Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün trafiğiniz çok hızlı olabilir, yakın çevrenizle diyalog halinde olabilir, kısa yolculuklara çıkabilir, kurs ve seminerlere katılabilirsiniz. Finansal konularla ilgili yeni bir döneme başlamanız mümkün. Devlet kurumlarıyla ilgili borç ve alacaklar sizin için önemli olabilir. Kredi, nafaka, vergi, sigorta konularında daha dikkatli olmalısınız. Ortak gelirlerin sorumluluğunu alabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugünden itibaren yaklaşık iki buçuk sene sürecek bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde evlilik, ortaklık, boşanma gibi konular gündeme gelebilir, yeni işbirlikleri ve yakın ilişki de bulunacağınız kişiler hayatınıza girebilir. Hayatınıza dair sorumluluklar hatırlatılabilir, sağlığınıza daha fazla önem vermek zorunda kalabilirsiniz. Bugün gelirlerinizde artış olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yakın ikili ilişkilerde hareketlilik yaşanabilir, çevrenizle neşeli ve iyimser bir temas halinde olabilirsiniz. Romantik ilişkilerde yeni girişimlerde bulunabilir, zihinsel aktivitelerde başarılı olabilirsiniz. Sağılığınızla ilgilenmek, kötü alışkanlıkları bırakmak isteyebilirsiniz. Çalışma ortamınızda hayallerinize ulaşmak için başlangıçlarda bulunabilir, sorumluluk alabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün yardıma muhtaç kişilerin yanında olmak, hasta ve yaşlıların ziyaretine gitmek isteyebilirsiniz. Aniden kulağınıza gelen dedikodular ve gizli işbirlikleri teklifleri yeni fırsatları da beraberinde getirebilir. Aşk ve çocuklarla ilgili önemli bir döneme giriyorsunuz. Bu süreçte çocuk sahibi olabilir, hobinizi ya da yeteneklerinizi kariyeriniz haline getirebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş hayatınızdaki girişimleriniz kazanca dönebilir ve birkaç fırsatla birden karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ani gelişen organizasyonlar yapabilirsiniz. Aile ilişkilerinde sorumluluk almanız, ailenin yaşlılarına zaman ayırmanız gerekebilir. Finansal konularda fedakarlık yapmanız gerekebilir, yatırımlarla ilgili ise sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilir ve seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Aniden gelişecek finansal olaylar, kariyerinizde farklı seçenekleri getirebilir. Kardeş veya kuzenlerinizin sorumluluğunu üstlenebilir, onlar için fedakarlık yapabilirsiniz. Yeni eğitimler ve işle ilgili kısa yolculuklar hayatınıza girebilir. Zihinsel işbirliklerine girebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yurtdışı, mahkemeler, yolculuklar ve yüksek eğitimle ilgili gelişmeler lehinize olabilir. Geleceğe dair daha umut dolu ve iyimser olabilir, görüşlerinizi çevrenize paylaşabilirsiniz. Gelirlerinizi yeniden yapılandırmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Yeni kazanç kaynakları için girişimlerde bulunabilir, değerlerinizin sorumluluğunu almak zorunda kalabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sizin için çok önemli bir döneme giriyorsunuz. Yaşamınızı ve ilişkilerinizi yeniden yapılandırarak hem kişiliğiniz hemde dış görüntünüzde yeni düzenlemelere gidebilirsiniz. Sağlığınıza daha fazla önem verebilirsiniz. Sevdikleriniz için fedakarlıklar yapabilir, sorumluluklarını alabilirsiniz. Bugün finansal konularda beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilir, ortak gelirlerden faydalanabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinde şansınız açık olabilir. Evliliğe dair girişimlerde bulunabilir, geleceğe dair ideallerinizi gerçekleştirmek için zihinsel birliktelikler kurabilirsiniz. Artık hedeflerinizi yeniden yapılandırmanız gereken bir dönemdesiniz. Çevrenizle iletişiminiz kısıtlanabilir, gizli projeler ve planlar içinde olabilirsiniz. Güçlü düşmanlarla karşılaşabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çalışma ortamınızda yeni işbirlikleri gelişebilir, yeni iş arkadaşları edinebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda lehinize sonuçlanacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Hedeflerinizi ve ideallerinizi yeniden yapılandıracağınız bir döneme giriyorsunuz. Grup, dernek ve partilerde sorumluluk üstlenebilir, arkadaş çevrenizde eleme sürecine girebilirsiniz. Geleceğe dair düşüncelerinizi somut durumu getirebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aşk ilişkilerinde sürpriz gelişmeler olabilir, yetenekleriniz fark edilebilir ve karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. Bugünden itibaren yaklaşık iki buçuk sene boyunca sürecek yeni bir döneme giriyorsunuz. İş ve sosyal yaşamınızı yeniden yapılandırmanız, aileye dair sorumluluklar almanız ve mesleki hayallerinizi gerçekleştirmek için adımlar atmanız gerekebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Gayrimenkullerle ilgili yatırımlar yapabilir, aileye ve eve dair sürpriz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Finansal konularla ilgili girişimlerinizde olumlu sonuçlanabilir. Görüş ve inançlarınızı yeniden yapılandıracağınız bir döneme giriyorsunuz. Yüksek eğitimle, yurtdışıyla, medya ve mahkemelerle ilgili gelişmeler yaşayabilir, düşüncelerinizin sorumluluğunu alabilirsiniz.