Astrolojist

Mars Yayları hırslandıracak

Bu hafta hareket ve değişim var. Enerji değişimi hayatımızın farklı alanlarını ön plana çıkaracak. Önümüzdeki haftalar boyunca bazı alanlarda zorlanacak, bazı alanlarda ise rahatlayacağız. Kavgacı ve mücadeleci Mars Yay burcuna, aşk ve uyum gezegeni tembel Venüs ise Başak burcuna geçiyor. Mars, kasım ayı ortasına kadar Yayları harekete zorlayacak ve hırslandıracak. Mars burcumuza göre hayatımızın hangi alanını etkiliyorsa, o alanda ihmal ettiğimiz noktalarla yüzleşip çözüm aramamıza yardımcı olacak. Güç  Mars ile beraber Yaylara geçiyor. Ancak bu gücü iyi yönlendirmeleri gerekecek, yoksa bu güç en çok onlara zarar verebilir. 

Venüs ise ay sonuna kadar Başaklara hoşluk ve güzellik verecek ve ayrıca tüm ilişkilerini rahatlatacak. Estetik işlemler yaptırmak, yeni saç modelleri denemek ve giysiler almak için uygun bir dönem. Başaklar aşkı da kendilerine çekecek ve fazla bir çaba göstermeleri gerekmeyecek.

Bugün yağmur, sel gibi sudan gelecek zararlara karşı tedbirli olmak gerekecek. Özellikle 22 Kasım ve 20 Şubat doğumlular dikkatli olmalı. Diğer yanda 20 Şubat ve birkaç gün yakınlarında doğan Balıklar sağlam bir temel kurabilir ve kalıcı adımlar atabilir.

7 Haziran doğumlu İkizler ve 9 Ekim doğumlu Teraziler ise güzel fırsatlarla karşılaşabilir ancak hızlı davranmak gerekecek zira fırsat penceresi uzun süre açık kalmayacak. İkizler geçtiğimiz aylarda girişimde bulunduğu konularda daha başarılı olacak.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Geçtiğimiz haftalarda para konuları yüzünden zorlandınız ve mücadele ettiniz. Harcamalarınız nihayet normale dönüyor ve sürpriz masraflar sona eriyor. Ancak aylık ödemeleriniz ne yazık ki üç yıl daha azalmayacak. Kasım ayı ortasına kadar olan yeni dönemde ise yurtdışı, mahkeme, üniversite ve medya bağlantılı alanlarda mücadele etmeniz gerekecek. İş ortamınızda ise ilişkileri düzeltme şansına sahip olacaksınız. Aşk ve iş bağlantılı olacak. İşyerinde birinden hoşlanabilirsiniz. Bu dönemde ev hayvanı almayı düşünebilirsiniz. Bir seyahat gündeme gelebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aşkta güzel bir dönem başlıyor ama harcamalarınız birden artıyor. Ay sonuna kadar aşkta en şanslı burç siz olacaksınız. Yeni başlayan ilişkilerde çok romantik ve güzel anlar geçirebilirsiniz. Çocuklarla olan ilişkiniz de her zamankinden daha iyi olabilir. Evlilik gibi ciddi ilişkilerde ise durum farklı, üç yıl boyunca ilişkiniz sorumluluklarla dolu olacak ve sizi kısıtlayacak. Harcamalarınız kasım ayı ortasına kadar kontrolden çıkıyor. Beklemediğiniz ödemeler olabilir. Tıbbi bir işlem de gündeme gelebilir. Diğer yanda sanat ve yaratıcı hobilerinizden para kazanabilirsiniz.

  

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hayatınızın en şanslı dönemlerinden birindesiniz. Önümüzdeki yaza kadar büyük fırsatlar sizi bekliyor. Ancak şubat ayına kadar yazdan beri girişimde bulunmuş olduğunuz alanlarda daha başarılı olacaksınız. Aşk hayatınız, hamilelik, çocuklar ve yaratıcı alanlarda güzel gelişmeler olabilir. Ay sonuna kadar evinizi güzelleştirebilir ve arzu ettiğiniz ortamı yaratabilirsiniz. Babanızla ilişkiniz her zamankinden iyi olabilir. Ancak kasım ayı ortasına kadar eşiniz, ortağınız ya da bir rakibiniz tarafından sürekli eleştirilebilir ve zorlanabilirsiniz. İlişkinizdeki zayıf noktalar açığa çıkacak.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ay sonuna kadar çıkacağınız seyahatlerde biriyle tanışıp aşık olabilirsiniz veya kısa seyahatler sevgilinizle yakınlaşmanızı sağlayacak. Kardeş, kuzen, hala, teyze gibi yakınlarınızla sorunlarınız varsa bu dönemde düzeltebilirsiniz. Ancak günlük işleriniz artacak ve kasım ortasına kadar aynı yoğunlukta devam edecek. Bu dönemde çok yorulabilirsiniz ve işyerinizde gergin bir ortam oluşabilir. Çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki problemler de su yüzüne çıkabilir. Küçük krizler yaşayabilirsiniz ama uzun vadede ilişkilerinizi rahatlatacak şekilde yüzleşmiş olacaksınız.

   

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Eğlenceye ve sevdiğiniz konulara daha fazla zaman ayırmaya başlayabilirsiniz. Kasım ayı ortasına kadar sürecek olan bu dönemde çocuklara da enerjinizin büyük bölümünü harcayabilirsiniz. Ergenlik çağındaki çocuklarla ilgili problemler yüzeye çıkabilir ama ilişkinizi uzun vadede rahatlatacak, ihmal ettiğiniz noktaları halledeceksiniz. Maddi konularda farklı görüşleriniz ve farklı değer yargılarınız olacak. Eve ait konularda net kararlar verebilecek ama çocuklarla (ya da sevgilinizle) ilgili maddi konularda kararsız kalabilecek ve yanılabileceksiniz.

Başak Haftanın Şanslısı 24 Ağustos - 23 Eylül

Venüs’ün senelik ziyareti ay sonuna kadar hem aşk hem para durumunuza yardımcı olacak. Kendinizi yenilemek için en uygun dönemlerden biri. Aşkı hiç zorlanmadan bulacak, hasarlı ilişkilerinizi ise tamir edebileceksiniz. Önceki girişimlerinizin sonucunda birkaç ay içinde toplu para alabilirsiniz ya da aylık nakit girişiniz artabilir. Evde ise hareketlilik başlıyor. Kasım ortasına kadar tamirat, taşınma, ev kiralama, satın alma gibi işler veya başka bir mülkle ilgili gelişmeler olabilir ya da sürekli misafir ağırlayabilirsiniz. Babanızla ilgili sorunlar varsa onlar da yüzeye çıkabilir.

 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kasım ayı ortasına kadar sık seyahate çıkabilir ya da şehir içinde sürekli hareket halinde olabilirsiniz. İnsanlarla yüz yüze görüşebilir, toplantılara katılabilir veya yazışmalar yapabilirsiniz. Kardeş, kuzen gibi yakın akrabalarınıza zaman ayırmanız gerekecek. Aranızda sorunlar varsa birer birer gündeme gelebilir. Duygularınızı gizli yaşamak isteyecek, platonik duygular besleyecek veya ilişkinizi kimsenin bilmesini istemeyeceksiniz. Bu gizlilik ay sonuna dek sürecek ama sonra her şey ortaya çıkabilir. Diğer yanda işlerle ilgili belirsizlikler ve net olmayan koşullar oluşabilir.

 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Masraflarınız bu haftadan itibaren hızlı bir şekilde artacak ve kasım ayı ortasına kadar azalmayacak. Beklemediğiniz harcamalar çıkabilir ama aynı zamanda para kazanma hırsınız da artacağından ilave gelir kaynakları bulabilirsiniz. Aşk ve arkadaşlarınız arasında bir bağ oluşuyor. Sevgilinizle dostluğunuz ilerleyebilir ya da arkadaşlarınızdan biri sevgiliniz olabilir. Arkadaşlarınızın size birini tanıştırmaları da mümkün. Uzun süreli bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ancak ilişkiniz ya da sevgiliniz para konularında yanlış kararlar vermenize neden olabilir.

 

Yay Haftanın Diğer Şanslısı 23 Kasım - 22 Aralık

Son iki yılın en güçlü dönemi başlıyor. Hayatınızın hemen her alanında kontrol sizde olacak. Kasım ayı ortasına kadar olan dönemde bol girişimde bulunun, hızlı sonuç almanız gerekmiyor. Çok yorulabilir ve sürekli mücadele ettiğinizi düşünebilirsiniz ama bu girişimlerin istediğiniz yönde gelişme şansı çok yüksek. Ancak her zamankinden daha sabırsız ve sinirli olabilirsiniz. Anneniz dahil tüm otorite figürleriyle ilişkileriniz rahatlayacak ve bu ilişkiler kariyer başarınıza katkıda bulunacak. Evinizde ise sudan gelebilecek zararlara karşı dikkatli olmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kasım ayı ortasına dek sürecek olan yeni eğilim tüm mücadelenizi perde arkasından yapmanızı veya gizlilik içinde hareket etmenizi gerektiriyor. Stratejinizi, görüşmelerinizi gizli tutmak sizi koruyacak ve gelişmelere yardımcı olacak. Bu dönemde hastane, hapishane, huzurevi gibi kurumlara gidip gelebilirsiniz. Kasım ayı ortasından itibaren güçlü bir pozisyonda olacaksınız. Ay sonuna kadar başka bir eğilim aşk ile yurtdışı, seyahat, üniversite, medya arasında bağ oluşturuyor. Seyahat sırasında ya da yabancı birine aşık olabilirsiniz ya da ilişkiniz bu tip ortamlarda gelişebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Son iki senenin en sosyal dönemlerinden biri başlıyor. Kasım ayı ortasına dek sık sık kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz. Arkadaşlar, dernek, kulüp gibi topluluklar hayatınızda önem kazanıyor. Arkadaş ya da bir grupla aranızda bastırılmış problemler varsa yüzleşecek ama bir çözüm arayacaksınız. Aşk hayatınız açısından güzel bir dönemdesiniz ancak eskiden bağlantınız olan veya eskiden tanışmış olduğunuz kişilerle ilişkileriniz devam edecek. Bu dönemde yeni tanışacağınız kişilerle ilişkiniz kalıcı olmayabilir. Devam eden ilişkinizin fiziksel yönü ön planda olacak.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcun ilk günlerinde doğanlar kariyer hedeflerinde kararsızlık yaşayabilir. Özveri ile hırslar çelişki yaratacak. Anneyle ilgili konularda da belirsizlik ve kafa karışıklığı oluşabilir. İşlerle ilgili son iki yılın en güçlü dönemi başlıyor. Kasım ayı ortasına dek sürecek olan yeni dönemde bu bocalamayı atlattıktan sonra çok başarılı olabilirsiniz. Girişimlerde bulunmalı ve hemen sonuç almayı düşünmemelisiniz. Ayın sonuna kadar olan başka bir eğilim ise tüm ilişkilerinizi rahatlatacak. Özellikle eşiniz ya da ortağınızla yakınlaşabilir ve sorunları yapıcı bir şekilde çözebilirsiniz.