Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

 

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün çok çalışmanız gerekebilir ve yorulabilirsiniz. Sağlığınıza önem göstermeniz gerekiyor. Üstünde çalıştığınız ve detaylandırdığınız planlar sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Yanlış düşünceler ve bilgilerle yanıltılabilirsiniz. Fakat hemen arkasından iş ve sosyal hayatınızdan güçlü kişilerin desteğiyle durumu toplayabilir ve hesaplarınızı tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Oldukça hareketli ve karmaşık    duygularla dolu bir gün olabilir. Sevdikleriniz için endişelenerek, duygusal krizler yaşayabilir, arkadaşlarınızdan dolayı hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Fakat yaptığınız fedakarlıkların ve güçlü kişilerin desteğiyle hem aşk ilişkilerinde hemde yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Finansal konularda daha az risk almalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün evinize zaman ayırmak isteyebilir, temizlik, tadilat gibi detaylarla uğraşmak isteyebilirsiniz. Aile fertleriyle uyumlu bir ilişki içinde olabilir, onlara hizmet etmek sizi mutlu edebilir. Üstünde çalıştığınız iş ve projelerde derin araştırmalar yapabilir, finansal açıdan güçlü kişilerin desteğini alarak özellikle gayrimenkullerle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yakın çevre, kardeş, komşu ve kuzenlerle uyumlu ve verimli ilişkiler kurabilir, sosyal medya da mantıklı ve tutarlı ifadelerle kendinizi ifade edebilirsiniz. Sevdiklerinize dair endişe ve korkularınızı konuşarak sonuca çözebilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerle fikir alışverişinde bulunmak size güç kazandırabilir. Çalışma ortamında oluşabilecek gerginliğe dikkat.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Günün erken saatlerinde ekonomik konularla ilgili aldığınız riskler endişelere ve gerginliklere neden olabilir. Fakat sonrasında çalışma ortamınızdan güçlü kişilerin desteğiyle gelirlerinizde tekrar dengeyi yakalayabilirsiniz. Detaylı ve derin araştırmalar projelerde başarılı olmanızı sağlayacaktır. Size güç ve maddi kazanç kazandıracak işbirlikleri içinde olabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Aile içi ilişkilerde çatışmalar olabilir, fazla eleştirel olmanızdan dolayı gerginlikler yaşanabilir. Fakat yakın ilişki de olduğunuz kişilerle uyumlu işbirlikleri içine girebilir, , beklediğiniz haberleri alabilir, kendinizi doğru ifade edecek fırsatları yakalayabilirsiniz. Sevdiklerinizin güçlü desteği; yaratıcılık gerektiren ve yeteneklerinizi açığa çıkarabileceğiniz çalışmalarda başarı getirebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Aldığınız haberler telaşlanmanıza ve endişelenmenize neden olabilir. Dedikodular içinize kapanmanıza ve yalnız kalmak istemenize yol açabilir. Fakat ailenizin desteğini alarak, güç kazanabilir, iç huzurunuzu ve dengenizi koruyabilirsiniz. Gizli ilişkiler veya size yardımcı olan kişiler endişelerinizi yok ederek, düşmanlarınıza karşı korunmanızı sağlayabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ekonomik konularla ilgili aldığınız riskler; günün erken saatlerinde planlarınızın bozulmasına ve çatışmalara neden olabilir. Harcamalarınızda daha dikkatli olmalısınız. Fakat yakın çevrenizin desteğiyle hedeflerinize varmak için harekete geçebilirsiniz. Akılcı ve iyi planlanmış girişimler hem hayatınıza hemde ilişkilere dair başarılar elde etmenizi sağlayacaktır.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınızda üstlendiğiniz sorumluluk ve projeler yaşamınızda almak istediğiniz riskleri engelleyerek çatışmalara neden olacaktır. Fakat girişimlerinizden elde edeceğiniz ekonomik kazançlar sizi daha güçlü kılabilir. Toplum içinde dengeli ve uyumlu tavırlarınızla takdir toplayarak, beğenilebilirsiniz. Gizli proje ve işbirliklerinden yardım alabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gizli endişe ve korkularınızla yüzleşebilir, öfkenizi dışarı vurmakta zorlanabilirsiniz. Fakat aynı görüşü paylaştığınız kişilerin desteğiyle yaşamınızda ve ilişkilerinizde güç kazanabilir, hedeflerinize ilerleyebilirsiniz. Grup ve dernekler içinde inanç ve düşüncelerinizle ön plana çıkarak size faydalı olacak, işbirliklerine gidebilir, başarılı çalışmalar yapabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Günün erken saatlerinde finansal konularda yaşanan krizden dolayı hedefdeğiştirmek zorunda kalabilir, arkadaşlarınızla çatışmalar yaşayabilirsiniz. Fakat iş ve sosyal hayatınızdan alacağınız destek moralinizi yerine getirebilir. İlişkilerin yardımıyla krizleri aşmanız ve başkalarının kaynaklarından faydalanmanız mümkün. Derin    ve akılcı planlar yapabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Güne gergin başlayabilirsiniz. Fakat yakın ilişki de bulunduğunuz kişilerin desteğiyle kendinizi mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz. Her ne kadar şartlar size bağlı olmasa da sevdiklerinizle birlikte hedeflerinize varmanız daha kolay olacaktır. Uyumlu işbirlikleri görüş ve düşüncelerinizi ifade etmenizi ve geleceğe dair planlarınızı uygulamanızı sağlayacaktır.