Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İkili ilişkiler ve ortaklıklarınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir; geniş bir perspektiften bakarak değerlendirmeler yapabilirsiniz. İş hayatınızda size fayda sağlayacak kişi ve kurumların desteğini alabilir; Öğleden sonraki saatlerde ise çocuklar, keyifler ve yatırımlarınız önem kazanabilir; girişimlerinizi fazla irdeliyor oluşunuz duygusal gerginliğe sebep olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün yeteneklerinizi iş ve çalışma hayatınızda rahatlıkla kullanabilir; kazançlarınızı arttıracağınız koşulları oluşturabilirsiniz. Aşk hayatınızda da sizi dönüştürecek olumlu gelişmelere açıksınız. Öğleden sonra ise ev, aile veya gayrimenkule ait konuların devreye girmesiyle duygusal gerginlik söz konusu olabilir. Karşınızdaki kişilerle güç savaşlarına girebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bir süredir beklediğiniz haberleri bugün alabilir; sorunların üstesinden gelebilecek güçle hareket edebilirsiniz. Maddi konularda kendinizi güvende hissedecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız zira sorumluluklardan veya sizden gizlenmiş bilgilerden dolayı bazı problemler duygusal gerginlik yaratabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ay burcunuzda ilerlemesine ve desteklemesine rağmen öğlene kadar olan sürede yeni girişimlerden uzak durmalı; elinizdeki işlere odaklanmalısınız. Bilinçaltınızda sizi rahatsız eden düşüncelere bir son vermek amacıyla uzman kişilerden yardım talepleriniz olabilir. Yatırımlarınızı kazanca döndürmek isterken risk alacağınız koşullarla karşılaşabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatleri girişimler için uygun bir süreç olmayabilir ancak öğleden sonra burcunuza geçen Ay, sizi daha girişimci ve risk almaya yatkın kılıyor. Acele ile alınacak kararlardan kaçınmalı; sağlığınızı ilgilendiren konuları ertelememelisiniz. Grup çalışmalarından kazançlı çıkabilir; desteklerini alabilirsiniz. İş hayatınızda gücü elinizde tutabilmek içim bazı harcamalar yapabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzdaki Venüs'ün sizi destek olacak olumlu etkilerini bugün hem maddi hem manevi alanlarda görebilirsiniz. İş hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilir; size parasal olarak yeni kapılar açacak anlaşmalar gündeme gelebilir. Öğleden sonra kendi içinize çekilmek istemenize rağmen sorumlulukların getirdiği yüklerle karşılaşabilirsiniz. Kardeşlerle ilişkilerinizde sorun çıkabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karışık düşünceler içinde olmanıza rağmen geleceğiniz için olumlu kararları alabilirsiniz. Eğitim, yurtdışı ve yolculuklar kendinizi geliştireceğiniz fırsatlar getirebilir. Bilinçaltınızı yoran para ve ilişki sorunlarına bugün bir çıkış yolu bulabilirsiniz. Öğleden sonra arkadaşlar ve gruplar içinde ön plana çıkabilirsiniz ancak kendinizi istediğiniz gibi ifade etmekte biraz zorlanabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sabah saatlerinde duygusal haliniz verimliliği yakalamanıza engel oluşturabilir. Öğleden sonra ise iş ve sosyal hayattaki gelişmeler sizi daha hırsla hareket etmeye yöneltebilir. Engellerle karşılaşmanıza rağmen ısrarcı ve savaşçı gibi davranabilirsiniz. İkili ilişki veya anlaşmalar için gizli görüşmeler yapmanız gerekebilir. Hedefleriniz için gruplardan veya yakın çevrenizden destek alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Günün ilk bölümü ortak kazançlar, finansal konular için yapılacak son değerlendirmelerle geçebilir. Öğleden sonra gelecekte size prestij ve gelir sağlayacak yatırımlar için engeller dahi olsa kararlar alabilirsiniz. Ortakların, eşin bu duruma fikirsel katkısı olabilir. İş ve sosyal hayatınızda verimlilik sağlayacak anlaşmalar maddi kazançlarınızda değişime sebep olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerinde koşulların karşı tarafa bağlı olması ilişki ve anlaşmalarda hareket alanlarınızı kısıtlayabilir. Ancak öğleden sonra finansal konularda yönetimi ele alabilecek gücü bulabilir; engellere rağmen mücadeleci tavırlar sergileyebilirsiniz. İş hayatında sizin için çalışanlardan gecikmiş destekleri alabilir; sürüncemede olan sözleşmelerle alakalı olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Günün ilk bölümünü işle veya günlük uğraşlarınızla ilgili eksikleri tamamlamakla geçirebilirsiniz. Öğleden sonra ilişkiler ve ortaklıklarla yoğun geçecek bir süreç başlayabilir. Karşınızdaki kişilerin baskın tavırları engellenmişlik hissi yaratabilir. Diplomatik davranarak gelişmelere bir çıkış yolu sağlayabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz eğitim fırsatlarını olumlu değerlendirebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sabah saatlerinde yeni girişimlerde bulunmak yerine varolan işleriniz üzerinde çalışabilirsiniz. Öğleden sonrası iş hayatınızla ilgili hareketin yoğun olduğu zamanlar başlayabilir. Geleceğe ait görüş ve kararlarınızı belirleyecek olaylar yaşanabilir; duygusallığı bir kenara bırakarak düşünebilirsiniz. Gruplar içinde etkinliğinizi korumak için eşin, ortağın desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz.