Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Ay boşlukta olacağı için yeni girişimlerde bulunmak yerine eksik kalmış ve tamamlaması gereken işleriniz üzerine eğilebilirsiniz. Yakınlarınızın ihtiyaçlarına cevap verebilir; düzen ve hizmet gerektiren uğraşlarla günü değerlendirebilirsiniz. Sizi huzursuz eden düşünceleri ve durumları irdelemek için uygun bir süreç olabilir ancak karar vermek için hafta başını beklemelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günü sizi rahatlatacak uğraşlara ayırabilir; hobileriniz, arkadaşlarınız ve size keyif veren aktivitelerle geçirebilirsiniz. Çocukların istek ve ihtiyaçlarını yerine getirmek için zaman ayırabilir; eğitimleriyle ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınızda varolan tereddütleriniz üzerine düşünebilir hatta beklentileriniz hakkında sevdiğiniz kişiyle birlikte tekrar konuşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Günü evinizde değerlendirebilir; ertelediğiniz tamir, tadilat gibi işlerle uğraşabilir veya istediğiniz yerleşim değişikliğiyle alakalı araştırma yapabilirsiniz. Aile fertlerinin ihtiyaçları ön planda olabilir; onların sağlık, bakım ve kişisel ihtiyaçları ile ilgilenebilirsiniz. Sizi huzursuz kılan düşünceleri büyütmemeye bakmalı; iyimser tavırlarınızdan vazgeçmemelisiniz. 

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Zihninizi kurcalayan düşünceler olmasına rağmen gelişmeleri oluruna bırakmak sizi rahatlatabilir. Duygusal davranmak yerine mantığınızı öncelik vermeniz gerekebilir. Eğitim, seminer veya yolculuklarla alakalı işleriniz üzerine değerlendirmeler yapabilir; ön çalışmalarına vakit ayırabilirsiniz. Bir süredir ertelediğiniz kardeş, yakın akraba ziyaretleri için uygun bir gün olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Maddi konularda huzursuz ve geleceğe dair çekinceler içinde olabilirsiniz. Hedef ve projelerinizi geliştirmek için ihtiyacınız olan kaynak arayışının ön çalışmasını ve planlarını yapmak için uygun bir gün olabilir. Arkadaşlar ve grupların desteğine her zamankinden fazla ihtiyacınız olabilir; bu desteği sağlamak için ikna yeteneklerinizi kullanmanız gerekebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün ikili ilişkiler ve ortaklıklarınız ön planda olabilir karşınızdaki kişiyi etkilemek için ikna edici konuşmalar yapabilir; kendinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. İstediğiniz anlaşma veya eğitim programıyla alakalı ön çalışmaları yapmak için uygun bir gün olabilir. İş hayatından kaynaklı yorucu koşullara dikkat etmelisiniz zira sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bilinçaltınızı oyalayan duygu ve düşüncelerinizi tartmak için uygun ancak karar almak için henüz erken olabilir. Kontrolünüz dışında gelişen olayları gözlem yaparak değerlendirmenizde fayda var. Gelecekle ilgili beklentilerinizi yüksek tutmamaya özen gösterin. Sevdiğiniz kişiler için bugün maddi manevi yardımda bulunabilir; sorunlarına çare olmak isteyebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün gruplar içinde oldukça aktif olacağınız bir gün sizi bekliyor. Finansal konuların ağırlıkta olduğu ekip çalışmalarına katılabilir; tanıtım ve bilgilendirme üzerine odaklanabilir; lider olarak ön planda yer alabilirsiniz. Kendi fikirlerinizi karşı tarafa kabul ettirmek için ikna yeteneğinizi kullanabilirsiniz. Ancak büyük beklentiler içinde olmamalı; gerçeklerden uzaklaşmamalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınızda plan ve program gerektiren uğraşlar öne çıkabilir ancak kontrol dışı gelişmeler veya verilen sözlerin tutulmaması ilerlemenizi zorlaştırabilir. Ev, ailevi konularda titizlikle yaklaşmanızı gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Duygusal davranmak yerine mantık çerçevesinde düşünmek daha yararlı olabilir. Eşten, ortaktan beklentilerinizi yüksek tutmamalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Geleceğe dair kaygılar içinde olabilirsiniz ancak iyi bir planlama yaparak üstesinden gelinebileceğini unutmamalısınız. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklardan çıkaracağınız öğretiler olabilir; bunları kendinizi geliştirmek için kullanabilirsiniz. Grup ve ekip çalışmalarına katılabilir; arkadaşlarla bir araya geleceğiniz organizasyonlarda yer alabilir; gücünüzü çevrenize hissettirebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Finansal konular bugün üzerinizde baskı yaratabilir; endişelerinizden kurtulmak için detaylı düşünmek ve iyi planlamak zorunda kalabilirsiniz. İş hayatınızı etkileyecek anlaşmalar ve görüşmeler gündemde olabilir ancak nihai kararları almak uygun zamanı beklemelisiniz. Duygusal paylaşımlarınızda kaygı yaratacak gelişmeler yaşanabilir; fazla eleyip sık dokumanız gerekebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İşbirlikleri ve ortaklıklarda koşullar karşı tarafa bağlı olduğu için istediğiniz gibi hareket edemeyebilirsiniz. Fikir ve düşüncelerinizi aktarmak; çevrenizdekileri etkilemek gibi bir uğraşı içine girebilirsiniz. Eşin sağlığını ilgilendiren veya onda kişisel endişe yaratan gelişmeler gündeme gelebilir; sizin desteğinize ihtiyaç duyabilir. Birlikte çözüm yolu arayışına girebilirsiniz.