Dolunayın bereketi çifter çifter

Dolunayın enerjisiyle duygusal, hareketli ve yoğun bir hafta sonu geçireceğiz. İkizler burcundaki bu çift kısmetli dolunay aynı anda iki mesele, iki teklif, iki iş, iki seyahat veya iki ilişkiyi gündeme getirebilir. Şanslı Jüpiter’in olumlu titreşimleri senenin en güzel dolunaylarından birini yaşatacak. Bir anda fırsatlar karşımıza çıkabilir ve hızlı sonuç alabiliriz ancak Jüpiter’in şansı geldiği gibi hızla kaybolma eğiliminde olduğundan tetikte olmak gerekecek. 

Bu dolunayda baş aktör İkizler, özellikle de 5 Haziran ve birkaç yakınlarında doğanlar ayrıca 7 Aralık doğumlu Yaylar ile 7 ve 15 Ağustos doğumlu Aslanlar da dolunayın bereket ve bolluğundan direkt yararlanacak. 5 Haziran ve 7 Aralık doğumlular sadece dolunayın   üç-dört günlük döneminde değil, önümüzdeki bir yıl boyunca önemli meseleleri tamamlayıp sonuç alacak.

 

Ayrıca bu hafta 9 Aralık salı günü yaz aylarından beri Aslan burcunda turlayan Jüpiter gerilemeye başlıyor. Jüpiter’in gerilemesi günlük hayatımızı etkilemeyecek ama nisan ayına kadar gerilerken Yay, Balık ve Aslanlar yepyeni alanlarda değil de daha önceden tanıdıkları, bildikleri veya başladıkları ilişki ve konularda daha başarılı olacak, o alanlarda gelişecek.  

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Son derece eğlenceli ve renkli bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Hem eğlenecek hem de yoğunluktan dolayı yorulacaksınız. Kısa yollar, geziler ve yakın akrabalar ön planda. Bu hafta sonunda yola çıkabilir veya yoldan dönüyor olabilirsiniz. Bir veya iki kontratla meşgul olmanız da mümkün. Eğitiminizle alakalı ya da yazı, konuşma gibi iletişim kökenli bir konuda hızlı sonuç alacaksınız. Dolunay neyi gündeme getirirse getirsin, iki seyahat, iki fırsat veya iki mesele karşınıza çıkabilir; yurtdışından haber gelebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

MADDİ konularda hızlı gelişmeler olacak. Bazı konular bir anda aydınlanacak ve nasıl bir durumda olduğunuzu net olarak göreceksiniz. Bir yerden para alabilir, başka bir yere ödeme yapabilir ya da bu hafta sonunda büyük bir şey satın alabilirsiniz. İki yerden para gelebilir. Eve ait konular da hızlı gelişecek. Taşınmak, tamirat yapmak, peşinat, kira depositosu ya da anne babanız için para gerekiyorsa fazla zorlanmadan bulabileceksiniz. Mülkle ilgili kazancınız da olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Senede bir kez burcunuzda oluşan dolunayla beraber merkezde yer alacaksınız, sizin istekleriniz ve ihtiyaçlarınız ön planda olacak. Çift kısmetli olduğunuzdan aynı anda iki seçenek, iki fırsat, iki teklif veya iki fırsat çıkabilir. Çok özel ve önemli bir konu netleşecek ve hızla sonuçlanacak. İş ya da özel hayattaki partnerinizle ilişkinizi resmileştirebilirsiniz ya da bir anlaşma sonuçlanabilir. Güzel haberler alabilir, partnerinizle birlikte seyahat planları yapabilir hatta belki de yolda olabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bu hafta sonunda oluşan dolunayla beraber yıldız haritanızın en gizli bölgesi aydınlandığından sizin veya başkalarının sırları ve bazı gerçekler bir anda ortaya çıkabilir. Kendinizle ilgili keşiflerde bulunabilir; hayatı dolu dolu yaşamanıza engel olan bir fobi veya psikolojik yükten kurtulmak için bir uzmandan yardım almayı düşünebilirsiniz. Alternatif olarak hastane, huzurevi, hapishane gibi kapalı kalınan kurumları ziyarete gidebilirsiniz. İhtiyacınız olan parayı zorlanmadan bulabileceksiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yıldız haritanızın en sosyal bölgesindeki dolunayın enerjisi sevdiğiniz insanlarla çevrili olmanızı sağlayacak. Bu hafta sonunda hiç yalnız kalmayacak ve kalabalık ortamlarda renkli günler geçireceksiniz. Enerji ve motivasyonunuz yüksek olduğundan her konuya heves ve kararlılıkla yaklaşacak ve istediklerinizi elde edeceksiniz. Guruplarda, dernek ve kulüplerde lider pozisyonunda olabilirsiniz. Büyük bir hayalinizle ilgili somut gelişmeler yaşayabilirsiniz. Seyahat gündeme gelebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

BAŞAKLARDA dolunayın enerjisi kariyere odakladığından işinizde bir anda hızlı gelişmeler yaşayacaksınız. İşle ilgili iki teklif, seçenek ve fırsatla karşılaşabilirsiniz.  Çok başarılı olabilirsiniz ve gizli bir mesele veya gizli bir koruyucunun başarınızda büyük payı olacak. Ev ve mülkle ilgili haberler alabilir, hatta bunun için kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Ev yerine babanızdan haberler gelmesi veya onu görmek için yola çıkmanız mümkün. Evinizi güzelleştirecek, sıcak ve hoş bir ortam yaratacaksınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

UZAK seyahatler, yabancı insanlar gibi yurtdışıyla bağlantılı konular ve akrabalar dolunayla  gündeme geliyor. Seyahate çıkabilir, uzaklardan gelen misafirleri ağırlayabilir ya da yurtdışıyla sürekli bağlantı halinde olabilirsiniz. Yüksek öğrenim, seminer ve kurslarla ilgili bir gelişme de olabilir. Diğer yanda sosyal hayatınızdaki canlılık devam edecek, çevreniz genişleyecek ve arkadaşlar size her türlü fırsatta aracılık edecek. İnternet, sosyal medya ve yazılı basınla ilgili bir konu sonuçlanabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugünlerde para konularıyla meşgul olacaksınız zira dolunay iki para meselesi getirebilir. Gelişmeler hızlı olacak ve zaman kaybetmeden çözüm bulabileceksiniz. Yüklü ödemeler, alacak, kredi, vergi, sigorta, nafaka, miras, hisse gibi kaynaklarla uğraşabilirsiniz. Kariyerinizde fırsatların olduğu dönemlerden birindesiniz, yaza kadar sürecek olan bu eğilim başarı getirecek. İşinizde yükselebilir ve büyük zaferler kazanabilirsiniz. Bu başarı size tek seferde ödenecek yüklü miktarda para getirebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yoğun ve duygusal bir hafta sonu sizi bekliyor. Evlilik, iş ortaklığı veya ciddi ilişkinizde önemli bir aşamaya gelebilir ve ilişkinizin gerçek durumunu görebilirsiniz. Yakın ilişkilere enerji veren dolunay, duyguları aşırı uçlara iteceğinden evlenmeye, iş ortaklığı kurmaya veya tam tersi bir beraberliği sona erdirmeye karar verebilirsiniz. Avukat, ajans gibi sizi temsil edecek bir aracıyla da anlaşabilirsiniz. Yurtdışından haber gelebilir, seyahat planları yapabilirsiniz veya eğitimle ilgili gelişmeler olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Dolunayın enerjisi bitirmeye odaklandığınız bir proje, günlük işler ya da sağlıkla ilgili bir konuyla meşgul olacağınıza işaret ediyor. Hafta sonu olmasına rağmen bir projeyi teslim edebilir veya onay alabilirsiniz. Her durumda yorulacak ve bir anlamda başkalarına sürekli hizmet edeceksiniz. Sağlık konuları da gündeminizde olabilir ve ihmal ettiğiniz kontrolleri yaptırmanız gerekebilir. Masraflarınız artmıştı ama yüklü miktarda para alabilirsiniz. Ayrıca gizli konuşmalar yapabilir ve haber alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Romantik bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Dolunay duygularınızı yoğunlaştıracak. Yeni bir aşk, varolan ilişkinizde gelişmeler, çocuklar ve hamilelikle ilgili haberler alabilirsiniz. İki aşk, iki teklif, iki çocuk gibi çift kısmetli haberler gelebilir. İş ya da özel hayatınızdaki partneriniz şanslı bir dönemde ve onun şansı size de geçecek. Bir iş ortaklığı başarı getirecek. Arkadaşlardan haberler alabilir, birlikte veya onları görmek için kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Sanatla ilgili projelerde de başarılı olacaksınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Önemli bir hafta sonu sizi bekliyor zira ev ya da iş hayatınızdaki bir meseleye odaklanacaksınız. Ev ya da işe ait konularda iki seçenek, iki haber, iki fırsat ya da iki teklifle karşılaşabilirsiniz. Bu dolunayda her şey ikişer ikişer gelecek. Günlük işlerinizi sıraya koyacak ve rahatlıkla hepsini birden, kafa karışıklığı yaşamadan halledebileceksiniz. Taşınma, ev satma, satın alma, kiralama, mobilya alma, tamirat gibi planlarınız hızla yoluna girecek veya babanızla ilgili bir meseleyi çözeceksiniz.