Astrolojist

Oğlaklar ani gelişmeler yaşayabilir

Yüksek enerjili ama bir o kadar da yüksek gerilimli bir hafta bizi bekliyor. Yılın belki de en sert açısı bu hafta zirveye çıkacak ve ayın sonunda yine kendini gösterecek. Bu sert etkileşimin hedefinde Oğlak, Koç, Terazi ve Yengeçlerden oluşan öncü grup yer alıyor.

Bu burçlar, özellikle de eylül, aralık, haziran aylarının sonunda ve 26-27 Mart tarihlerinde doğanlar aynı anda hayatlarının birkaç alanında büyük baskı altında kalacak, harekete geçmeye zorlanacak. Türkiye’nin yıldız haritası da bu sert yerleşimden etkilenecek ve aynı anda birkaç yönden sıkıştırılacak. Krizleri iyi yönetmek gerekecek.

Diğer yanda Başak burcunda bugün doğan yeniay, yeni başlangıçlar yapmamız için ihtiyacımız olan itici gücü sağlayacak. Tam iki hafta boyunca girişimlere enerji verecek olan bu yeniay en çok Başakları destekleyecek. 16 Eylül doğumlu Başaklar ise sadece bu dönemde değil önümüzdeki bir sene boyunca hayatlarında yepyeni sayfalar açabilir.

Salı günü ise yaklaşık beş aydır gerileyen ve enerjisi düşük olan Pluto düzeliyor. Pluto’nun düzelişiyle açığa çıkan enerji, yöneticisi olduğu Akrepler ve şu an geçiş yaptığı Oğlakların hayatına ivme kazandıracak. Salı günü yakınlarında özellikle 29-30 Aralık doğumlu Oğlaklar ani haberler alabilir ve gelişmelerle karşılaşabilir.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün doğan yeniay, yeni proje ve görevlerde başlangıç yapmanıza yardımcı olacak. İş yapma metotlarınız ve çalışma ortamınızda yenilikler yapmayı düşünebilirsiniz. Alternatif olarak sağlıkla ilgili ihmal ettiğiniz kontrolleri yapmanın, spora ve sağlıklı beslenmeye başlamanın zamanı gelmiş olabilir. Aşkta güzel bir dönem. Seyahat sırasında biriyle tanışabilir, sevgilinizle yakınlaşabilir ya da başka bir şehirde yaşayan birine aşık olabilirsiniz. Parayla ilgili beklediğiniz bir haber gelebilir. İşveren, patron gibi otorite figürleri ise sizi sıkıştırmaya devam ediyor.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yeniayın güçlü enerjisiyle birlikte aşk hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. İki hafta boyunca aşık olabilir, varolan ilişkinizi yenileyebilir veya yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular, sanat ve diğer yaratıcı projeleriniz de bu yeniaydan destek alacak. Eviniz, başka bir mülk ya da babanızdan para gelebilir. Ancak para konularında aşırı bir özgüven içinde olabilir ve yanlış adımlar atabilirsiniz. Yaklaşık beş aydır bekleyen ortaklıkla ilgili bir mesele varsa salı günü yakınlarında yeni haberler gelebilir. Partneriniz para konularında sizi eleştirebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eve ait konularda yeni girişimlerde bulunmak için senenin en uygun dönemlerinden birindesiniz. Yeni mobilya ve aksesuarlar alma, taşınma, tamirat, ev kiralama, satma, satın almak veya mülkle ilgili konularda harekete geçebilirsiniz. Miras, nafaka, hisse, tazminat, kredi, prim, vergi gibi ortak kaynaklarda sürüncemede kalan bir konu ise birden canlanabilir. Günlük işlerinizdeki yoğunluk ise devam ederken detaylar büyük planlarınıza ve büyük düşünmenize engel olabilir. Kısa seyahatler çok romantik geçecek. Seyahat sırasında aşık olabilir veya sevgilinizle yakınlaşabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kendinizi dört bir yandan kuşatma altında kalmış gibi hissedebilirsiniz. Hem ev ve ailevi, hem kariyer, hem de ortaklıklarla ilgili baskı hissedebilir ve bunabilirsiniz. Partneriniz yani eşiniz veya ortağınız ya da bir rakibiniz sizi sıkıştıracak. Kariyerinizde ise ani gelişmeler olabilir. Çalışmıyorsanız annenizle ilgili beklemediğiniz bir haber alabilirsiniz. Bu haftanın güçlü yeniayı ise kısa seyahatlere çıkmanız, iletişim kökenli projelere ağırlık vermeniz için sizi destekleyecek. Kardeş, kuzen gibi yakınlarınızla daha sık görüşebilir ve onlarla ilgili konulara odaklanabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Arkadaşlarınızla ilişkinizin iyi olduğu, aşkta da güzel etkiler aldığınız bir dönem. Arkadaşlarınız size birini tanıştırabilir, sevgilinizle birlikte arkadaş gruplarında iyi vakit geçirebilir ya da bir arkadaşınıza aşık olabilirsiniz. Ancak eve ait konular, sosyal programlarınızda sizi sıkıştırabilir. Nisandan beri evle ilgili beklediğiniz bir durum varsa bu hafta harekete geçebilir. Maddi konularda da yeni bir girişimde bulunmak isterseniz yeniayın enerjisinden faydalanabilirsiniz. İş ortamınızda ve yurtdışı, üniversite, medya ve mahkemelerle bağlantı konularda ise zorlanabilirsiniz.

 

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda senede bir kez oluşan yeniay, tüm yeni girişimlerinizi tam iki hafta boyunca destekleyecek. Neye başlamak istiyorsanız bugünden itibaren harekete geçebilirsiniz. Kariyerinizde çok büyük beklentiler içinde olma eğilimindesiniz. Devlet gibi büyük bir kurumdan veya otorite figürlerinden yaklaşık beş aydır beklediğiniz haberler salı günü yakınlarında gelebilir. Yönetici, işveren gibi yüksek bir konumdaki birine gizli hayranlığınız veya gizli duygularınız olabilir. Ancak gizlilik ekim ayı başında açığa çıkabilir. Para konuları ise sizi sıkıştırmaya devam edecek.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yeniay bilinçaltınızı karıştıracak ve bazı unsurlar yüzeye çıkacak. Yalnız kalıp düşünmek ve iç hesaplaşma yapmak iyi gelecek. Bırakmak istediğiniz bir alışkanlık varsa, sene içindeki en uygun dönemlerden biri. Son beş aydır ev, mülk ve babanızla ilgili sürüncemede kalan bir durum varsa, aniden haberler alabilir ve bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz. Ev hayatınız ve babayla ilişkiniz geri dönülemez biçimde değişiyor. Partneriniz beklemediğiniz davranışlarla sizi şaşırtabilir, hatta şok edebilir. Aşk ise yurtdışı, seyahatler, medya ve üniversite ortamlarıyla bağlantılı olacak.

  

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yeniay büyük bir hayalinizi gerçekleştirmek için harekete geçebileceğiniz uygun zemini oluşturacak. Aynı zamanda nisan ayından beri gerilediğinden enerjisi düşük olan ve sizi yeterince desteklemeyen yöneticiniz Pluto da düzeldiğinden hayatınızın hemen her alanı büyük bir ivme kazanacak. Artık ileriye dönük adımlar atabilir ve gelişme kaydedebilirsiniz. Maddi konularda fırsatların bol olacağı bir sene sizi bekliyor. Maaşınız dışındaki ortak gelir kaynaklarından elinize yüklü miktarda para geçebilir. Ancak maddi konularda risk almamalı ve aşırı iyimser davranmamalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bu haftanın yeniayı kariyerinizde yeni bir başlangıç veya atılım yapmanız için iki hafta boyunca güçlü enerjiler yayacak. Ortaklıklarda şanslısınız. Ancak partneriniz aşırı özgüven içinde davranmanıza ve gereksiz riskler almanıza neden olabilir. Birlikte yurtdışı seyahatleri, seminer gibi eğitime yönelik planlar yapabilirsiniz. Aylık geliriniz ise değişim sürecinde ve maddi krizler yaşıyor olabilirsiniz. Bu hafta da pek kolay geçmeyebilir. Para konuları güç savaşlarına ve kişilik çatışmalarına dönüşebilir, sonucunda kendinizi büyük bir baskı altında hissedebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün oluşan yeniay yurtdışı, yayıncılık, medya, mahkeme ve üniversite bağlantılı alanlarda yeni girişimlerinizi destekleyecek. Burcunuzdaki Pluto nisan ayından beri gerilediğinden bazı konular sürüncemede kalmış olabilir. Pluto’nun salı günü düzelmesiyle birlikte hayatınız ivme kazanacak. Ancak aynı anda birkaç yönden gelen baskı yüzünden bunalabilirsiniz. Ev, mülk ve babayla ilgili ani gelişmeler olurken otorite figürleriyle sert konuşma veya yazışmalar yapabilirsiniz. Farkına varmadan başkaları üzerinde baskı oluşturabilir ve kişilik çatışmalarıyla büyük tepki toplayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yeniay, maddi konularda yeni girişimler yapmanızı destekleyecek. Diğer yanda aşk hayatınızı olumlu yönde etkilen güzel eğilimler var. Kendinizi kapatmazsanız fırsatların ne kadar yakında olduğunu görebilirsiniz. Hem yeni başlayan hem de uzun süreli ilişkilerde ve çocuklarla ilgili konularda çok mutlu olabilirsiniz. Kariyer mücadeleniz ve otorite figürleriyle ilişkinizde de yoğun bir dönemdesiniz. Sorumluluklar özel hayatınız ve sosyal programlarınızla çatışabilir. Nisan ayından beri yavaş giden ya da bir türlü haber gelmeyen bir kariyer meselesi ise bir anda hareketlenebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yeniay, maddi konularda yeni girişimler yapmanızı destekleyecek. Diğer yanda aşk hayatınızı olumlu yönde etkileyen güzel eğilimler var. Kendinizi kapatmazsanız fırsatların ne kadar yakında olduğunu görebilirsiniz. Hem yeni başlayan hem de uzun süreli ilişkilerde ve çocuklarla ilgili konularda çok mutlu olabilirsiniz. Kariyer mücadeleniz ve otorite figürleriyle ilişkinizde de yoğun bir dönemdesiniz. Sorumluluklar özel hayatınız ve sosyal programlarınızla çatışabilir. Nisan ayından beri yavaş giden ya da bir türlü haber gelmeyen bir kariyer meselesi ise bir anda hareketlenebilir.