Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

 

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Finansal konularda risk almaya yatkın bir gün olabilir. Yatırımlarınızın geleceği üzerinde kadersel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşktan yana şanslı olmakla birlikte güven sorunu yaşayabilirsiniz. Ay'ın boşlukta olacağı saatlerde karar almamalısınız. Akşam saatlerinden sonra Ay'ın başak burcuna geçişi ile birlikte sağlık ve hizmet temaları ön plana çıkabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ev, gayrimenkul veya ailevi konulardaki gelişmeler ikili ilişkiler ve ortaklıklarınız üzerinde etken olabilir. Kendinizi hem duygusal hem maddi anlamda sıkışmış hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde çocuklar, sevdiğiniz kişi için bazı fedakarlık gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Gelişmeler üzerinde ısrarcı ve detaycı olmak yerine olayları akışına bırakmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün kardeşler, yakın çevre ilişkilerinizde güveninizi sorgulayacak gelişmeler yaşanabilir. Ağzınızdan çıkacak sözlerde dikkatli olmalısınız. Eğitim, yolculuklarla alakalı kadersel sayılabilecek olaylar gündeme gelebilir. Akşam saatlerini evinize çekilerek değerlendirebilir; aile fertlerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hareket edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Finansal konularda risk alacağınız koşullar oluşabilir; uzun vadeli değerlendirmeler yaparak hareket etmeniz gerekebilir. Gruplar içinde gücünüzü ve güvenirliliğinizi kanıtlamak için yeteneklerinizden faydalanabilirsiniz. Akşam saatlerinde organizasyon gerektiren işler öne çıkabilir; doğru planlamayı yapmakta geç kalabilirsiniz. Dikkat.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal hayatınızı etkileyecek bazı kadersel gelişmeler gündeme gelebilir; kendinizi ortaya koymak istemenize rağmen şartlar izin vermeyebilir. Akşam saatlerine kadar önemli girişimlerden kaçınmalısınız. Başak burcuna geçen Ay ile birlikte önümüzdeki birkaç finansal konularda temkinli ve planlı davranmanız gerekebilir. Sağlığınız veya yakınların ihtiyaçları için harcamalar yapabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kendinizle baş başa kalmak istemenize rağmen kardeş ve yakınlarınızdan dolayı kendinize fazla zaman ayıramayabilirsiniz. Bugün olaylara şüpheci ve irdeleyerek bakabilir; sorunların arkasındaki nedeni derinlemesine inceleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde burcunuza geçen Ay ile sorumluluklarınızda artış olabilir. Hem kendinize vakit ayırmak hem yapmanız gereken işler arasında bocalayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Hedef ve projelerinizi gerçekleştirmek için finansal alanda risk alabilirsiniz. Arkadaşlarla olan ilişkinize para konularını karıştırmamaya özen göstermelisiniz zira sorunlar yaşanabilir. Akşam saatlerinde duygusal tepkiler vereceğiniz bazı kontrol dışı gelişmelere açıksınız. Kendinizi bırakmamalı; hem kendinize hem çevrenize faydalı olmak için elinizden geleni yapmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş ve sosyal hayatınızda gücünüzü kanıtlamak için riskli sorumluluklar yüklenebilirsiniz. İkna kabiliyetinizi kullanarak manipülatif davranışlar gösterebilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlar ve gruplar içinde yer alabilir; onların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Geleceğe dair planlarınız gece boyunca aklınızı kurcalayabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sağlığınız için bazı alışkanlıklarınızda vazgeçmeye karar verebilir veya hayata bakış tarzınızı değiştireceğiniz kadersel olaylar yaşayabilirsiniz. Yabancılar, eğitimle ilgili gelişmeler iş hayatınızın sizi yönünüzü değiştirecek noktaya getirebilir. Akşam saatlerinden itibaren daha planlı ve organize olmanız gerekebilir Aile fertlerine hizmet ve fedakarlıklar söz konusu.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Son günlerde hedefleriniz ve içinde bulunduğunuz projelerin maddi tarafı sizi oldukça yormuş olabilir. İstediğiniz noktaya ulaşmanıza az kaldı. Akşam saatlerinden sonra değişen koşullar yurtdışı, eğitim ve hukuki konuları gündeminize taşıyabilir. Ancak kafa karıştırıcı gelişmeler veya beklemediğiniz cevaplar karşısında moralinizi bozmamalı; mantıklı ve temkinli davranmaya devam etmelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İkili ilişkiler ve ortaklıklarınızda bugün kadersel gelişmeler yaşanabilir; karar almak için acele etmemelisiniz. Gelişmeleri enine boyuna değerlendirmeye bakmalısınız. Akşam saatlerinden itibaren para konularının devreye girmesiyle daha temkinli davranmanız gerekebilir. Duygusal paylaşımlarda gerçekçi davranmak istemenize rağmen başarmakta zorlanabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İşinizde başarılı olmak ve varolan düzeni sürdürmek için çaba gerekebilir. Kardeş ve yakın çevrenizden kaynaklı olaylar günlük programımızı karıştırabilir. Akşam saatlerinden itibaren ikili ilişkiler ve işbirliklerinde kontrolünüz dışı gelişmeler sizi bazı fedakarlıklara itebilir. Karşı tarafın titiz ve irdeleyen tavırları hayalleriniz ve beklentilerinizde hayal kırıklığı yaratabilir.