Astrolojist

Karmaşık bir hafta bizi bekliyor. Büyük hatalar yapabilir, yanlış anlaşılmalar oluşabilir ve sonradan değiştirmek isteyeceğimiz kararlar verebiliriz. Merkür gerilemeye başlayacağından neye başlarsak sonradan pişman olabiliriz. Toz ve sis bulutu içinde doğru bakış açısına sahip olmayacağız ve koşullar öngöremediğimiz biçimde değişecek. İkizler, Başaklar ve özellikle 26 Kasım doğumlu Yaylar bu hafta önemli kararlardan ve yeni başlangıçlardan kaçınmalı.

Merkür kasım ayı sonunda düzelecek ve ancak aralık başından itibaren yolumuz açılacak. İmza atmak, pahalı bir şey satın almak ve yeni başlangıçlar için aralık ayında çok daha uygun koşullara sahip olacağız. O zamana kadar eskiden kaçmış olan fırsatlar, eski ilişkiler ve yarım kalan meseleler yeniden karşımıza çıkabilir. Eskiyle bağlantılı konulardaki yeni başlangıçlarımızda sorun yaşamayacak tam tersi önceden halledemediklerimizi bu defa başarabileceğiz.

Önümüzdeki hafta sonuna doğru haziran başından beri gerileyen ve zayıf olan Neptün düzeliyor ve güç kazanıyor. Neptün’ün bir anda güçlenmesi su, yağmur, sis, buz, kar, petrol gibi sıvıyla ilgili gelişmeleri aniden ve yeniden gündeme getirecek.

Balıkların yaşadığı kararsızlık sona erecek ve özellikle 20-21 Şubat doğumlu Balıkların hayatı bir anda ivme kazanacak. Merkür gerilemesi herkesin hayatında aksamalara neden olsa bile Balıklar eskisinden daha iyi olacak.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Yurtdışı, üniversite, medya ve mahkeme bağlantılı alanlarda iletişim bozukluklarından kaynaklanan karmaşık durumlar yüzünden zorlanabilirsiniz. Ancak eskiden başvurduğunuz veya gündeme gelmiş olan koşullar yeniden karşınıza çıkarsa bu defa başarılı olacaksınız. Özellikle bu alanlarda aralık ayına kadar olan dönemde geçmişe döndüğünüzde yarım kalan meseleleri halledebilecek, yeni başlangıçlarda ise beklemek zorunda kalacaksınız. İlişkilerde ise toparlayıcı ve olumlu bir dönem. Partnerinizden güzel haberler alabilir hatta belki birlikte seyahat planları yapabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Kendi işiniz varsa şirketinizin nakit girişinde yaz aylarından beri beklediğiniz gelişmeleri görememiş olabilirsiniz. Cuma günü yakınlarında para konularında hareketlenmeler olacak ama bu defa günlük hayatın detaylarında yavaşlık ve aksamalar başlayacak. Hafta ortası yeni girişimler için uygun değil, beklemelisiniz. Sosyal hayatınız bu haftadan sonra canlanacak ve arkadaşlarınıza daha fazla zaman ayırabileceksiniz. Aralık ayı başına kadar olan dönemde eski bir sevgiliden haber alabilirsiniz. Maddi konularda partneriniz ve işbirliği yapacağınız kişiler size çok yardımcı olacak.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yöneticiniz Merkür’ün aralık başında kadar güçsüz olmasından en çok etkilenenlerden biri siz olacaksınız. Bu hafta vereceğiniz kararlar ve atacağınız adımlarda hata yapabilirsiniz. Yeni bir başlangıç yapmak zorundaysanız önümüzdeki hafta eskiden bağlantınız olan kişilerle harekete geçebilirsiniz. Kariyerle ilgili haziran ayı başından beri yavaş ilerleyen meselelerde ise hafta sonuna doğru bir hareketlenme olabilir. Özellikle 6 Haziran ve yakınlarında doğanlar aşkta ve çocuklarla ilgili meselelerde güzel gelişmeler yaşayabilir. Şanslı ve fırsatların bol olduğu bir dönemdesiniz, tadını çıkarın.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bu hafta yeni bir proje ya da göreve başlama planlarınız varsa aksaklıklar yaşayabilirsiniz ama gecikmeler lehinize olacak. Aynı durum sağlıkla ilgili koşullar için de geçerli, yanlış anlaşılmalar ve karışıklıklar olabilir. Ancak eskiden kalan ve bitirmediğiniz işler önünüze geldiğinde bu defa daha önce aklınıza gelmeyen çözümler bulabileceksiniz. Yurtdışı, seyahat, medya, mahkeme ve eğitimle ilgili konularda ise cuma günü yakınlarında hareketlenme olabilir. Haziran ayından beri yavaş giden bu alanlardaki değişim çok belirgin olmayabilir, ipuçlarını takip etmelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bu hafta gerilemeye başlayan Merkür eski bir sevgilinin veya şimdiki sevgilinizle aranızdaki eski konuların yeniden gündeme gelmesine neden olabilir. Aralık ayı başına kadar olan dönemde aşkta geçmişe dönebilir ve yarım kalan meseleleri halledebilirsiniz. Senelerdir görmediğiniz eski arkadaşlarınızla karşılaşabilirsiniz. Yazdan beri sürüncemede kalan ve ilerlemeyen para konuları cuma günü yakınlarında hareketlenebilir. Kararsız günler geride kalıyor. Ancak bu hafta bir karar vermekten kaçınmalısınız zira koşullar henüz net değil ve gereken bilgiye sahip olamayacaksınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yöneticiniz Merkür’ün gerilemeye başlaması sizi de çok etkileyecek. Hayatınız genel olarak yavaşlayabilir ve karmaşık geçebilir. Mümkünse önemli başlangıçları ertelemelisiniz. Ancak önümüzdeki hafta sonuna doğru ortaklıklarla ilgili meseleler birden hareketlenecek. Evlilik veya ortaklıklarla ilgili haziran başından beri belirsizlik yaşamış olabilirsiniz, neyse ki artık beklediğiniz durumlar netleşecek. Ancak 23 Ağustos ve yakınlarında doğan Başaklar bir süre daha sisli ortamda ilerlemek zorunda kalacak. Karşılarındaki kişiyi gerçekte olduğu gibi görmek pek kolay olmayacak.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Özellikle 8 Ekim ve birkaç gün yakınlarında doğan Teraziler aşk hayatlarında yurtdışı, üniversite ve seyahat bağlantılı güzel gelişmeler yaşayabilir. Aşkın yanı sıra maddi açıdan da olumlu haberler gelebilir. Ancak hafta ortasında iletişim kopuklukları olabileceğinden yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmak gerekecek. Cuma günü yakınlarında ise işle ilgili karmaşık durumlar ve aksaklıklar olabilir. Bu hafta yeni girişimlerde bulunmak için uygun değil. Maddi koşullar ve detaylar yurtdışı, medya, üniversite ve mahkemelerle bağlantılı uzun vadeli planlarınızda zorlanmanıza neden olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Geçtiğimiz haftayı etkisi altına alan şiddetli dolunayın ardından daha sakin bir hafta geçirebilirsiniz. Ancak bu hafta da günlük hayatı etkileyen aksaklıklar olabilir. Özellikle para konularında hatalar, yanlış kararlar ve gecikmeler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda son sözü söylemeyin ve koşulların değişmekte olduğunu aklınızda bulundurun. Aşkta, çocuklarla ilgili konularda ve yaratıcı projelerinizde ise önümüzdeki hafta sonundan itibaren daha hızlı bir tempoya geçiş yapacaksınız. Bekleme dönemi sona eriyor, haberler gelebilir ve yeni gelişmeler olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık HAFTANIN ŞANSSIZI

Bu hafta yanlış anlaşılmalar ve aksaklıklarla dolu geçebilir. Doğru anladığınızdan ve anlaşıldığınızdan emin olmaya çalışın. Seyahate çıkarsanız her şeyi iki kez kontrol etmelisiniz. Eve ait beklediğiniz haberler var ise hafta sonuna doğru bir hareketlenme yaşayabilirsiniz. Haziran ayından beri sürüncemede kalan ev, mülk veya babanızla ilgili haberler gelebilir. İşbirlikleri şans getirecek ve büyük fırsatlarda aracı olacak. Tek başınıza değil de bir başkasıyla ortak hareket ettiğinizde daha başarılı olacaksınız. Eşinizin hayatında olumlu gelişmeler olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Anne babanız dışında kalan kardeş, hala, dayı gibi yakın akrabalarınızla ilgili beklediğiniz durumlar varsa cuma günü yakınlarında ani bir hareketlenme yaşayabilirsiniz. Alternatif olarak eğitimle ilgili bir konu, iletişim kökenli bir proje veya bir kontratla ilgili planlarınız aniden gündeme gelebilir. Hafta ortasında her türlü yanlış anlaşılma ve hatalardan dolayı günlük işlerinizde aksamalar olabilir. İmza atmak ve son sözü söylemek için uygun bir dönem değil. Eğer mümkünse araştırmaya ve görüşmelere devam etmeli ve aralık başını beklemelisiniz. Otorite figürleri ise sizi kollayacak.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Henüz farkında olmayabilirsiniz ama aşkta önümüzdeki yaz aylarına kadar en şanslı burçlardan birisiniz. Aynı durum çocuklar ve yaratıcı projeler için de geçerli. Bu hafta güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Haziran ayından beri belirsiz kalan ve ilerlemeyen maddi konular cuma günü yakınlarında hareketlenmeye başlıyor. Ancak Merkür gerilemeye başladığından ortak paralar yani kredi, sigorta, hisse gibi alanlarda gecikmeler olabilir. Kendi kazancınızda gelişmeler olurken ortak gelirlerde karışıklık yaşayabilirsiniz. Alacaklarınız aralık ayı başına kadar olan dönemde gecikebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart  HAFTANIN ŞANSLISI

Haziran ayı başından beri bir türlü istediğiniz atılımı yapamamış, beklediğiniz haberleri alamamış ya da kararsız bir ruh hali içinde ve etrafınızdaki belirsizliklerden dolayı durağanlaşmış olabilirsiniz. Bu hafta sonuna doğru tüm bu olumsuzlukları geride bırakıp ne istediğinizden emin olacaksınız. Düğümler çözülmeye ve hayatınız hızlanmaya başlayacak. Ancak Merkür gerilemeye başlayacağından önemli başlangıçlarda aceleci olmayın ve koşulların değişebileceğini göz önünde bulundurun. Ev ve mülkle bağlantılı maddi kazançlarınız olabilir.