Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İş ortamınızda girdiğiniz işbirliklerini ve çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizi tekrar gözden geçirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Aldığınız bilgilerin hatalı veya yanlış olduğunu anlayarak projelerinizden vazgeçebilirsiniz. Vergi, sigorta, nafaka, miras ya da kredi konularında araştırmalar yapabilir, duygularınızı paylaşmak ihtiyacı hissedebilir, derin bağlar kurabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ekonomik gelirlerinizle ilgili yaptığınız girişimleri tekrar gözden geçirebilirsiniz. Size fırsat olarak sunulmuş yatırım ve risklerin beklediğiniz verimlilikte olmadığını görebilir, aldığınız kararlardan vazgeçebilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin sizinle derin paylaşımlarda bulunma ve duygularını ifade etme ihtiyacı olabilir. Sevdiklerinize kulak vermelisiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ev, aile ve gayrimenkullerle ilgili daha önceden yapmış olduğunuz yatırım ve girişimlerin beklediğiniz sonuçları vermediğini görebilirsiniz. Fırsat olarak sunulmuş olaylar hakkında yeteri kadar bilgi sahibi olmadan adımlar atmış olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda ki projelerin başarıya ulaşması için gereken desteği alabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla duygularınızı paylaşabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Daha önce kulağınıza gelen dedikoduların yalan ya da yanlış olması iletişiminizde sorunlara neden olabilir. Kardeş, komşu, kuzen ve yakın çevre ilişkilerinde olayların planladığınız gibi yürümediğini görebilir, çatışmalar yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizi fazla sahiplenebilir, onlarla en derin hislerinizi paylaşabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren konularda başarılı olabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kariyerinizde daha fazla gelir elde etmek için attığınız adımların umut ettiğiniz verimlilikte olmadığını görebilir, başladığınız proje veya anlaşmalardan vazgeçmek isteyebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz gruplarla veya arkadaşlarınızla aranızda maddi konulardan dolayı çatışmalar yaşanabilir. Ailenizle yaşadığınız çatışmaları konuşarak, duygularınızı paylaşarak çözebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınızda size sunulan fırsatlar beklediğiniz verimlilikte olmayabilir. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizi tekrar gözden geçirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yakın çevre, kardeş, komşu ve kuzenlerle ilişkilerinizde dönüşümler yaşayabilir, duygularınızı ifade ederek sorunları çözmeye çalışabilirsiniz. Eğitimlerle ilgili olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Görüş ve düşüncelerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir, ilişkilerinizde çatışma yaşayabilirsiniz. Yurtdışı, mahkeme ya da yüksek eğitimle ilgili konularda girişimleriniz yarım kalabilir, beklentileriniz karşılanmayabilir. Ekonomik konularla ilgili yeni girişimlerde bulunmasanız da varolan yatırımlarla ilgili araştırmalar yapabilir, risk alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal konularla ilgili geleceğe dair attığınız adımları ve yaptığınız yatırımları tekrar gözden geçirme ihtiyacı hissedebilir, beklediğiniz verimliliği ve geliri elde edemeyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda verilen sözlerin tutulmamasından dolayı çatışmalar olabilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle derin paylaşımlarda olabilir, düşüncelerinizi ifade edebilme fırsatı bulabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerin verdiği sözleri tekrar gözden geçirebilir, beraber aldığınız kararlardan vazgeçebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda işbirliklerinin yeteri kadar verimli olmadığını fark edebilirsiniz. Bugün kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, duygularınızı içinizde yaşayabilirsiniz. Düşmanlıklara karşı hazırlıklı ve başarılı olabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çalışma ortamınızda size sunulan fırsatların umut ettiğiniz verimlilikte olmaması kararlarınızı tekrar gözden geçirmenize neden olabilir. Gelen bilgi ve haberlerin doğruluğu veya yeterliliği hakkında emin olmalısınız. Yurtdışı, yüksek eğitim, medya ve mahkemelerle ilgili girişimlerde sorunlar olabilir. Arkadaşlarınızla düşüncelerinizi paylaşabilir, hedeflerinizde desteklenebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Banka, kredi, vergi, sigorta gibi finansal konularda üstlendiğiniz riskler beklediğiniz verimlilikte olmayabilir. Yatırımlarınızı ve duygusal ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. İş ve sosyal hayatınızda kendinizi ifade edebilir, hedeflerinizle ilgili gruplardan destek görebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmadan varolan işlerinizi tamamlamaya çalışırsanız başarılı olabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İlişkilerde beklediğiniz desteği alamayabilir, gayrimenkul, ev ve aileye dair yatırımlarınızı tekrar gözden geçirebilirsiniz. Elinize geçen fırsatları fazla abartarak yüksek beklenti içine girmemelisiniz. Verilen sözlerden vazgeçilebilir. Düşüncelerinizde ısrarcı olabilir, kendi fikirlerinizi kabul ettirmek isteyebilirsiniz. Aynı görüşte olduğunuz gruplardan destek görebilirsiniz.