Astrolojik etkileşimler zirvede!

Bu hafta senenin en güzel astrolojik etkileşimlerinden biri zirveye çıkacak. Yay burcundaki Satürn ile Koç burcundaki Uranüs arasındaki destekleyici açı, çok yararlı bir enerjiyi açığa çıkarıyor. Aslında bu enerji tüm sene boyunca devam edecek ama 19 Mayıs’ta ve ardından 11 Kasım’da zirve noktasına çıkacak. Satürn kuralcıdır, gelenekleri yönetir. Uranüs ise asidir, geleceğe dönük, deha ve spontanlık gezegenidir. İşte bu iki gezegenin enerjisi muhteşem bir karışım çıkacak. ‘Gelenek’ ile ‘gelecek’ birbirlerini yıkmadan birleştirilebilir ve geçmişle köprüleri yıkmadan geleceği inşa edebiliriz. Bu enerji her burca farklı alanlarda yardımcı olacak ama en çok Yay, Koç ve Aslandan oluşan ateş burçlarına, ardından hava burçları olan İkizler, Terazi ve Kova’ya iyi gelecek. 17 Mayıs’ta Boğa burcundaki Güneş ile Yay burcundaki Satürn arasında açıkça yüzeye çıkmayan bir gerilim var. Otorite figürleriyle ilişkiler gerginleşecek ve kurallar ile bazı engelleri aşmak gerekecek. 17 Mayıs doğumlu Boğalar ile 19 Aralık doğumlu Yaylar karamsarlık yaşayabilir ve olayları gözlerinde büyütebilirler ama bu çok kısa sürecek. 19 Mayıs Cuma günü bu defa İkizler burcundaki Mars ile Oğlak burcundaki Pluto arasında aynı etkileşim oluşacak. İlişkiler gerginleşebilir. İkizlerin sabırlı olması, Oğlakların ise baskı yapmaması işleri kolaylaştıracak. Parlamaya hazır bu elektrikli enerji uzun sürmeyecek.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Burcunuzdaki Uranüs transiti sizi isyankar yapıyor. Çevrenizi şaşırtacak davranışlarda bulunma ve fevri kararlar alma eğilimindesiniz. Çok nadir oluşan bir dizilim, tüm bu eğilimleri yumuşatacak ve daha istikrarlı davranmanıza ve geleceği düşünerek sağlam adımlar atmanıza yardımcı olacak. Yurt dışı bağlantılı işler, üniversite, yayıncılık alanlardaki zorluklar fırsatlara dönüşecek.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Burcunuza gelen Merkür ile iletişim trafiğiniz hızlanacak. Harcamalarınız çok yüksek ve ayrıca aylık zorunlu ödemelerin yüksekliği, nakit sıkıntısı veya miras, nafaka, hisse, telif, prim, vergi gibi kaynaklar nedeniyle para durumunuz sıkışık olabilir. Mucizevi bir şey olacak ve yaşadığınız bu sıkıntıyı tersine çevirebileceksiniz. Size birisi yardım edebilir ya da gelir kaynağınızı gizlemek isteyebilirsiniz.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzdaki Mars ile son derece enerjik, girişken ve kendinizi cesur hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Ancak ortak gelirlerle ilgili bir mesele, bazı planlarınızı yavaşlatabilir. Miras, nafaka, hisse, kredi, borç gibi bir kaynakta uzun zamandır mücadele ediyorsunuz. Partneriniz de sıkıntılı bir dönemden geçiyor ya da aranız kötü olabilir ama hepsini düzeltebilir ve yeni bir sayfa açabilirsiniz. Birlikte bir hayali gerçekleştirebilirsiniz.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Arkadaşlarınızla eskisinden daha sık görüşebilir ve sürekli haberleşebilirsiniz. Son yıllarda iş hayatınızda yaşadığınız sıkıntıları ve istikrarsızlığı düzeltecek haberler var! Bu eğilim sene sonuna kadar devam edecek. İşlerle ilgili beklemediğiniz gelişmelere sevinebilirsiniz. Ancak eş, sevgili, ortak veya temsilciler baskı yapabilir ve onlarla gizli mücadele etmeniz gerekebilir.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Son yıllarda eğlenceye zaman ayırmıyor olabilirsiniz. Aşkta çok seçici davranıyor olabilirsiniz. Ama bu dönem sosyal hayatınız çok canlı, gezeceksiniz. Sizden yaşı epey büyük veya daha tecrübeli sevgiliniz olabilir. Yurt dışında yaşayan veya farklı kültürden birisi ile sürpriz bir aşk doğabilir. Sevgilinizle yurt dışı planları yapabilirsiniz.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Oturduğunuz ev ya da başka bir mülkle ilgili sıkıntılarınız olabilir. Anne baba sorumluluklarınız da artıyor . Bir kaynaktan elinize yüklü miktarda para gelebilir ve bu konularda yardımcınız olabilir. Kasım ayında bir şansınız daha olacak. Mülk satışından ya da evinizden çalışarak para kazanabilirsiniz veya ev satın almak veya yenilemek için gereken parayı bulabilirsiniz.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Yakın akrabalarınızla ilgili sorunları modern yaklaşımlarla çözebilirsiniz. Eşinizin aklına parlak fikirler gelebilir ve birlikte halledebilirsiniz. İş ya da özel hayatınızda genç veya sizden çok farklı bir partner bulabilir; onun yenilikçi yaklaşımı ve sizin tecrübenizle sağlam bir beraberlik oluşturabilirsiniz. Eğitimle ilgili zorluklar yaşıyorsanız yine yardım alarak sorunları aşabilirsiniz.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Masraflarınızın yüksek olduğu bu dönemde partnerinizle para konularında anlaşamayabilirsiniz. Parayla ilgili sıkıntılarınız olabilir . Ama gelirinizi artırmak için büyük bir fırsat var ve bu da sürpriz bir şekilde gerçekleşecek. Beklemediğiniz bir müşteri, proje veya görev sayesinde aylık gelirinizi artırabilir ve uzun vadede maddi güvenliğe kavuşabilirsiniz.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık / HAFTANIN ŞANSLISI

Hayatınızın dönüm noktası yıllarından geçiyorsunuz. Çok nadir oluşan mucizevi bir etkileşim ile sürprizler gelebilir! Yıldırım aşkına tutulabilirsiniz ve bu aşk kalıcı olabilir. Çocuk sahibi olabilir veya çocukla ilgili sevineceğiniz haberler alabilirsiniz. Sanat gibi yaratıcı alanlarda veya bir hobinizde beklemediğiniz başarı kazanabilirsiniz. Çok eğleneceksiniz!

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak / HAFTANIN ŞANSSIZI

Çalışma ortamınızda gerilim ve çalışanlarla aranızda kişilik çatışmaları yaşanabilir. Hayatınızın önemli konularında her zamanki geleneksel yaklaşımlarınızın yanı sıra çok modern, değişik hatta başkalarına garip gelebilecek çözümler bulabilirsiniz. Gençleşebilir, gençlerle işbirliği yapabilirsiniz. Oturduğunuz ev ya da başka bir mülk ya da babanızla ilgili ani gelişmeler olabilir.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Önümüzdeki haftalarda sürecek olan eğilim, oturduğunuz ev başka bir mülk hakkında görüşmeler yapacağınızı gösteriyor. Senenin en güzel etkileşimlerinden biri ise hayatınızda alacağınız uzun vadeli bir karar ve girişimle ilgili olacak. İleriye bakarsınız ve yenilik istersiniz ama şimdi geçmişi yıkmadan sağlam bir köprü kurabileceksiniz.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Evle ilgili yoğunluk devam ediyor. Bazı programlara katılmakta zorlanabilirsiniz. Para durumunuzda yaşadığınız dengesizlik sağlam bir zemine oturtacak hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyerinizdeki bir atılım  uzun vadeli kazanç getirebilir. Eğer bunu kaçırırsanız Kasım ayında bir fırsatınız daha olacak. Bir otorite figürü, maddi güvenliğiniz için size yardımcı olacak.