Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gün içinde girişimlerde bulunmak yerine elinizdeki işleri tamamlamalı daha önceden başlattığınız konular üzerine eğilmelisiniz. Yeni iş arkadaşları edinebilir, çalışma ortamınızda estetik düzenlemeler yapabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili birkaç gün içinde olumlu gelişmeler olabilir fakat bugün nedeni belli olmayan sorunlarla karşılaşabilir, düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Başlangıçların ardından bugün sakin kalıp dinlenmek ve girişimlerinizi tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizin için fedakarlık yapmak isteyebilirsiniz fakat sonuçları hayal kırıklığı olabilir. Aşk ilişkilerinde fazla beklenti içine girebilir ve kendinizi kandırabilirsiniz. Çocuklarla ilgili girişimleriniz de sorunlar ve engeller olabilir, fazla hayalci davranmamalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün iç huzurunuza önem vererek, kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz. Hasta veya yardıma muhtaç kimselere yardımcı olmak, ziyaretlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Gayrimenkullerle ilgili girişimlerde bulunmak veya evinizi dekore etmek istemenize rağmen engellerle karşılaşabilirsiniz. İş ve aile yaşamınız arasında kalabilir, hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Arkadaşlarınızla beraber hoşça zaman geçirebilir, geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz fakat girişimlerde bulunmak isterseniz engellerle karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızdan kazançlarınızı muhafaza etmek, yatırımlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Bugün yakın çevre, kardeş ve kuzenlerle ilişkilerde hayal kırıklıkları yaşanabilir, yolculuk ve eğitimler ertelenebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş hayatınızda kendinizi güvende ve huzurlu hissedebilirsiniz. Sosyal ortamınızda size keyif veren uğraşlar içinde olabilir, toplum içinde onay görebilirsiniz. Fakat ekonomik konularla ilgili yanılsamalara hazırlıklı olmalısınız. Kazançlarınızı artırmak için kurduğunuz işbirlikleri sizi hayal kırıklığına uğratabilir, ümit bağladığınız ödemeler gelmeyerek gelir gider dengesinin bozulmasına yol açabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Venüs’ ün burcunuza geçmesiyle birlikte hem dış görünüşünüze hemde ikili ilişkilere daha fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. Hayatınıza yeni ilişkiler ve işbirlikleri girebilir, sağlığınıza ve kendinize daha fazla değer verebilirsiniz. Fakat bugün karşı tarafın sizi yanıltabileceğini ve beklentilerinizin boşa çıkabileceğini unutmayın. Yanlış yönlendirmeler ve haberler engeller çıkarabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Vergi, miras, sigorta, nafaka, kredi gibi konularda harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Elinizdekileri muhafaza etmek için verdiğiniz mücadele ilerlemenizi durdurabilir. Her türlü paylaşım sizi daha mutlu edebilir. Venüs’ ün burç değiştirmesiyle iç huzurunuzda ve dengenizde arayışa geçebilirsiniz. Fakat bugün düşmanlıkların farkına vararak hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerle fikir alışverişinde olabilir, karşı tarafa sorarak ortak kararlar almak ihtiyacında olabilirsiniz. Fazla bağımlı davranmak hareket etmenizi engelleyebilir. Yeni bir sosyal çevreye girebilir, arkadaşlarınızla ve gruplar içinde zaman geçirebilirsiniz. Fakat aşk ilişkilerinde fazla beklenti içine girmemeli, yanılsamalara açık olduğunuzu bilmelisiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çalışma arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirebilir, huzurlu bir ortamda çalışarak günü geçirebilirsiniz. Fakat olayların ağır aksak ilerlemesi can sıkıcı olabilir. Venüs’ ün burç değiştirmesiyle iş ve sosyal hayatınızda hareketlilik yaşayabilir, yeni ortamlara ve işbirliklerine girebilirsiniz. Bugün ise aile içi ilişkilerden beklediğiniz desteği alamayarak, hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hobilerinize zaman ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni girişimlerde ve başlangıçlarda bulunmak yerine alışverişe çıkıp kendinizi şımartmanın yollarını arayabilirsiniz. Çalışmaktan çok dinlenmek isteyebilirsiniz. Fakat bugün duyduğunuz haberler ve dedikodular mutluluğunuzu bozabilir. İletişimde yanlış anlaşılmalar ve kandırılmalar yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün ailenizle zaman geçirmek, evinizin işlerini halletmek isteyebilirsiniz. Var olan işlerinizi tamamlayarak keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Ortak gelirlerden daha şanslı olduğunuz bir döneme giriyorsunuz. Kaynakların verimli kullanılması için çaba sarf edebilirsiniz. Fakat bugün kontrolünüzde olmayan harcamalar ve masraflar düzeninizi bozabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Önceden planladığınız yolculuklara çıkabilir, başladığınız eğitimleri sürdürebilirsiniz. Sosyal medya da ve yakınlarınızla iletişim halinde olabilir, kendinizi sanatsal bir dille ifade edebilirsiniz. Bugün yakın ilişki de olduğunuz kişilerden, eşinizden veya ortağınızdan fazla beklenti içine girmemelisiniz. Ortak planlarınızda engeller ve hayal kırıklıkları olabilir.