Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günü yeni girişimlerde bulunmak yerine elinizdeki işleri tamamlayarak geçirebilirsiniz. Kardeş, yakın çevrenizle görüşebilir; bilinçaltınızın derinliklerinde kalmış duygu ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Eğitim, yolculuklar, alış veriş programınızda yer alabilir. Finansal konularda yüksek beklentiler içinde olmak sonradan hayal kırıklığı yaratabilir. Harcamalarda temkinli olmalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konularda karşınıza çıkan fırsatları akılcı değerlendirmeye çalışmalı; hemen karar almamalı; birkaç gün beklemelisiniz. Gün içinde size fazlasıyla vaade bulunacak kişilerle karşılaşabilirsiniz. Eşin, ortağın sizi yönlendirecek ve manipüle edebilecek hareketleri olabilir. Aynı zamanda sizi hedeflediğiniz yöne taşıyacak fikirleri de onlardan alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ay'ın halen burcunuzda hareket ediyor oluşu size avantaj sağlıyor. Kendinizi rahat ifade etmekte; isteklerinize ulaşabilmektesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda iletişim şekli değişebilir; bazı kıskançlık barındıran sözler duyabilirsiniz. İş hayatınız üzerinde etkisi olacak kararları bugün almaktan kaçınmalısınız zira finansal konuda zarara uğrama riskiniz var.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bilinçaltınızda birikmiş ve kendi kendinize çözemediğiniz düşünceler sizi halen huzursuz kılmakta olabilir. Belki yardım alarak paylaşma yoluna gidebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi veya çocuklarınızla derin paylaşımlar içinde olabilir; endişelerinizi onlara aktarabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar için uygun bir gün olabilir; yeteneklerinizi açığa çıkarabilirsiniz. Yatırım yapmak için hafta başını beklemelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Arkadaş ve sosyal gruplar içinde yer alarak ve hoşca vakit geçirerek gününüzü değerlendirebilirsiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirecek motivasyonu bulabilir; fazla düşünmeden hareket edebilirsiniz. Aile, ev veya gayrimenkulle alacağınız kararlarda işin mal yönünde dikkatli davranmalısınız. Ortak gelirlerden kaynaklı belirsizlik içten içe endişe hissettirebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş hayatınızda fırsatlara açık olduğunuz bir gün ancak yeni girişimler için uygun koşulları beklemeniz gerekebilir. Arkadaşlar, eğitim çalışmaları veya seminerler ile geçecek hareketli ve sosyal geçecek bir süreç olabilir. Kardeş, yakın çevre ilişkilerinizde sizi rahatsız eden konular olmasına rağmen karşı tarafın ihtiyaçlarını karşılamak amaçlı davranabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Geleceğe karşı daha iyimser ve pozitif bakmak sizi gereksiz endişelerden uzak tutabilir. Yurtdışı, eğitim ve medya alanında sizi harekete geçiren gelişmelere açıksınız ancak girişimde bulunmak için önce uygun koşulları sağlamanız gerekebilir. Kazançlarınızı değerlendirirken ne fazla temkinli olmalı ne de fazla hayalci davranmalısınız. Sezgilerinizi dinlemek faydalı olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuza geçen Merkür, sizi derin ve stratejik düşünmeye itebilir. Duygu ve düşüncelerinizi çevrenizle paylaşabilir hatta her zamanki halinizden daha açık olabilirsiniz. İkili ilişkinizde daha önce konuşmadığınız sorunları dile getirebilir; karşınızdakileri istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Eğitim, yolculuklar ve anlaşmalar gündeminizde çokça yer alabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün ikili ilişkiler ve ortaklarınızla aranızda olan meseleleri değerlendirmek için uygun ancak yeni başlangıçlar için elverişli olmayabilir. Karşı tarafın sizi ikilemde bırakacak davranışlarından dolayı dikkati ve temkini elden bırakmamalısınız. Maddi konulara dair bazı şüpheleriniz olabilir; bunların sizi huzursuz etmesine izin vermeyin. Sezgilerinize kulak vermeyi de unutmayın.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hareketliliğin ve iletişimin bol olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Aileniz, yakın çevrenizle ilgilenebilir veya çalışma arkadaşlarınızla beraber eksik kalmış işlerinizi tamamlamaya vakit ayırabilirsiniz. İş hayatında yeni başlangıçlar için uygun olmayabilir ancak araştırma yapmak için verimli koşullar oluşabilir. Arkadaşlarınızla dostane ilişkiler kurmaya çalışmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kariyer hayatınızla ilgilendiren anlaşmalar söz konusu olabilir. İşin içinde maddi konuların da olması sizin daha temkinli davranmanızı gerektirebilir. Mantığınızın yanı sıra sezgilerinize de kulak vermeniz gerekebilir. Aşk hayatınız, çocukların eğitimiyle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak son kararları almak için acele etmemeli; sabırlı davranmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Son günlerde aile içinde yaşananları, yerleşim değişiklerine ait düşüncelerinizi konuşmak ve yeniden ele almak için uygun olabilir. Ancak bir sonuca bağlamakta aceleci davranmamanız gerekebilir. Yurtdışı, eğitimle alakalı beklentilerinizde olumlu gelişmeler gündeme gelebilir; hayallerinizi gerçekleştireceğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Yaratıcılığınızın yüksek olduğu bir gündesiniz.