Astrolojist

Hafta boyunca duygusal su elementinin enerjisi baskın ama cuma gününden itibaren ateş elementinin devreye girmesiyle akıl ve mantık ön plana çıkıyor.

Hafta başında Güneş, derinliklerin burcu Akrep’e geçiyor. Önsezilerimiz iyice bileniyor ve akılla açıklanamayan unsurları hissetmeye başlıyoruz. Akrep güçlü görünümünün ardında son derece hassas ve ince ruhlu bir burçtur. Ancak duygusallığı aşırı uçlarda dolaşmasına neden olabilir. İntikamcıdır ve kötü olursa gerçekten çok kötü olabilir.  

Salı günü Güneş ile yine bir su burcu olan Balık’taki Neptün arasında çok hoş bir etkileşim oluşuyor ve suyun enerjisi içimize kadar işliyor. Özveri, duygusallık, romantizm doruklara çıkabilir. Ancak perşembe günü soğuk Satürn’ün gölgesi Güneş’in sıcaklığına gölge düşürecek ve iliklerimize kadar üşüyebiliriz. Akrep burcuna yeni geçmiş olan Satürn durumları olduğundan kötü algılamamıza neden olabilir ve karamsarlık verebilir.

Hafta sonuna doğru ortam ısınıyor. Gergin, sabırsız ve fevri davranabiliriz. Karşı tarafı düşünecek ruh hali içinde olmayacağız. Özellikle Yay ve İkizler tartışmaya hazır. Koçlar ani tepkiler gösterebilir, Akrep de hoşlarına girmeyen sürprizlerle karşılaşabilir.

Aşk gezegeni Venüs, Başak burcundan çıkarak Terazi burcuna yerleşiyor. Teraziler güzel şeyleri çoktan hak ediyor. Venüs yaralarını sarmalarına, aşkı bulmalarına, daha fazla para kazanmalarına ve güzelleşmelerine yardımcı olacak.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Yerinde durmayan bir ateş burcusunuz. Ancak hafta boyunca yavaşlamalı ve önsezilerinize kulak vermelisiniz. Görünen gerçeklerin altında nelerin yattığını sadece önsezilerinizle bulabileceksiniz. Rüyalarınıza da dikkat edin zira bilinçaltınızın size söylemek istediği önemli şeyler var. İpuçlarını takip etmelisiniz. Kredi, borç, miras, nafaka, vergi, tazminat, hisse gibi maddi konuları olduğundan kötü algılayabilirsiniz. Yakın ilişkilerde çok zor bir dönemi geride bıraktınız. Şimdi ise partnerlik bölgenize gelen Venüs ile ilişkinizi düzeltebilir veya yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Güneş burcunuza en uzak konumda ve şu sıralar sizi pek desteklemiyor. Kendi istekleriniz yerine ikili ilişkiler ve işbirlikleri ön planda. Bir başkasıyla beraber hareket ettiğinizde daha rahat ilerleyecek ve başarılı olacaksınız. Eşiniz, iş ortağınız ve birlikte hareket ettiğiniz kişi gerçekleri görmenizi sağlayacak. Ancak ilişkinizi ya da eğer ilişkiniz yoksa durumunuzu olduğundan kötü algılayabilir, karamsarlığa kapılabilirsiniz. Arkadaş ve gruplar size destek olacak. İş ortamınızdaki ilişkileriniz ise her zamankinden iyi olabilir ve kötü olanları bile hiç zorlanmadan düzeltebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Senenin bu dönemlerinde görev duygunuz ön plandadır ve bir anlamda sürekli başkalarına hizmet edersiniz. İşlerinizde otorite konumundaki bir kişi veya anne figürü sizi destekleyecek ve sizin için fedakarlık yapacak. Günlük işlerin yoğunluğu ya da tam tersi işinizin olmaması geçici bir karamsarlığa neden olabilir. Belki de işler yerine sağlıkla ilgili konular gözünüzde büyüyecektir. Hafta sonuna doğru partneriniz veya karşı tarafın yaylım ateşine maruz kalabilirsiniz. Güzel haber ise aşk hayatınızın canlanması ve aynı zamanda eğlenceye de zaman ayırabilecek olmanız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bu hafta zaman zaman karamsarlığa kapılsanız bile hassas su elementinizin baskın olduğu enerjiler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Bundan sonra aşka yaklaşımınızda daha gerçekçi olacak ve gelecek görmediğiniz bir ilişkiyle vakit kaybetmek istemeyeceksiniz. Yurtdışıyla bağlantısı olan biriyle romantik anlar yaşayabilir veya haberler alabilirsiniz. Yaşça sizden epey büyük bir sevgiliniz olması da mümkün. Hafta sonuna doğru iş ortamınızda gerilim yaşayabilirsiniz veya sağlıkla ilgili bir konu gerginliğe neden olabilir. Babanızla ilişkinizde sorunlar varsa düzeltebileceksiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Dikkat ve düşünceleriniz iç dünyanıza ile eve odaklanmaya başlıyor. Evde daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Eve ait para konularında olumlu bir gelişme olabilir. Ancak aynı zamanda evin masrafları artabilir, yeni bir eve çıkmanız gerekebilir ya da babanızla ilgili sorumluluklar çıkabilir. Bu durum her ne ise gözünüzde büyütebileceksiniz. Başka bir eğilim ise aşk ve seyahatler arasında bağlantı kuruyor. Seyahat sırasında biriyle tanışabilirsiniz ya da yakınlaşabilirsiniz. Kardeş, kuzen gibi yakın akrabalarınızla daha iyi ilişkiler kurabilir ve anlaşmazlıkları düzeltebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Günleriniz hareketli geçecek. Daha fazla yolda olacaksınız. Toplantı, görüşme ve yazışma trafiğiniz de artacak. Alternatif olarak kardeş, kuzen gibi yakınlarınızla ilgili meselelerin veya bir anlaşmanın gündeme gelecek olması. Eğitimle ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Yakın akrabalarınızla ilgili bir sorun ortaya çıkabilir veya siz sorumluluk üstlenebilirsiniz. Ancak bu durumu olduğundan kötü algılama eğilimindesiniz. Eşiniz, ortağınız veya işbirliği yaptığınız bir kişi size bu konuda moral verecek. Hafta sonuna doğru parayla ilgili beklemediğiniz bir haber sizi zorlayabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuza gelen aşk gezegeni Venüs hem yeni bir aşk bulmanızda hem de hasarlı ilişkileri onarmanıza yardımcı olacak. Kendinize çekidüzen verebilir, dış görünümünüzde ve giyim tarzınızda yenilikler yapmayı düşünebilirsiniz. Venüs ile birlikte yapacağınız yenilikler size yakışacak ve hoşunuza gidecek. Diğer yanda maddi konular gündeme gelmeye başlıyor. İş ortamınızda size destek olacaklar. Ancak zaman zaman parayla ilgili karamsarlığa kapılabilirsiniz. Partnerinizle maddi konularda çok farklı görüşlerde olacaksınız. Onun ani bir tepkisi sizi çok şaşırtabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım HAFTANIN ŞANSLISI VEŞANSSIZI

Doğum günü döneminiz geldi ve Güneş sizi aydınlatmaya başlıyor. Aşk ve çocuklar ön plana çıkıyor. Hayatınızda önemli bir dönemece yaklaşıyorsunuz, hiçbir şey aynı kalmayacak ve büyük değişimler geçireceksiniz. 23-25 Ekim arasında doğanlar değişimin somut işaretlerini görebilir. 23 Ekim doğumlularda duygusallık ağır basarken, 25 Ekim doğumlular bir anda hayatın katı gerçekleriyle yüzleşmeye başlayabilir. Kendilerini olduklarından yaşlı ve ayrıca yalnız hissetmeleri de mümkün. Kemiklere ve dişlere dikkat, kontrolleri yaptırmalı ve gerekirse takviye almalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Aynı anda iki zıt enerjinin etkisi altındasınız. Biri ileri atılmanız ve kendinizi göstermeniz için sizi motive ederken, diğeri geri planda kalmanız ve gizliliği korumanızı isteyecek. Yalnız kaldığınızda iç dünyanızı zenginleştirebileceksiniz. Girişimleriniz ise hemen olmasa bile uzun vadede gelişecek ve arzu ettiğiniz sonuçlara ulaşabileceksiniz. Ancak karşı taraf yani eşiniz, ortağınız veya işbirliği yaptığınız kişilerle çatışma eğiliminde olabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmeniz gerekecek. Fobi, endişe ve korkularınız bu dönemde su yüzüne çıkabilir. Aşk ise arkadaşların kanalıyla gelecek.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Öfkenizi bastırmak zorunda kalıyor ve açıkça yüzleşemiyorsunuz. Biraz daha bekleyin, sizin de sıranız gelecek ama o zamana kadar gizliliği koruyun. Sosyal hayatınız canlanıyor ve arkadaşlar ön plana çıkıyor. Ancak bir arkadaşınızın sorunu olabilir veya bir grupla ilişkiniz bozulabilir ya da başka nedenlerden arkadaşlarınızdan ayrı kalabilirsiniz. Bu konu ne ise olduğundan daha kötü algılama eğilimindesiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız aynı durum para konuları için geçerli, moraliniz bozulabilir ama uzun sürmeyecek. Ev, anne babayla ilgili sürpriz bir gelişme yaşanabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sorumluluklarınız ağırlaşıyor ve otorite figürleriyle ilişkileriniz ön plana çıkıyor. İşinizde yeni bir alanda öğrenecekleriniz olabilir ve bir çeşit çıraklık döneminden geçmeniz gerekebilir. Her şeye baştan başlıyor gibi hissedebilir ve zorlanabilirsiniz. Anneniz size maddi bakımdan destek olabilir. Ancak kardeş, kuzen, amca gibi anne babanızın dışında kalan yakın bir akrabanızla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz veya onunla ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir. Yurtdışı bağlantıları olan biriyle yakınlaşabilir ya da üniversite gibi ortamlarda, bir seyahat sırasında aşık olabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş aradığınız ya da kariyerinizde başka bir hamle yapmak için mücadele ettiğiniz bir süreçte yaşıyorsunuz. Son iki senenin en avantajlı dönemindesiniz. Hemen sonuç almanız gerekmiyor, girişimlerde bulunmanız bile yeterli. Hafta sonuna doğru beklemediğiniz bir ödeme veya masraf çıkabilir ve uzun vadeli planlarınızı etkileyebilir. Bu planların arasında yurtdışı seyahati ya da yurtdışıyla ilgili başka bir mesele olabilir. Burcunuzdaki Neptün ile özünüze dönecek ve daha yaratıcı olmaya başlayacaksınız. Aşk çok yakınınızda.