Astrolojist

Bu hafta dolunayla birlikte yoğun duygular ön plana çıkacak ve ayrıca bazı gezegenlerin arasındaki sert etkileşimler ilişkilerde anlaşmazlıklara neden olabilecek. Hassas dönemden geçen ilişkiler dolunayın olumlu enerjisine rağmen kopma noktasına gelebilir. Sert enerjiler en çok 26 Mart doğumlu Koçlar, 30 Aralık doğumlu Oğlaklar ve 27-28 Ekim doğumlu Terazileri etkileyecek.

Bugün Akrep, Koç, İkizler ve Yaylar için gerilimli bir gün olabilir. Akrepler sakin görüntülerinin ardında gelişmelere bir anda büyük direnç gösterebilir. Koçların sağı solu belli değil! Sürpriz atakları olabilir, kısıtlanmaya aşırı tepki gösterecekler.

Yaylar ise sinirli ve kavgacı bir ruh hali içinde. Özellikle 7 Aralık yakınlarında doğanların enerjilerini doğru yönlendirmeleri gerekecek, yoksa en çok kendileri zarar görebilir. 6 Haziran ve yakınlarında doğan İkizler de fazla rahat olabilir ve ilişkilerde karşı tarafın eleştirileriyle karşı karşıya kalabilir. 23 Eylül doğumlu Terazilerin kafası karışık ve kararsızlık içinde. Net görüşe sahip olamayacaklar. Perşembe, cuma günleri en çok 27-28 Ekim doğumlu Teraziler için zor geçecek. İlişkilerde güç savaşları ve zorluklar yaşanabilir.

Pazartesi günü Boğa burcunda oluşan dolunay ise 27 Nisan doğumlu Boğalar ve 30 Ekim doğumlu Akrepleri yakından ilgilendiriyor. Önemli konular gündeme gelebilir ve hızla sonuçlanabilir.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Dolunay yıldız haritanızın para bölümüne enerji verdiği için maddi konulara odaklanacaksınız. Alışveriş yapacak ve ödemelerinizle ilgileneceksiniz. Neyse ki bu dolunay diğer gezegenlerle olumlu etkileşim yapan bir dolunay olduğu için de para konularında işleriniz yolunda gidebilir ve kısa bir süre içinde çözümlenebilir. Kariyerinizde güçlü bir kişi veya kurum tarafından destekleneceksiniz. Bu dolunay dönemindeki bir başarı sayesinde aylık gelirinizi artırabilirsiniz. Ayrıca perde arkasından biri sizin için fedakarlık yapacak.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

   HAFTANIN ŞANSLISI

Yakın ilişkilerinizde yaşayacağınız romantik ve duygusal anlar, duyarlı yönünüzü ön plana çıkaracak. Yılda bir kez burcunuzda oluşan dolunayla beraber özel bir konu sonuçlanıyor. Üstelik bu yılın en hoş dolunaylarından biri olduğundan bu durum istediğiniz yönde gelişecek veya hemen göremeseniz bile gelişmeler uzun vadede yararınıza olacak. Yurtdışı, medya, hukuk ve yüksek eğitimle bağlantılı bir konuda güçlü birinden yardım alabilir ve onun kanalıyla fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Büyük bir mesele çözülebilir. Arkadaşlarınız da sizin için özveride bulunmaya hazır.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Dolunay yıldız haritanızın en sakin ve gizemli bölgesine enerji verdiğinden yalnız kalmak ve dinlenmek ihtiyacı içinde olabilir. Kalabalıklar sizi yoracak, sakin ortamlarda huzurlu olacaksınız. Alternatif olarak hastane, hapishane gibi kurumları ziyaret edebilirsiniz. Bu dolunay döneminde beklediğiniz büyük bir para işi sonuçlanabilir ve elinize tek seferde toplu para geçebilir. Maaşınız dışında kalan komisyon, hisse, sigorta, nafaka, miras, kredi gibi kaynaklarda avantajlısınız. Bazı konularda fazla rahat olabilirsiniz. Partneriniz sizi eleştirecek ve harekete geçmeye zorlayacak.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bir anda ortaya çıkan sorumluluklar veya işinizle ilgili bir durum eğlence programlarınıza engel olabilir. Kızacak olsanız bile dışa vuramayacak ve daha fazla sinirlenebileceksiniz. Dolunay kalabalık ortamları vurguladığından gruplarla bir araya gelebileceksiniz. Dolunay duygusal yoğunluk ve coşku verirken özellikle evlilik gibi uzun süreli ilişkilerinizi canlandıracak. Birlikte katılacağınız sosyal programlarda iyi vakit geçireceksiniz. Beraber olduğunuz biri yoksa yabancı kökenli biriyle ya da seyahat sırasında, arkadaş gruplarında veya üniversite, medya gibi ortamlarda bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Eve ait konular, seyahat ve yurtdışı bağlantılı planlarınıza engel olabilir ve gerilim yaşayabilirsiniz. Arkadaş ve gruplar da sizi etkileyebilir, harekete geçmeye zorlayabilir. Yıldız haritanızın en yüksek noktası olan kariyer, başarı ve ün eviniz hafta başındaki dolunayın parlak ışığıyla aydınlanıyor ve dikkatler sizin üzerinizde toplanıyor. Sorumluluklarınız ön plana çıkacak. Kariyerinizde gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş ortamınızda sizinle aynı seviyede ama daha güçlü pozisyondaki biri sizi destekleyecek. Annenizle ilgili konular da ön plana çıkabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kardeş, kuzen gibi yakın akrabalarınızla aranızdaki ortak para konularından dolayı gerilim yaşayabilirsiniz. Ani bir gelişme ortaya çıkabilir. Diğer yanda hafta başında oluşan dolunay ufkunuzu açmanıza, detaylardan başınızı kaldırıp büyük düşünmenize yardımcı olacak ve macera duygunuzu harekete geçirecek. Uzaklara gitmek, yabancı kültürleri tanımak isteyebilirsiniz. Yurtdışından haberler alabilirsiniz, yoldan gelenler olabilir veya siz seyahate çıkabilirsiniz. Bu dolunay döneminde aşkta, çocuklar ve yaratıcılıkla ilgili konularda işleriniz yolunda gidecek.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim HAFTANIN ŞANSSIZI

Eşiniz ya da ortağınızla para konularında farklı görüşlerde olacaksınız. Farklı değer yargılarından dolayı beklemediğiniz bir tepkiyle karşılaşabilirsiniz. Hafta başında oluşan dolunayla beraber komisyon, hisse, kredi, miras, vergi ya da sigorta gibi ortak gelirlerle alakalı bir konuyla ilgilenebilirsiniz. Bu konu her ne ise fazla uzamayacak. Elinize yüklü miktarda para geçebilir ve siz de bir ödeme yapabilirsiniz. Ev satın almak için paraya ihtiyacınız varsa bulabileceksiniz. Evinizi ya da başka bir mülkünüzü satıp yüklü miktarda para da alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Günlük işler ve aniden ortaya çıkan durumlar planlarınızı etkileyebilir. Maddi konular nedeniyle gerilim yaşayabilirsiniz. Harcama ve ödemeler üst üste gelebilir. Hafta başında oluşan dolunayın enerjisiyle yakın ilişkiniz ön plana çıkacak. Bu dolunayda iş ya da özel hayatınızda yakın bir ilişkiye odaklanacak ve duygusal anlar yaşayacaksınız. İlişkinizin gerçek durumunu öğrenebilir ve ne yapmak istediğinize karar verebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle kısa bir seyahate çıkabilirsiniz ya da ondan haber alabilirsiniz. Hamilelik ve çocuklarla ilgili önemli gelişmeler olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Aşkta ve çocuklarla ilgili beklemediğiniz bir durum çıkabilir ve bugün kendiniz için yaptığınız planları değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizin rahatlığı, abartılı ve aşırı iyimser yaklaşımları sizi çileden çıkaracak ve her an parlamaya hazır olacaksınız. Sabırsız ve telaşlı davranabilirsiniz. Bu haftanın dolunayı iş ve sağlık evinize düştüğünden teslim etmeye çalıştığınız bir proje veya günlük işlerden dolayı yoğun olacaksınız. Başkalarına hizmet önceliğiniz olacak. Dolunayın enerjisi sağlıkla ilgili bir konuyu da ön plana çıkarabilir ve sağlık kurumlarına gidebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ev ya da anne babayla ilgili aniden ortaya çıkan bir durum bugün için yaptığınız sosyal programları zorlaştırabilir. Günlük işleriniz de her zamankinden fazla olabilir. Hafta başında yıldız haritanızın aşk, yaratıcılık ve çocuk bölgesinde muhteşem bir dolunay oluşuyor. Eğlenceli ortamlarda bulunacaksınız. Yoğunlaşan duygularınızla ilişkinizde romantik anlar, çocukla ilgili bir sevineceğiniz bir olay ya da yaratıcı bir projede hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir ilişkiniz yoksa biriyle tanışabilir ya da devam eden ilişkinizde yakınlaşabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün aniden yola çıkabilirsiniz, yoldan biri gelebilir ya da haberler alabilirsiniz. Bu durum her ne ise kariyer ve diğer sorumluluklarda zorlanmanıza neden olacak. Kardeş, kuzen gibi yakın akrabalarınızla ilgili ani bir gelişme ya da ilişkinizde anlaşmazlık yaşamanız da mümkün. Hafta başında yıldız haritanızın yuva sektöründe harika bir dolunay oluşuyor. Bayramda evinizde kalabalık misafirler olacak ya da babanızın yanında olacaksınız. Eve ait girişimleriniz önümüzdeki hafta sonuna kadar sonuçlanabilir. Anne ya da babanızla ilgili bir konuyla da ilgilenebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün ani bir masraf çıkabilir ve ayrıca evinizde işler çok olabilir. Ev işleri ve kariyer hedefleriniz çatışacak ya da babanızla aranızdaki bir anlaşmazlık veya onunla ilgili bir konu gerilim yaratabilir. Hafta başında oluşan dolunay ise seyahate çıkmanız için uygun koşulları yaratacak. Arkadaş ve gruplarla beraber seyahate çıkabilirsiniz. Sürekli hareket halinde olacaksınız. Dolunayla beraber kardeş, kuzen gibi yakın akrabalarla ilgili konular da gündeminizde olabilir. Alternatif olarak imzalamanız gereken birkontrat hakkında karar verebilirsiniz.