Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Ortak gelirler, faiz, kredi gibi finansal konularınız için güçlü kişilerin desteğini alabilirsiniz. İlişkilerin duygusal boyutunda sizi yoran ve içten içe kaygı yaratan durumlarla alakalı yeni kararlar içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda size gelir getirecek anlaşmalar ve görüşmeler yapabilir; daha planlı çalışmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve hukuki alandaki uğraşlara yönelebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İkili ilişkiler ve ortaklıkların hayat görüşünüz üzerinde dönüştürücü etkisi olabilir. Karşınızdaki kişilerin fikir ve düşünceleri finansal konularda size kayıp getirebileceğini göz ardı etmeden hareket etmelisiniz. İş yaşantınız için güçlü kişilerle dialoğa geçebilir; hedefleriniz doğrultusunda ilerleyebilirsiniz. Sanatsal çalışmalarda başarı yakalayabilir; çocuklarla ilgili gerekli kararları alabilirsiniz.

 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde mesafeli ve ketum davranmayı tercih edebilirsiniz. İşinize dört elle sarılmanızı gerektiren yoğun bir gün sizi beklemekte. Yolculuklar, eğitim ve hobilerle alakalı girişimlerinizin maddi boyutunu gözden geçirebilir; planlama yapma gereği duyabilirsiniz. Endişeli ve kaygı yaratan düşünceler içinde olmak sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yatırımlarınız için güçlü ve etkin kişilerden destek alabilir; sağlam projelere girebilirsiniz. Aşk hayatınızda derin duygusal bağlar kuracağınız ilişkiler gündeme gelebilir. İnce eleyip sık dokuyarak karar vermeniz gerekebilir. Kardeşler ve yakın çevrenizde sizi endişeye düşüren gelişmelerde bugün iyi haberler alabilirsiniz. Bir süredir düşündüğünüz yerleşim değişikliği için harekete geçebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ev, gayrimenkul ve ailevi konularda sizi kaygı ve endişeye düşüren konular gündeme gelebilir. Yeni başlangıçlar yapabileceğiniz gibi bazı bitişler için de karar alabilirsiniz. Maddi konularda size ek gelir getirecek yatırımlar için görüşmeler yapabilir; anlaşama imzalayabilirsiniz. Çocukların eğitimi veya size keyif verecek yolculuklar için yeni planlar yapabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hem ilişkiler hem de maddi konularda derin düşünceler içinde olabilirsiniz. Para kaynaklarınızı doğru kullanmak adına yeni girişimler içinde olduğunuz bu süreyi verimli kullanmaya çalışmalısınız. Gündemdeki anlaşmalar, eğitim çalışmalarından kazanç beklentisi içinde olabilirsiniz. Ailevi konular veya evle ilgili gelişmeler sizi hızlı hareket etmeye zorlayabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İlişkilerin duygusal paylaşımı sizi derinden etkilerken doğru kararı alamayabilirsiniz. Finansal konularda göz ardı ettiğiniz sorumluluklarınızı tekrar ele alabilir; yeni oluşum ve yapılanmalar içine girebilirsiniz. Aile bireylerinden veya güçlü ve yetkin kişilerden destek talep edebilirsiniz. İşle ilgili hayallerinizi sağlam zemine oturtmakta zorlanabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bilinçaltınızda sizi zorlayan ilişkiler ve anlaşmalarla alakalı yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Kendi gücünüzü ortaya koyarak hareket etmek; istek ve düşünceleriniz doğrultusunda gelişmeleri yönlendirmek isteyebilirsiniz. Gruplarla ilişkilerinizi belli bir seviyede tutarak kontrolü elde tutmak amacıyla hareket edebilirsiniz. Para konularında risk alacağınız koşullar oluşabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzdaki Mars sizi hareketli ve aktif kılmakla birlikte risk alamaya yatkın davranışlara sebep oluyor. Karşınızdaki kişilerin sizi kışkırtmalarına dikkatli ve temkinli davranmaya çalışmalısınız. Maddi konulardaki endişeleriniz bilinçaltınızı yorabilir ancak güçlü kişilerden beklenmedik desteklerle biraz olsun rahatlayabilirsiniz. İş hayatındaki anlaşmalar sizi uğraştırabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kariyerinizi ilgilendiren ve grupları da içine alan anlaşmalar gündeminizde olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için çaba içine girebilir; bilginizle baskı ve güç gösterileri yapabilirsiniz. Stresin getirdiği sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmanızda fayda var. İkili ilişkilerdeki mükemmeliyetçiliğiniz beraberliğin ilerlemesini zorlaştırmakla birlikte istediğiniz mutluluğu yakalamanızı geciktirebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yurtdışı, hukuk ve eğitimle ilgili girişimlerdeki gelişmeler iş hayatınızın üzerinde etkili olabilir. Rekabet içeren konularda mücadele gücüne sahip olmanıza rağmen otorite konumundaki güçlü kişiler size engel teşkil edebilir. Finansal konularda görüşme ve anlaşma yapmak için bugün koşullar uygun olabilir. Yaratıcılığınızı olumlu kullanıp kullanmamak sizin yeteneğinize kalmış.

  

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sizi yıpratan ortaklıklarla ilgili yeni kararlar eşiğinde olabilirsiniz. Hayat yönünüzü etkileyecek gelişmeler için etraflı ve derinlemesine düşünebilirsiniz. İşe ait konulardaki yoğunluğunuz ve hareketlilik devam etmekte ancak yorucu koşulları da beraberinde getirmekte.  Yurtdışı işleriniz için grup ve ekip çalışmalarından faydalanabilir; hukuki sorunlarınıza güçlü kişilerden destek bulabilirsiniz.