Astrolojist

Balıklar huzursuzluk yaşayabilir

HAFTA sonuna doğru yılın en sert dolunaylarından biri devreye girecek ama ondan önce tıpkı fırtınadan önceki sessizlik gibi sakin ve hatta olumlu birkaç gün geçireceğiz. Pazar günü kararsızlık ve belirsizliklerle geçebilir. Doğum günü 23 Eylül olan Teraziler ile 20 Şubat doğumlu Balıklar ve bu günlerin yakınlarında doğanlar adını koyamadıkları huzursuzluk içinde bocalayabilir. Aslında hayatlarındaki sınırlar erimekte ve kalıplar çözülmekte olduğu için bazı şeylerden vazgeçme dönemindeler. Ancak bu yavaş ve belirsiz bir şekilde gerçekleşiyor.

Cumartesi günü oluşan şiddetli dolunayın enerjisi perşembe gününden itibaren giderek artan bir yoğunlukla hayatımızı etkileyecek. Hassas konulardan uzak durmalıyız zira bir anda patlamaya hazır bir ortam oluşacak. Koç burcunda oluşan bu sert dolunayın hedefinde öncü burçlar yani Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlaklar yer alıyor. 29-30 Eylül doğumlu Teraziler, aralık sonunda doğan Oğlaklar, mart sonunda doğan Koçlar ve haziran sonunda doğan Yengeçler aynı anda hayatlarının birkaç alanında zorlanabilirler. Aynı durum yükselen burcu Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak olanlar için de geçerli.

Büyük güçlerle mücadele, haksızlık ve entrikalar ve diğer yanda şoklar yaşanabilir. Türkiye’nin de yıldız haritasında toprak, sınırlar ve iç işleriyle ilgili büyük meseleler tetiklenebilir.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Burcunuzda senede bir kez oluşan dolunayın enerjisi hafta sonuna doğru hayatınızda önemli bir konunun neticelenmesine neden olabilir. İşveren, aile büyüğü (anne) gibi otorite figürlerinin baskısı altında olabilirsiniz. İş hayatında haksızlık ve entrikalı durumlar söz konusu olabilir. Aynı anda eşiniz, iş ortağınız veya bir rakip tarafından da sıkıştırılabilirsiniz. Gerilim altında karşınızdakileri şok edecek, hiç beklenmedik tepkiler gösterebilir ve ani kararlar verebilirsiniz. Dolunay duygusallık verecek ve gelişmelere tarafsız bakmanız zorlaşacak.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bu dönemde günlük işlerin detayları ve sağlıkla ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor. Aynı zamanda hafta sonuna doğru etkili olacak dolunayın enerjisi ise gizli konuların bir anda ortaya çıkmasına neden olabilir. Bilmediğiniz bazı unsurları bir anda öğrenebilirsiniz veya sizin bazı sırlarınız açığa çıkabilir. Bu dolunayda hastane, hapishane, rehabilitasyon kurumu gibi yerlere gidip gelebilirsiniz. Gergin birkaç gün geçirebilirsiniz ama aniden ortaya çıkacak olan gelişme her ne ise kısa bir süre içinde öyle ya da böyle çözümlenecek.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugünlerde kariyer hedeflerinizde belirsizlik ve kararsızlık yaşayabilirsiniz. Sevgiliniz, çocukla ilgili sorumluluklar ya da eğlenceye daha fazla zaman ayırabilmek için bazı şeylerden vazgeçmek üzere olmanız da mümkün. Kafanız karışık olduğundan, işle ilgili kararlarınızda yanılabilirsiniz. Hafta sonuna doğru etkili olacak dolunay ise arkadaşlarınızla ilgili bir meseleyi zirveye taşıyacak. Kalabalık bir davete katılmanız söz konusu ama gergin bir ortam oluşacak. Hisse, miras, telif, komisyon, eşinizin parası gibi maddi konularda zorluklar olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Dikkatiniz eve ve babaya ait konulara yönelmeye başlamışken, hafta sonuna doğru işle ilgili aniden ortaya çıkan meseleler de devreye girecek ve aynı anda pek çok alanda mücadele etmeniz gerekecek. Eve ait sorumluluklar uzun vadeli planlarınızda belirsizlik yaratabilir. Kariyerinizde gündeme gelecek olan gelişmeler, iş ortağınız ve eşiniz ya da rakiplerle de fikir ayrılıklarına neden olacak. Aynı anda hem partneriniz, hem kariyeriniz, hem de evle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Partneriniz ya da karşınızdaki her kim ise, üzerinizde büyük baskı oluşturabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugünlerde parayla ilgili önemli kararlardan kaçının, zira ortak maddi konularda net olmayan ve yanılacağınız koşullar olabilir. İş ortamınızda ise güç savaşları yaşanabilir ve baskı altında kalabilirsiniz. Hafta sonuna doğru etkili olan gerilimli dolunay sizi direkt olarak etkilemeyecek belki ama yakın çevrenizde sorunlar olabilir. Kardeş, kuzen, hala, teyze gibi yakınlarınızla ilgili haberler alabilirsiniz. Dolunayla beraber yurtdışı, üniversite, medya, yayıncılık ya da üniversite bağlantılı alanlarda bir mesele aniden gündeme gelebilir. Bu konu kriz yaratabilir ancak fazla uzamayacak.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ortaklıklarla ilgili belirsiz koşullar var, bu durum özellikle para konularında kararsız kalmanıza neden olabilir. Birkaç gün net bir görüşe sahip olamayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru etkili olan dolunay ise yüklü miktarda bir para konusunu gündeme getirecek. Bu sert etkili ve gerilimli bir dolunay olduğundan zorlanabilirsiniz ancak gelişmeler uzamadan en fazla üç, dört gün içinde çözümlenecek. Sevgiliniz ya da çocuklarla ilgili konular da baskı oluşturabilir. Ekim ayından itibaren son iki yıldır sizi sıkıştıran koşullar rahatlayacak ve sırtınızdan ağır bir yük kalkacak.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sağlıkla ilgili konularda ve iş programınızda belirsizlikler olabilir, kararsız kalabilirsiniz. Sağlıklı karar verebilmek için araştırmaya devam etmelisiniz. Hafta sonuna doğru hissedeceğiniz sert dolunayda ise yorulacak ve aynı anda birkaç alanda mücadele edeceksiniz. Yakın ilişkilerde veya ortaklıklarda beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Anne babanız veya evle ilgili bir mesele de sorun yaratacağından gerilimli birkaç gün geçirebilirsiniz. Sanki her şey size karşı imiş gibi hissedeceğiniz anlar olacak ancak bu kriz uzamadan kısa sürede çözümlenecek.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Doğum günü döneminizden önce kabuğunuza çekilme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yalnız kalıp düşünmek ve kendinizle hesaplaşıp bazı şeyleri geride bırakmak isteyebilirsiniz. Tek başınıza daha verimli olacaksınız. Doğum gününüzle birlikte hayatınızın dönüm noktası yıllarından biri başlayacak. Bu birkaç gün ise aşkta ve çocuklarla ilgili konularda belirsizlikler olabilir. Hafta sonuna doğru dolunayın etkisiyle çok çalışabilirsiniz. Yetiştirmek üzere olduğunuz bir görev ya da proje sizi epey zorlayacak. Sağlıkla ilgili bir konu da aniden gündeme gelebilir ama çabuk çözümlenecek.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sosyal hayatınızın ön plana çıktığı bu dönemde ev, mülk ve babayla ilgili konulardaki belirsizlikler yüzünden rahat hareket edemeyebilirsiniz. Önümüzdeki hafta sonunda oluşan dolunayın enerjisi ise hafta ortasına dek uzanacak, aşk hayatınız, çocuklarla ilgili konular ve yaratıcı projelerinizi etkileyecek. Dolunayla birlikte aniden ortaya çıkan bir mesele kriz yaratacak olsa bile yine aynı hızla sonuçlanacak. Maddi konular da aynı zamanda ve bu meseleyle bağlantılı olarak üzerinizde büyük baskı oluşturabilir. Dolunayda arkadaşlarla ilgili bir sorun da gündeme gelebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kariyer hedeflerinizin öne çıktığı bir dönem. Bulunduğunuz ortamlarda lider pozisyonunda olabilirsiniz ama hafta sonuna doğru dolunayın etkisiyle aniden ortaya çıkacak eve ait konularla da ilgilenmeniz gerekecek. Ev, mülk veya anne babanızla ilgili hiç beklemediğiniz bir gelişme olabilir. Aynı anda birkaç önemli konuyla birden mücadele edebilirsiniz. Başkalarıyla kişilik çatışmalarına girme eğiliminde olacaksınız. Bu dolunayda hayatınızın bir dönemini geride bırakmaya karar vermeniz de mümkün. Bu sayfayı kapattıktan sonra geriye dönüş olmayacak.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugünlerde maddi konularda gerçek durumları göremeyebilirsiniz ve kafanız karışık olabilir. Önemli bir adım atmak için uygun bir zamanda değil. Hafta sonuna doğru dolunayla beraber hareketleneceksiniz. Seyahat gündeme gelebilir ve aniden yola çıkmaya karar verebilirsiniz. Ya da toplantılara katılabilirsiniz, iletişim trafiğiniz hızlanabilir ve şehir içinde kısa yollara gidip gelebilirsiniz. Ani bir anlaşma çıkabilir, bir anlaşmada sürpriz koşullar oluşabilir, okulla veya yakın akrabalarınızla ilgili meseleler ortaya çıkabilir. Gerilim altında hızlı kararlar vermek zorunda kalacaksınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Parayla ilgili belirsizlikler ve yanıltıcı koşullar olabilir. Maddi sıkıntılar bu hafta dolunayla birlikte kritik bir noktaya ulaşacak ama en fazla üç dört gün süren krizden sonra hızlı bir şekilde çözümlenecek. Bu dolunayda maddi konularda hoşlanmadığınız bir sürprizle karşılaşabilirsiniz ama harekete geçmeye zorlanacak ve arada kalmayacaksınız. Elinizden yüklü miktarda para çıkabilir. Aynı anda bir arkadaş veya grubun baskısı altında bunalabilirsiniz. Burcun başında doğanlar özverilerde bulunmaya hazır. Başkaları için önemli bir konudan vazgeçebilirler.