Astrolojist

Bu haftaya yeni başlangıçları destekleyen yeniayın enerjisi hakim olacak. Pazartesi Terazi burcunda doğacak yeniay iki hafta enerji üretecek ama en güçlü olduğu zaman ilk günler. Önümüzdeki ay Merkür gerileyeceğinden şartlar değişebilir, yeni başlangıçlarda zorlanabiliriz ama bu yeniay döneminde ilerlemek için uygun koşulları bulacağız.

Yeniay, hayaller gezegeni Neptün ile olumlu etkileşimde olduğundan yaratıcı yönümüz zenginleşecek ve iç sesimiz bizi yanıltmayacak. Bu yeniayda karşıdakine söz geçirme dürtüsünün yanında, ilişkilerde özveri duygusu ağır basacak. Satürn de yakınlarda olduğundan gerçeklerden uzaklaşmadan kalıcı adımlar atabileceğiz. Bu yeniay en çok 15 Ekim doğumlu Teraziler ile ilgili. Üstelik sadece bu günlerde değil önümüzdeki bir sene boyunca yeni sayfalar açabilecekler. 13 Haziran doğumlu Teraziler, 12 Şubat doğumlu Kovalar ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar da yeniayın itici gücünden en çok yararlananlar olacak.

Yaylar zaten Mars’dan dolayı son iki senenin en güçlü dönemini yaşıyor. Özellikle 27 Kasım doğumlu Yaylar hafta başında herkesi şaşırtacak atılımlar yapabilir. Sürprizler onları bekliyor. Aşkta ani ve büyük kararlar verme eğiliminde olacaklar. 26 Mart doğumlu Koçlar ise her açıdan yenilenme ve aynı zamanda isyan döneminde. Eski kalıplar ve kısıtlanmalara tepki gösterecekler. Yurtdışı bağlantılı konularda beklenmedik gelişmeler ve haberler olabilir.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Mart sonunda doğan Koçlar ani hamlelerle değişim atakları geçiriyor. Gençleşecek, modernleşecek, daha bencil olacak ama hep geleceğe odaklanacaksınız. Çok sert baş kaldırışlarınız olsa bile başkalarını kırmadan yeni atılımlar yapabilirsiniz. Yeniayın enerjisi aşk ya da iş hayatında yeni bir beraberlik kurmanız ve işbirliği yapmanız için sizi motive edecek ve uygun koşulları oluşturacak. Bu yeniayla başlayacağınız her ne ise kalıcı olabilir. Yaratıcılığınız artacak, önsezileriniz keskinleşecek. Kalbinizin sesini dinleyerek en doğru yolu bulabileceksiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yeni bir proje ya da göreve başlamak için hafta başında doğan yeniayın enerjisinden yararlanabilirsiniz. Yeniayın enerjisi tam iki hafta boyunca etkili olacak. Bu yeniayda iş değiştirirseniz yeni işin aynı seviyede bir pozisyon olma ihtimali daha yüksek. (Yükselen burcunuzu da kontrol etmelisiniz.) Daha üst seviyede bir pozisyon veya kariyer değişikliği için 10 Şubat’taki yeniay daha uygun koşullar getirecek. Sağlıkla ilgili konular da bu yeniayla beraber gündeme gelebilir. Diyet veya spor ya da egzersize başlamak için senenin en uygun dönemlerinden biri.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Aşk, çocuklar ve yaratıcı projeler evinizde yeni başlangıçları destekleyen bir yeniay doğuyor. Yeniay iki hafta süreyle güçlü enerjiler üretecek ve girişimleriniz istediğiniz yönde gelişebilecek. Yeni bir aşk ya da devam eden ilişkinizde, çocuklarla ilgili ya da yaratıcı konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sanat, sinema, televizyon, fotoğraf sanatı gibi alanlar çok parlak. İsminiz duyulabilir. Eşiniz, ortağınız veya işbirliği yaptığınız kişiler büyük bir hayalinizi gerçekleştirmeniz için sizi motive edecek. Eve ait konularda olumlu bir dönem ancak büyük beklentileriniz olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ev, Yengeç burcu için pek çok şeyden önemlidir. Pazartesi günü doğan yeniayla beraber eve ait konularda planlarınızı gerçekleştirmek için senenin en uygun dönemlerinden biri başlayacak. Taşınmak, evde tamirat yapmak, ev kiralamak, satmak veya başka bir mülke ilgili girişimleriniz için hafta başından itibaren harekete geçebilirsiniz. Bu yeniayla beraber atacağınız adımlar sağlam olacak ve istediğiniz yönde gelişecek. Yeniayda yurtdışı, üniversite, mahkeme ve medya bağlantılı konular da olumlu. Kariyeriniz ve anneye ait meselelerde sürpriz bir gelişme olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hafta başında doğan yeniay, yeni bir anlaşmayı, eğitim, kardeş ve yakın akrabalarla ilgili bir meseleyi veya seyahati gündeme getirebilir. Bu yeniayda gündeme gelen konu kalıcı olacak ve uzun süre hayatınızda yer alacak. Ortak maddi konular yeniayda olumlu, karşılıklı özveri söz konusu olabilir. Aşkta canlı ve dinamik bir dönemdesiniz. Yurtdışı, uzak bir seyahat, üniversite bağlantılı gelişmeler olabilir. Bu durum hiç beklemediğiniz bir an ve biçimde gelişecek. Özellikle lüks için çok para harcama eğilimindesiniz. Arkadaş ve grupların etkisiyle de büyük masraflar çıkabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Son yıllarda çektiğiniz maddi zorlukların ardından yepyeni bir sayfa açmak üzere olabilirsiniz, zira hafta başında yeni başlangıçları motive eden bir yeniay doğuyor. Bu yeniayın iki haftalık döneminde aylık gelirinizi artırabilir ya da yeni bir gelir kaynağı bulabilirsiniz. Miktarlar çok büyük olmayabilir ama sağlam olacak ve istikrar getirecek. Partneriniz yani eşiniz veya ortağınız ise sizi esinlendirecek ve hayal gücünüzü zenginleştirecek. Diğer yanda eviniz ya da başka bir mülkle ilgili çok sürpriz bir gelişme olabilir ve elinize toplu para geçebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim Haftanın Şanslısı

Ağır sorumluluk gezegeni Satürn’ün iki sene sonra burcunuzdan gitmesiyle üzerinizden büyük bir yük kalkıyor. Yaşadıklarınız sizi daha güçlü kıldı. Bu haftanın yeniayı, kapanan sayfaların ardından taze başlangıçlar yapmanız için sizi iki hafta boyunca destekleyecek. Hayatınızda hangi konuda yeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız hafta başından itibaren harekete geçebilirsiniz. Aşk hayatınızda, kariyer planlarınızda veya herhangi bir konuda ilk adımları atabilirsiniz. Yeniayla birlikte kuracağınız temel çok sağlam olacak ve bu konular uzun süre hayatınızda yer alacak.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Hayatınızda yeni bir dönem başlıyor. Tüm Akrepler üç yıl içinde sırayla fazlalıklardan kurtulacak, zorlanacak, özveride bulunacak ama yeni bir temel kuracak. Hafta başında doğan yeniayın enerjisi ise içe dönüp düşünmeniz ve kararlar vermeniz için sizi motive edecek. Akrep, en iyi yalnız kaldığında enerjisini depolar ve çevredeki olumsuzluklardan arınarak iç huzura kavuşur. Tek başınıza kalmak için zaman ayırmalısınız. Aynı zamanda bu yeniayda sevgilinizle de başbaşa çok romantik anlar geçirebilirsiniz. İşlerle ilgili sürpriz bir gelişme olabilir ve geliriniz artabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Pazartesi doğan yeniayla beraber yeni bir arkadaş ya da çevre edinebilirsiniz. Geçtiğimiz senelerde çeşitli nedenlerle arkadaşlarınızdan ayrı düştünüz ama şimdi yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Sosyal hayatınız bu dönemde canlanacak. Burcunuzdaki Mars’ın enerjisi son iki senenin en güçlü pozisyonunu getiriyor, neye elinizi atsanız başarılı olabilirsiniz. Bu hafta ataklığınız sayesinde aşkta sürprizler yaşanabilir. Yıldırım aşkına tutulabilirsiniz veya ilişkiniz birden yakınlaşabilir. Özellikle kasım sonunda doğan Yaylar fevri davranma eğiliminde olacak.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bu hafta kariyerinizde yeni bir hamle için sizi destekleyecek güçlü bir yeniay doğacak. Yeni bir iş almak, iş değiştirmek ve iş görüşmeleri için tam iki hafta boyunca bu yeniayın enerjisinden yararlanabilirsiniz. Perde arkasından yardım alabilir, gizli görüşmelere katılabilirsiniz veya planlarınızı bir süre daha gizli tutmanız gerekebilir. Gizlilik bu dönemde önemli ve en çok da sizin yararınıza olacak. Eviniz, başka bir mülk ve babayla ilgili konular ise sürprizlere açık. Beklemediklerinizin olması büyük olasılık. Alternatif olarak bu yeniayda sizin anne olmanız gündeme gelebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Parayla ilgili farklı bir algı ve yaklaşıma sahip olacaksınız. Değer yargılarınız siz farkına varmadan değişiyor. Para konularında karşılıklı özveride bulunabilirsiniz. Belirsizlikler bu hafta netleşecek. Yurtdışı, mahkeme, medya ve üniversite bağlantılı alanlarda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Böyle bir durumda başlayacağınız her neyse uzun süre devam edecek. Aniden yoldan gelenler, sürpriz bir seyahat ya da yeni haberler gündeme gelebilir. Arkadaş ve gruplarla birlikte seyahat planları yapabilirsiniz. Aşkta şanslı bir dönem ancak ilişkinizin fiziksel yönü sizi yanıltabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzdaki hayal gezegeni Neptün ile birlikte olayları görmek istediğiniz gibi görme ve eğiliminde olacak ve gelişmelere her zamankinden daha duygusal yaklaşacaksınız. Bu haftanın yeniayı maaşınız dışında kalan kredi, hisse, miras, nafaka, vergi, sigorta gibi ortak gelirleri ve ödemeleri gündeme getirecek. Bu konularla ilgili başvuru yapar veya girişimde bulunursanız, istediğiniz yönde gelişme olasılığı her zamankinden fazla. Alternatif olarak bu dönemde ameliyat ya da başka bir tıbbi işlem de gündeme gelebilir. İşinizde ise hırslanabilir ve çok çaba gösterebilirsiniz.