Astrolojist

Bu hafta enerjik ama gerginiz

Bu hafta sonu Balık burcundaki dolunayın enerjisi ile çok duygusal geçebilir. Özveri ile bireysellik güdülerimiz çatışacak, çelişkiler yaşayabileceğiz. Hızlı gelişmeler olabilir ve bitişlere odaklanabiliriz. Dolunayın etkisi hafta başında azalacak ve başka konular önceliğimiz olacak. Yeni bir haftaya biraz gergin ama enerjik başlayacağız. Hafta başında Yengeçler eve ait konularda zorlanacak, kendi lükslerinden fedakarlık yapmak zorunda kalacaklar. Son yıllarda ağır sorumluluklar yükleyen eve ve anne babaya ait konular bir ay içinde hafifleyecek ve zor bir dönemi geride bırakmış olacaklar.

Akrepler ise en enerjik dönemlerinden birini yaşıyorlar. Bu hafta özellikle çok aktif olacak ve kendilerini gösterecekler. İletişim yeteneği gelişmiş Başaklar ise toplantı, yazışma ve yeni haberlerle meşgul olacaklar. Sürekli hareket halinde olabilirler. Ancak özellikle 7 Eylül doğumlu Başaklar aşırı bir özgüven ve iyimserlikle büyük risk alma eğiliminde olabilirler. Kariyerlerinde en iyi dönemlerinden birini yaşayacaklar ama gurur takıntısı içinde aşırılıklardan kaçınmaları gerekiyor. Aslanlar için senenin en hoş dönemlerinden biri başlıyor zira aşk gezegeni Venüs burçlarına geliyor. Venüs sadece aşkta değil tüm ilişkilerde rahatlama ve mutluluk getirecek. Aslanlar güzelleşecek, cazibeleri artacak ve sevdikleri lüks unsurları yaşayabilecekler.

 

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Hafta sonunda duygularınız daha içe dönük olacak ve kalabalıklar sizi rahatsız edecek. İç hesaplaşmalar, gizli konular, sırlar ve bilinmeyenler sizi meşgul tutacak. Haftaya hızlı bir başlangıç yapmanız gerekiyor. Otorite figürleri ve kariyer sorumlulukları sizi biraz zorlayabilir ama aynı zamanda motive edecek. İş ortamınızda iletişim trafiğiniz hızlanıyor. Çalışma arkadaşlarınızla ya da müşterilerinizle ilişkileriniz yoğun olacak. Ortak maddi konularda da hareketlenme var. Harcamalarınız yüksek olabilir ama yeni kaynaklar bulabilirsiniz. Hafta ortasında aşk evinize geçen Venüs duygusal hayatınızı renklendirecek.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bu hafta sonu kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz. Son zamanlarda sizi eleştiren ve sıkıştıran partneriniz bu defa yanınızda olacak ve sizi destekleyecek. Hafta ortasında başlayan yeni eğilim ise evinizi güzelleştirmeniz ve anne babanızla olan ilişkilerinizi düzeltmeniz için uygun koşulları sağlayacak. Özellikle babanızla aranızda problemler varsa onları düzeltebilirsiniz. Eviniz aynı zamanda en romantik ortam olacak. Ev ve mülkten kazançlı çıkabilir ve para kazanabilirsiniz. Diğer yanda sevgiliniz varsa onu görmek için veya beraber kısa bir seyahate çıkabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kariyeriniz, anneniz veya diğer sorumluluklarınız hafta başına kadar sizi meşgul edecek. Günlük işleriniz her zamankinden yoğun olmaya devam ediyor ancak bu haftayı daha rahat geçirebilirsiniz. Elinizdeki proje ve görevlerle maaşınız dışında komisyon tarzı kazançlarınız olabilir. Eve ait konular ve anne babanızla ilgili konuşacak pek çok konu olacak. Diğer yanda hafta ortasında başlayacak eğilim kardeşlerinizle ve yakınlarınızla ilişkinizi rahatlatacak. Önümüzdeki haftalar boyunca çıkacağınız seyahatler hem duygusal hayatınız, hem de maddi durumunuz açısından çok faydalı olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bu hafta sonunuz duygusal dolunayın etkisi altında güzel geçebilir. Haftanın ilk günü ortaklıklar, yakın ilişkiler ve kariyerle ilgili meselelerle uğraşabilirsiniz. Ailevi konular da sizi biraz zorlayacak, gerçeklerle yüzleşeceksiniz. Bazı lükslerinizden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz. Yine de renkli ortamlara katılabilir ve sevdiğiniz konulara zaman ayırabilirsiniz. Ev, mülk ve anne babanızla ilgili konulardaki ağır sorumluluklar bir ay sonra tamamen rahatlayacak ve bir daha uzun yıllar benzer bir durum yaşamayacaksınız. Aşkta güçlü olduğunuz bir dönemdesiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hafta sonunu etkileyen dolunayın enerjisiyle ortak maddi konular ve ilişkinizde cinsellik ön plana çıkabilir. Ödemeler, borç, kredi, miras, nafaka, hisse, vergi, sigorta gibi kaynaklarla uğraşabilirsiniz. Hafta başında ise iş ortamınızda açıkça yüzeye çıkmayan kişilik çatışmaları yaşayabilirsiniz. Diğer yanda hem aşk, hem de sosyal hayatınızı etkileyecek olan olumlu bir dönem başlıyor. Dış görünümünüzü yenilemek ve değişiklikler yapmak için senenin en uygun zamanlarından birindesiniz ancak hafta ortasından itibaren harekete geçmelisiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzdaki Güneş iyimserlik ve enerji aşılıyor ancak aşırılıklara ve gurur zannettiğiniz duygulara karşı dikkatli olmalısınız. Hafta sonunda duygusal dolunayın etkisi altındasınız. Eşiniz, sevgiliniz, iş ortağınız gibi resmi bir kontratla bağlı olduğunuz partneriniz ön planda. Haftanın ilk günü beklenmedik ödemeler ve para alışverişleri sizi biraz zorlayabilir. İletişim becerinizle tanınırsınız ve bu hafta konuşma, yazışma ve toplantılarla meşgul olacaksınız. Gizli ilişkiler ya da gizli duygular Venüs’ün ekim ayında burcunuza geçmesiyle açığa çıkabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Hafta sonunda günlük işler veya yetiştirmeye çalıştığınız bir projeden dolayı epey yoğun olacaksınız. Bu yoğunluk birkaç gün içinde normale dönecek ve uzamayacak. Hafta başında ikili ilişkiler ve eve ait konular ya da babanız gibi bir otorite figürü yüzünden zorlanabilirsiniz. Diğer yanda sosyal açıdan oldukça tatlı bir dönem başlıyor, arkadaşlarınızla her zamankinden daha fazla görüşebilir ve kalabalık gruplara katılabilirsiniz. Aşkı arkadaş grubunuzda veya arkadaşlarınız aracılığıyla bulabilirsiniz ya da bir arkadaşınızla olan ilişkiniz aşka dönüşebilir. Dernek, kulüp gibi topluluklarda popüler olabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Zaten derin olan duygularınız dolunayla beraber iyice yoğunlaşabilir. İlişkinizin gerçek durumunu görebilirsiniz. Dolunayın enerjisi duygularınızın aşırı uçlarda dolaşmasına neden olabilir. Aynı zamanda en enerjik ve cesur olduğunuz dönemlerden birindesiniz. Elinizi attığınız her konuda başarılı olabilirsiniz. Diğer yanda Venüs’ün hafta ortasında başlayan yeni konumu özellikle otorite figürleriyle iyi ilişkiler kuracağınızı ve kariyer başarınızın bu dönem daha çok ilişkilere bağlı olacağını gösteriyor. Otorite figürlerine hayranlık duyabilir ve hatta bu pozisyonda birinden hoşlanmaya başlayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Hafta sonunda eve odaklanmış olabilirsiniz. Ev, mülk, anne babanıza ait meseleler ön planda olabilir. Evinizde tamirat yapabilir veya misafir ağırlayabilir ya da anne babanızı ziyarete gidebilirsiniz. Haftanın ilk günü para meseleleriyle uğraşabilirsiniz. Hemen her konuda mücadelenizi gizli yapmanız ve planlarınızı kimse ile paylaşmamanız gerekecek. Gizli toplantı ve görüşmeler yapabilirsiniz. Diğer yanda hafta ortasında başlayan yeni eğilimle beraber aşk hayatınız ile yurt dışı ve üniversite ortamları arasında sıkı bir bağ olacak. Yabancı insanlar, farklı kültürler ya da uzak seyahatler, aşk getirecek.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hafta sonunda hareketlisiniz. Kısa bir seyahate çıkabilir veya tatilden dönüyor olabilirsiniz. Kardeş, kuzen gibi yakınlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Haftanın ilk günü ise ev ve mülke ait konularla ilgilenmeniz gerekecek. Aynı zamanda arkadaşlar ve gruplar da sizinle görünüyor. Diğer yanda bir süredir yıldız haritanızın partnerlik bölgesinde bulunan ve yakın ilişkinize uyum getiren aşk gezegeni Venüs hafta ortasında burç değiştiriyor ve ilişkinizde cinselliği ön plana çıkarıyor. Bu dönemde başlayan ilişkiler yoğun olabilir ve hayatınızı öyle ya da böyle derinden etkileyebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kariyerinizde son iki yılın en güçlü dönemindesiniz. Sadece girişimlerde bulunmanız bile yeterli hemen sonuç almaya çalışmayın, arkası zaman içinde gelecektir. Hafta sonunda maddi konular ön planda. Alışveriş yapabilir, para harcayabilir ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Aylık gelirinizle ilgili bir durum netleşebilir. Haftanın ilk günü ise sürpriz haberler, yakınlarınızla ilgili gelişmeler olabilir. Hafta ortasında yıldız haritanızın partnerlik bölgesine geçen Venüs sadece duygusal hayatınıza değil, tüm ilişkilerinize uyum ve sıcaklık getirecek. Yakın ilişkinizde kırgınlıklar varsa ekim ayı başına kadar onarabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda oluşan dolunayın enerjisi duygularınızı yoğunlaştırıyor. Romantik birkaç gün geçirebilirsiniz. Bu dolunay sizin için önemli bir konuda sonuç almanıza yardımcı olacak. Yurt dışı, üniversite, medya ve mahkemelerle ilgili konularda avantajlı olduğunuz bir dönemdesiniz, başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Hafta ortasında burç değiştiren uyumlu Venüs’ün enerjisi ise iş ortamınızdaki ilişkileri düzeltmenize yardımcı olacak. Ancak aynı zamanda tatlı ve yağlı yiyeceklere olan düşkünlüğünüz artabilir. Diğer yanda partnerinizle iletişiminiz her zamankinden güçlü, size anlatacağı pek çok şey olacak.