Astrolojist

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan  / HAFTANIN ŞANSSIZI

Dışa dönük bir burç olsanız bile şu sıralar duygularınızı gizleme ve kendi içinizde yaşama eğilimindesiniz. İlişkinizi gizli yaşamak isteyebilir ve hatta duygularınızı karşınızdaki insandan bile gizleyebilirsiniz.  Yurt dışı, hukuk ve seyahat gibi alanlardaki zor bir meseleye uzun vadeli çözümler bulabilirsiniz. Bu haftadan sonra harcamalarınız azalacak.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Hırslandınız! Olaylara her zamankinden daha cesur yaklaşabilir ve sabırlı olmakta zorlanabilirsiniz. Mayıs sonundan itibaren yüzünüzü geleceğe çevirebileceksiniz. Parayla ilgili haberler alacak ve önemli konuşmalar yapacaksınız ve yine bunlar eski meseleler olacak. Bunun için kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Masraflı bir dönem başlıyor!

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Son iki senenin en güçlü dönemi başlıyor.  Ancak hafta sonuna kadar biraz daha sabretmeli ve gücünüzü göstermeden mücadele ederek gizliliği korumalısınız. Eş ve ortaklarla ilgili çok zor bir süreçten geçiyorsunuz ve sonuna yaklaştınız sayılır. Bu hafta zorlukların yanı sıra, partnerinizden destek alacak veya onun hayatındaki kolaylıklara tanık olacaksınız.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Hem kariyerinizde aktif, hem de sosyal bakımdan canlı bir hafta geçirebilirsiniz. İşler, sosyal programlarınızı bir miktar kısıtlayabilir ama tamamen değil! Eski arkadaşlardan haberler gelebilir ve birlikte olabilirsiniz veya kısa bir yola gidebilir ya da yoldan gelenleri ağırlayabilirsiniz. Başka bir eğilim ise gelecek haftalarda gizli hareket etmenizi gerektirecek. 

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

İşinizde kararlı ve hırslı bir şekilde ilerlemeye çalışabilirsiniz. Başarı potansiyelinizin yüksek olduğu bu haftada, aşkı ihmal edebilirsiniz. Önemli görüşme ve toplantılarınız olabilir. Neyse ki, bu eğilim önümüzdeki hafta değişince sizin de iş yükünüz hafifleyecek. Hem aşka, hem de sosyalliğe daha fazla zaman ayırabileceksiniz. Eski bir para meselesini halledebilirsiniz. 

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Seyahat, yurt dışı bağlantılı işler ve yabancılar sizi heyecanlandıracak. Farklı kültürlerle tanışmak, kurs ve seminerlerle bilginizi artırmak isteyebilirsiniz. Eve ait sorumluluklar sizi kısıtlayabilir ama evle bağlantılı bir para meselesi çözümlenebilir. Bu haftadan sonra kariyerinizde çok başarılı bir dönem başlıyor.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Bu hafta para işleriyle ilgilenebilirsiniz. Kredi kartı, faturalar, sigorta, miras ve borç için görüşmeler yapabilirsiniz. Harcamalarınız yüksek olmalı. Para konuları seyahat planlarınızı kısıtlayabilir ama yeni başlayan başka bir eğilim önümüzdeki haftalarda özellikle yurt dışı ve uzun yolculuklar için fırsatlar getirecek. 

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Aylık geliriniz ne yapsanız artmıyor ama bu hafta olumlu bir gelişme yaşayabilirsiniz. Partnerinizle parayla ilgili bir anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Yoğun duygularınız ve tutku sizi birleştirecek. Ayrıca eski eşinizden haberler alabilirsiniz veya eşinizle aranızdaki eski bir mesele yeniden gündeme gelebilir. İlişkileriniz önümüzdeki haftadan itibaren rahatlayacak.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Günlük işleriniz her zamankinden yoğun, ama bu haftadan sonra normale dönecek. İş görüşmeleri yapabilirsiniz ve ayrıca yardımcılarla ilgili konuşmalar olabilir. Sağlıkla ilgili konulara öncelik vermeniz mümkün. İhmal ettiğiniz kontrolleri yaptırabilirsiniz. Aşkta içinizi ısıtan gelişmelerin yanında gözünüzde büyüteceğiniz engeller olabilir.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Günlük işleriniz her zamankinden yoğun, ama bu haftadan sonra normale dönecek. İş görüşmeleri yapabilirsiniz ve ayrıca yardımcılarla ilgili konuşmalar olabilir. Sağlıkla ilgili konulara öncelik vermeniz mümkün. İhmal ettiğiniz kontrolleri yaptırabilirsiniz. Aşkta içinizi ısıtan gelişmelerin yanında gözünüzde büyüteceğiniz engeller olabilir.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Eviniz ön planda! Yaşadığınız yeri güzelleştirebilir ve değerini artırabilirsiniz. Eve ait eski bir mesele, kaçan bir teklif veya seçenek yeniden karşınıza çıkabilir.  Ya da anne babanızla eski meseleleri konuşabilirsiniz. Eve ait konular sosyal programınızı kısıtlayabilir. Bu haftadan sonra evdeki yoğunluk normale dönecek ve eğlenceye zaman ayıracaksınız.  

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  / HAFTANIN ŞANSLISI

 Sorumluluklarınız zorlaştırsa bile yine de seyahat fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Bir seyahat sırasında eski bir sevgiliyle karşılaşabilirsiniz.  Yeni bir tanışma uzun soluklu olmayabilir veya aradığınız duygusallığı vermeyebilir. Ayrıca yıllardır gitmediğiniz bir yere, gidebilirsiniz. Hazır fırsat varken gidin, zira bu haftadan sonra önceliğiniz eviniz olacak.