Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün hem duygusal hemde aile ilişkilerinde gerilim yaşanabilir. Aşırı sahiplenici ve hassas tavırlarınız, koşulları karşı tarafın belirlemesi çatışmalara yol açabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Evlilik, ortaklık ya da işbirlikleriyle ilgili girişimlerde bulunmak, gayrimenkul yatırımları veya taşınma gibi konularla uğraşmak isteyebilirsiniz fakat 10:30’dan sonra Ay boşlukta olduğundan harekete geçmemelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yakın çevrenizle ve çalışma arkadaşlarınızla aranızda çatışmalar yaşanabilir. Duygusal konuşmalar ve aşırı hassasiyet göstermeniz sıkıntılara yol açabilir. Öğlene doğru Ay boşluğa gireceğinden girişimlerinizi sabah saatlerinde tamamlamalısınız. İletişiminizde mantıklı ve sağduyulu davranmalı, olayları objektif değerlendirebilmelisiniz. İlişkilerinizde adil ve uyumlu olmayı başarabilmelisiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerinde maddi ve manevi değerlerinizi korumak içgüdüsüyle harekete geçebilir, özellikle aile kazançlarına dair hassas bir tutum izleyebilirsiniz. Fakat saat 10:30’ dan sonra Ay boşlukta olduğundan girişimlerde bulunmamalısınız. Yaşamdan aldığınız keyif ve zevkler ekonomik gelirlerden dolayı kısıtlanabilir, yaptığınız harcamalar ilişkilerde çatışmalara neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde maddi ve manevi değerlerinizi korumak içgüdüsüyle harekete geçebilir, özellikle aile kazançlarına dair hassas bir tutum izleyebilirsiniz. Fakat saat 10:30’ dan sonra Ay boşlukta olduğundan girişimlerde bulunmamalısınız. Yaşamdan aldığınız keyif ve zevkler ekonomik gelirlerden dolayı kısıtlanabilir, yaptığınız harcamalar ilişkilerde çatışmalara neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün girişimlerde bulunmak ve harekete geçmek için uygun değil. Daha içe kapanık ve yalnız kalmaya meyilli olabilirsiniz. Kardeş, kuzen ve yakın çevreyle iletişiminizde hatta sosyal medya da çatışmalar ve düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. Çıkacağınız yolculuklarda engeller yaşanabilir, eğitimlerde aksamalar yaşanabilir. İşbirliklerinde dikkatli olmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Arkadaşlarınızla ve içinde bulunduğunuz sosyal gruplarla aranızda duygusal çatışmalar yaşanabilir. Ay boşlukta olduğundan saat 10:30’ dan sonra yeni girişimlerde bulunmamalısınız ama daha öncesinde ekonomik hedeflerinize varmak için adımlar atabilirsiniz. Kendinize daha gerçekçi ve mantıklı idealler belirlemeli, hassas ve duyarlı bakış açısından kurtulmalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün çevrenizle iletişiminizde ve aldığınız haberlerde daha dikkatli olmalısınız. Yanıltılmaya ve kandırılmaya müsait bir gündesiniz. İş ve sosyal hayatınızda saat 10:30’ dan sonra yeni girişimlerde bulunmamaya çalışın. Özellikle ikili ilişkilerde gerilimler yaşanabilir, duyarlı ve hassas davranışlar sizi yanlış kararlar almaya itebilir. Sağduyuyu ile uyumu yakalayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün özellikle gizli ilişkilerde çok dikkatli olmalısınız. Duygusal olarak gerilimler ve çatışmalar yaşanabilir. Yeni girişimleriniz engellerle karşılaşabilir. Görüş ve düşüncelerinizi ifade ederken aşırı hassas davranmanız yanlış kararlar almanıza neden olabilir. Harcamalarınızda aşırıya kaçmanız ve beklediğiniz paraların gelmemesi hayal kırıklığına neden olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kendinizi fazla yormamalı, sağlığınızı riske atacak spor veya hareketlerden kaçınmalısınız. Enerjinizin yüksek olması girişimlerde bulunma isteğinizi artıracaktır ama saat 10:30’ dan sonra Ay boşlukta olduğundan, harekete geçmek için beklemelisiniz. Finansal konularda duyarlı ve hassas davranışlarınız hedeflerinizle çatışabilir. Daha mantıklı kararlar almaya çalışmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerle aranızda duygusal gerilimler yaşanabilir. Şartların size bağlı olmaması, iş ve sosyal hayatınızda ki hedeflerinize varmanızı engelleyebilir. Dedikodular ve kulisler sizi yanlış yönlendirerek, yanlış kararlar almanıza neden olabilir. Kariyerinizle ilgili yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir gün olmayabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Çalışma arkadaşlarınızla aranızda görüş ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Korumacı ve hassas tavrınız sizi objektif olmaktan uzaklaştırarak yanlış kararlar almanıza neden olabilir. Hedef ve ideallerinize varmak için verdiğiniz mücadele ekonomik konularda ki beklentilerinizi karşılamayabilir veya arkadaşlarınızdan dolayı yanılabilirsiniz. Duygusal gerilimler yaşayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal risk içeren yatırımlar ve işbirliklerinde sorunlar yaşanabilir. Romantik ilişkilerde ve çocuklarla ilgili girişimlerde engellerle karşılaşabilirsiniz. Duygusal davranışlarınız ve aşırı hassasiyetiniz mantıklı kararlar alamamanıza neden olabilir. İş ve sosyal yaşamınızda vereceğiniz mücadele de acele etmemeli, kendinizden beklentilerinizi fazla yüksek tutmamalısınız.