden gelecek fırsatları işbirliğine çevirmek için uyuma yönelik davranabilirsiniz. Kariyer hayatınızda kadersel bir dönemece yaklaşmakta olduğunuzun bilincinde olmalı; stratejinizi belirlemelisiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yakın çevre, kardeşlerle olan ortak yatırımlarınızın geleceğiyle ilgili fikir alış verişlerinde bulunabilir; yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Güçlü kişi ve kurumlardan gelecek desteğe açıksınız. İş ortamınızda sizi huzursuz eden yönetime ait konulara artık bir son nokta koyabilirsiniz. Sağlığınızla alakalı size rahatsızlık veren alışkanlıklarınızı bırakmak için uygun bir gün olabilir.