Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Astrofiber

Koç                     21 Mart - 20 Ni­san
 
Günün ilk bölümünde kalıcı ve sağlam atmakta zorlanabilirsiniz. Eve, gayrimenkule ve yatırımlara dair işlerimizde eksik kalanlarla ilgilenebilirsiniz. Öğle saatlerinden sonra değişen koşullarla birlikte daha keyifli olacağınız bir atmosfer içine gireceksiniz. Sosyal ve dışa dönük olabilir; sevdiğiniz uğraşlara yönelebilirsiniz. Kendinize olan özgüvenin artması ilişkilerinize dinamizm getirebilir.
 
Boğa           21 Nisan - 21 Mayıs
 
Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilişkilerinizi hem mantık hem duygusal süzgeçten geçirdiniz. Eğitim, anlaşmalar ve yolculukları içeren işler için girişimde bulunmak sabah saatlerinde pek mümkün görünmüyor. Öğleden sonra eve, gayrimenkule veya geçmişe dair konularda pürüzleri halledebilirsiniz. Beklediğiniz haber veya bilgiler gelebilir. 
 
İkizler        22 Mayıs - 21 Haziran
 
Finansal konularda yeni girişimler yapmaktan kaçınmalı; düzeninizi devam ettirmeye veya eksiklerinizi tamamlamaya bakmalısınız. Burç değiştiren Ay ile birlikte düşüncelerinizi ve fikirlerinizi daha rahat uygulama imkanı bulacaksınız. Size fırsat getirecek teklif ve öneriler alabilir veya siz başkalarını isteklerinizin yerine gelmesi adına daha rahat ikna edebilirsiniz. 
 
Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz
 
Başlatmış olduğunuz girişimleri gözden geçirebilir; eksik bulduğunuz yönlerin iyileştirmesiyle sabah saatlerinde uğraşabilirsiniz. Öğleden sonra ise finansal konular, kazançlar ve değer verdiğiniz konular daha fazla ilgi alanınızda olacaktır. Yetenekli olduğunuz alanlara yönelebilir; özgüveninizi tazeleyebilir veya bundan gelir elde edebileceğiniz koşulları oluşturabilirsiniz.
 
Aslan        24 Temmuz - 23 Ağustos
 
Sabah saatlerinde koşullar pek kontrolünüzde ilerlemeyebilir. Hala sizi içten içe huzursuz eden ve engel teşkil eden sorunlarla uğraşıyor olabilirsiniz. Günün ikinci yarısında koşullar sizin lehinize dönecektir. Kendinizi rahat ve özgüvenle ifade edebilir; isteklerinizi kabul ettirebilirsiniz.  Fazla abartılı tavır ve davranışlardan kaçınmalısınız.
 
Başak            24 Ağustos - 23 Eylül
 
 Hedeflediklerinize ulaşmak son birkaç gündür sizin fazlasıyla önemliydi. Bu isteklerinizi gerçekleştirmek için bir şeklide çaba gösterdiniz. Öğle saatlerinden sonra lehinize ilerleyen koşullar artık sizin kontrolünüzün dışına çıkabilir. Kendi içinize çekilebilir; gelişmeleri geri planda izlemeyi ve gözlemlemeyi tercih edebilirsiniz. Finansal konularda dikkatli olun.
 
Terazi            24 Eylül - 22 Ekim
 
İş ve sosyal hayatınızdaki sorumluluklar bugün de sizi meşgul edecek. Artık yaptığınız girişimlerin bir şekilde eksik kalan kısmıyla ilgilenebilir; göz ardı ettiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Öğleden sonra ise gruplar, dernekler ve kalabalıklar içinde yer alacağınız ortamlara girebilirsiniz. Kendinizi özgüvenle sunabilir; yetki sahibi olacağınız görevler alabilirsiniz. 
 
 
Akrep             23 Ekim - 22 Kasım
 
Son günlerde geleceğinizi ilgilendiren kararları alırken duygusal davranmış olabilirsiniz. Bugün üzerinde çalıştığınız projelerle ilgili son hazırlıkları yapabilir; eksik bıraktığınız taraflarınız tamamlayabilirsiniz. Öğleden sonra ise iş ve sosyal hayatta öne çıkacağınız koşullar var. Özgüvenle çalışmalarınızı sunabilir; övgü alabilirisiniz. Eve, aileye ait konularda ise yeni gelişmeler olabilir.
 
 
Yay                  23 Kasım - 22 Aralık
 
Ortak olduğunuz gelirlerle alakalı başlattığınız girişimleriniz bugün nihayete erebilir. Duygusal olarak yaşadığınız kaygılardan kurtulabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculukları içeren alanlarda öğleden sonra alacağınız haberler neşenizi yerine getirebilir. Gurur duyacağınız gelişmelerin yanı sıra geleceğinizi ilgilendiren güzel teklifler alabilir ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. 
 
Oğlak              23 Aralık - 20 Ocak
 
 İkili ilişkiler, işbirlikleri son günlerde sizi oldukça meşgul etmiş olabilir. Uyum ve dengeleri korumakta zorlanmış; karşınızdaki kişilere anlayış ve toleransla yaklaşarak düzeni korumuş olabilirsiniz. Öğleden sonra artık içinde bulunduğunuz şartlara veya işbirliklerine finansal konularda eklenebilir. 
 
Kova                21 Ocak - 19 Şubat
 
Sabah saatlerinde gerek çalışma gerek özel hayatınızda ertelediğiniz ve göz ardı ettiğiniz işleri tamamlayabilirsiniz. Öğleden sonra değişen koşullar işbirlikleri, ortaklıkları ve ikili ilişkileri gündeminize taşıyacaktır. Karşınızdaki kişiler hem tavırlarıyla hem de maddi manevi güçleriyle sizi etkileri altında almakta zorlanmayacaklardır. Gelen fırsatları lehinize değerlendirmeye bakın.
 
Balık                 20 Şubat - 20 Mart
 
Aşka, keyiflere ve duygusal tatmine yönelik geçirdiğiniz birkaç günün ardından artık sorumluluklarınıza dönmenin zamanı gelmiş gibi görünmekte. Öğleden sonra çalışma hayatınızda yönetimi ele alacak; işinizi sahipleneceksiniz. Ayrıca gerek beden gerek ruhsal anlamda sağlığınızı ilgilendiren şikayetlerinizi ciddiye alabilir; tedavi için harekete geçebilirsiniz.