Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Keyifli ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizden haber alabilir, hobilerinizle ilgili eğitimlere katılabilirsiniz. Fakat risk üstlenerek yaptığınız harcamalar, aldığınız krediler veya borçlar sizi zorlayabilir. Bugün kariyerinizde ve sosyal hayatınızdaki dönüşüme destek olacak finansal girişimlerde bulunabilirsiniz. Size güç kazandıracak anlaşmalar yapabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ekonomik konularla ilgili ailenizden destek alabilir, gayrimenkul yatırımları için fazladan gelir kaynağı bulabilirsiniz. Fakat yakın ikili ilişkilerde eski konuları veya anlaşmazlıkları gündeme getirerek tekrar tartışma ortamı oluşturabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız güçlü kişilerden yardım alarak, işbirlikleri içine girebilir, anlaşmalar yapabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kendinizden emin bir ifadeyle yaptığınız konuşmalar, hedeflerinize varmanızı kolaylaştıracaktır. Yoğun iletişim trafiği içinde sizi mutlu edecek haberler de alabilirsiniz. Çalışma ortamınızda yaptığınız anlaşmalar ve işbirlikleri, finansal açıdan güçlü kişilerden destek almanızı sağlayabilir. Fakat inat etmekten vazgeçmeli, eski anlaşmazlıkları gündeme getirmemelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Romantik ilişkilerde bir sonraki aşamaya geçmek için görüşmeler yapabilir, tutkularınızı ifade edebilirsiniz. Sizi destekleyecek ve çıkarlarınızı gözetecek işbirlikleri içine de girebilirsiniz. Fakat harcamalarınızda ve yatırımlarınızda hatalar yapmaya devam edebilirsiniz. Kulislerden aldığınız gizli bilgileri kazanca dönüştürmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün fazla inatçı davranabilir, kendi görüş ve düşüncelerinizi uygulamak için aile fertleriyle çatışma yaşamayı göz önüne alabilirsiniz. Sosyal gruplardan ve arkadaşlardan alacağınız destekle de hedeflerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. İş ortamınızdaki dönüşüm ve güçlü kişilerin yardımıyla ekonomik konulardaki girişimlerinizden olumlu sonuç alabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün alacağınız haberler canınızı sıkabilir, üstünde inat ettiğiniz eski konu ve dedikodular gündeme gelebilir. Eğitim ve yolculuklarda da aksamalar olabilir. Girişimlerde bulunmanız için uygun bir zaman olmamasına rağmen, yeteneklerinizi açığa çıkarabileceğiniz ve verimli çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizin güçlü desteği ile kendinizi ifade edebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yakın ilişkide bulunduğunuz kişilerin yardımıyla hedeflerinizde yenileme yapabilir, arkadaş ortamınızı yenileyebilirsiniz. Fakat ekonomik konularda eskiden beri süregelen hatalar bugün açığa çıkarak sizi zarara sokabilir. İnat etmeden aldığınız riskleri bertaraf etmelisiniz. Ailenizin güçlü desteği ile endişelerinizden kurtulabilir, sağlık sorunlarını çözebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kendi hedef ve görüşlerinizde inat etmeniz, iş ve sosyal hayatınızda çatışmalara neden olabilir. Fakat yakın çevrenizin güçlü desteği ve mantıklı düşüncelerle ilişkilerinizde istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. Tutku ve kararlılıkla girişimlerde bulunabilir, hem finansal hem de sosyal alanda olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bugün kendinize güveniniz ve cesaretiniz tam olacak.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Görüş ve düşüncelerinizde inat etmeniz düşmanlıkla karşılaşmanıza neden olabilir. Uzun yolculuklar, mahkemeler, yüksek eğitim ve medya ile ilgili konularda işbirliklerinin desteğini alabilirsiniz fakat bu konularla ilgili eski sorunların tekrar gündeme gelmesi mümkün. Yaratıcılığınızı kullanabilir, iş ve sosyal ortamınızdaki ilişkilerden dolayı ekonomik güç kazanabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hedef ve ideallerinize varmak için var gücünüzle çalışabilir, arkadaşlarınız ve grupların desteğiyle girişimlerde bulunabilirsiniz. Çalışma ortamınızda karşılaştığınız fırsatlar finansal kazançlara dönüşebilir, komisyon gibi gelirler elde edebilir ya da ortak kaynakları yönetebilirsiniz. Fakat üstünde inat ettiğiniz konular krizlere yol açabilir, çevrenizle çatışmalar yaşamanıza neden olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yakın ilişkide olduğunuz kişilerin, eşinizin ya da ortağınızın eski konuları tekrar gündeme getirmesi ve inatçı tavırları yüzünden çatışmalar yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde yapacağınız anlaşmalar ve girişimler güçlü kişilerin gizli desteğiyle olumlu sonuçlanabilir. Yeteneklerinizi yaratıcılık gerektiren çalışmalarda kullanabilir, keyif alabileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Görüş ve düşüncelerinizde kararlı olmanız, hedeflerinize tutkuyla ilerlemenize ve başarılı olmanıza yardımcı olabilir. İlişkilerden alacağınız destekle sosyal ortamınızda daha güçlü olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ise aranızda fikir ayrılıkları yaşanabilir, inat etmeniz çatışmalara yol açabilir. Ailenizin yardımıyla iş hayatınızda daha girişimci olabilirsiniz.