Astrolojist

Balıklar ilerlemeye başlayacak

Akrep burcunda oluşan tam güneş tutulmasıyla dönüm noktası olayların tetiklenebileceği önemli bir hafta bizi bekliyor. Ancak Merkür gerilediğinden tutulma bu hafta değil bir ay sonra yani 13 Aralık yakınlarında da etkili olabilir.

Tutulma zamanında yeni girişimlerde bulunmak yerine ani gelişmelere göre davranmak gerekecek, zira ortalığı kaplayan toz bulutu net görüşe sahip olmamıza izin vermeyecek. Olayları doğru değerlendirebilmek için biraz zaman geçmesi gerek.

Akrep burcunda yeni başlayan tutulma serisi yaklaşık iki yıl boyunca hayatımızın belirli bir alanını yoklayacak ve zayıf halkaları arayacak. Bu tutulmanın benzerini 2003-2005 yılları arasında yaşamıştık. Kasım 1993’te ise Akrep burcunun tam aynı noktasında bir tutulma oluşmuştu ama diğer gezegenler çok farklı konumlarda idi. 

Salı gece yarısından sonra meydana gelen güneş tutulması en çok 12-14 Kasım doğumlu Akrepleri yakından ilgilendiriyor. Üstelik Akrepler sadece bu haftalarda değil önümüzdeki bir yıl boyunca dönüm noktası olaylar yaşayabilir. Sonra sırayla 11-13 Mayıs doğumlu Boğalar, 10-12 Şubat doğumlu Kovalar ve 13-15 Ağustos doğumlu Aslanlar değişimi hissedebilir. Neptün’ün düzelmesi ise kafa karışıklığı yaratan diğer unsurlara rağmen Balıkları kararsız bırakan koşulları rahatlatacak. Balıklar son beş aydır olduğu gibi beklemek yerine en sonunda ilerlemeye başlayacak.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Yıldız haritanızın para bölgesini etkileyen ve yeni başlayan tutulma serisi önümüzdeki iki yıl boyunca gelir kaynaklarınızda değişikliğe neden olabilir. Özellikle kredi, hisse, miras, nafaka, vergi, sigorta, telif gibi ortak kaynaklarla ilgili gelişmeler olabilir. Yüklü miktarda para alışverişi gerçekleşebilir. Bir olasılık olarak bu gelişmeleri bu hafta yerine tam bir ay sonra 13 Aralık yakınlarında yaşayabilirsiniz. Parayla ilgili geçen ay sonuçlandığını düşündüğünüz eski bazı meseleler yeniden önünüze gelebilir. Yarım kalan konulara odaklanacak ve görüşmeler yapacaksınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

   HAFTANIN ŞANSSIZI

Şu sıralar inisiyatif sizde değil karşı tarafta. Salı gecesi oluşan güneş tutulmasında da kontrol sizde olmayacak. Eşiniz, ortağınız veya işbirliği yaptığınız kişiye uymanız gerekecek. Bu tutulma evlenme ya da ortaklık kurma kararı almanıza neden olabilir. Partnerlikle ilgili dönüm noktası sayılabilecek önemli bir gelişme yaşanabilir. Ancak belirgin olmayan ve değişen koşullar altında doğru kararı vermekte zorlanabilirsiniz. Eskiye ait konular yeniden gündeme gelebilir ve haberler alabilirsiniz. Arkadaş ve gruplarla aranızdaki para konularında dikkatli olmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yeni başlayan tutulma serisi işyerinizde, görev tanımınızda ve iş yapma metotlarınızda gereken değişimleri yapmanız için sizi çeşitli şekillerde harekete geçirecek. Evinizde veya işyerinizde size yardımcı olacak iyi bir eleman bulabilirsiniz. Belki önce şu an çalışan eleman ayrılacaktır ama daha uygun olanını zamanla bulabileceksiniz. Merkür gerilediğinden eskiden tanıdığınız ve bağlantınız olan kişiler kalıcı olacak. Tam bir ay sonra 13 Aralık yakınlarında ilk defa karşınıza çıkan birinden uzun vadede memnun kalabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular da gündeme gelebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Güneş tutulması bir miktar gerilime rağmen eğlenceli ortamlarda bulunmanıza imkan sağlayacak ve yaratıcı yönünüzü ortaya çıkarmanız için sizi zorlayacak. Bu tutulma aşk hayatınızda, çocuklarla ilişkinizde ve hamilelik gibi önemli bir konuda gelişmelere neden olabilir. Sanat gibi yaratıcı bir proje de gündeme gelebilir. Bu hafta karşınıza geçmişle bağlantılı meseleler çıkacak. Eski sevgilinizden haberler alabilirsiniz ya da şimdiki sevgilinizle aranızdaki eski bir konu yeniden açılabilir veya çocuğunuzla ilgili eski bir mesele gündeme gelebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yeni başlayan tutulma serisi önümüzdeki üç yıl içinde taşınmanıza neden olabilir, yaşam tarzınızı değiştirebilirsiniz veya babanızın hayatında değişiklikler gerçekleşebilir. Her durumda ev ve babayla ilgili sorumluluklarınız artacak. Bu hafta taşınma kararı alırsanız öngöremediğiniz koşullar nedeniyle pişman olabilirsiniz. Ancak eskiden düşünüp gerçekleştirmediğiniz bir planı uyguladığınızda sonuçlar beklentilerinizi karşılayacak. Eve ait eski meseleler yeniden gündeme gelecek. Bir ay sonra 13 Aralık yakınlarında eve ait yeni girişimlerinizden memnun kalacaksınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yeni başlayan bir eğilim önümüzdeki yıllarda kardeşleri ve anne babanız dışında kalan yakın akrabaları ön plana çıkarıyor. Eğitim ve iletişim kökenli projeler de ön plana çıkacak. Bu süreçte sorumluluklarınız artacak ve zorlanabileceksiniz. Haftanın güneş tutulması ise “erkek” kardeş, kuzen, dayı, amca gibi bir yakınınızla ilgili önemli ve eski bir meseleyi gündeme getirebilir. Merkür gerilediğinden eski meseleler hızlı ilerleyecek, yepyeni girişimleriniz ise beklediğiniz gibi sonuçlanmayabilir. Ancak tam bir ay sonra 13 Aralık yakınlarında ilk defa karşınıza çıkan bir mesele beklentilerinizi karşılayabilecek.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Önümüzdeki üç yıl aylık geliriniz fazla artmayabilir. Aynı çalışmayla eskisinden daha az kazanabilirsiniz ama uzun vadede sağlam bir temel oluşturacaksınız. Bu hafta başlayan tutulma serisi ise gelir kaynaklarınızda değişime neden olabilecek. Belki bir kaynak sona erecektir ama siz daha çok yeni bir başlangıca odaklanacaksınız. Alternatif olarak tam bir ay sonra gelirinizle ilgili bir haber alabilir ve bu hafta sadece eski para meselelerine odaklanabilirsiniz. Büyük ve pahalı bir alışveriş yapmaya hazırlanabilirsiniz ama sonradan pişman olabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzda yeni başlayan tutulma serisi iki yıl boyunca oluşurken hayatınızda gereken değişimleri yapmak zorunda kalacaksınız. Dönüşüm kaçınılmaz. Kontrol sizde ama bir karar vermezseniz, o kararı başkaları sizin adınıza verecek. Bu tutulma tüm Akrepleri direkt olarak etkilemeyebilir ama 12-14 Kasım doğumlular sadece bu dönemde değil önümüzdeki bir yıl boyunca dönüm noktası olaylar yaşayacak. Bu hafta sakin geçebilir ve tam bir ay sonrasında haberler alabililirsiniz. Geçen ay hallettiğinizi zannettiğiniz bazı konular bu haftadan itibaren yeniden karşınıza çıkabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Eve ait konularda ve babanızla ilgili meselelerde aylardır beklediğiniz hareketlenme bu hafta başlıyor. Artık ilerleyebileceksiniz. Ancak bir süre ortam net olmayacak ve yanıltıcı bilgiler doğru karar vermeyi zorlaştıracak. Bu ayın tutulması ise içe dönük ruh haline girmenize, sakin ortamları tercih etmenize neden olabilir. Hapishane, hastane gibi kapalı kalınan kurumlara gidebilirsiniz. Psikolojik sorunlarınız ya da fobilerinizin üzerine gitmek isteyebilir ve bir uzmandan yardım almayı düşünebilirsiniz. Merkür gerilediğinden eskiden tanıdığınız kişilerle bağlantı kurmanız daha iyi olacak.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Önümüzdeki üç yıl içinde bir zaman diliminde çeşitli nedenlerden dolayı arkadaş grubunuzdan uzaklaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızın veya sizin hayatınızdaki değişimler eskisi gibi görüşmenize engel olabilir. Bu haftanın tutulmasıyla birlikte bir arkadaşınızla ilgili haberler alabilirsiniz. Salı günü yakınlarında iş veya sosyal amaçlı kalabalık bir davete katılabilirsiniz. Bu hafta daha çok eski meseleler gündeme gelecek. Dernek, kulüp gibi ait olduğunuz bir toplulukla ilgili değişimler yaşamanız da mümkün. Kendi işinizi yapıyorsanız parayla ilgili haberler alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yeni başlayan tutulma serisi önümüzdeki iki yıl boyunca kariyerinizde gereken değişiklikleri yapmanız için dışarıdan gelen olaylarla sizi zorlayacak. Ertelediğiniz ve karar veremediğiniz meseleler hızlı gelişmelerin sonucunda bir anda olup bitebilecek. Bu süreçte meslek değiştirebilirsiniz, başka bir yerde çalışmaya başlayabilirsiniz, işyerinizde önemli bir yönetici görevden ayrılabilir ya da annenizle ilgili değişiklikler olabilir. Sorumluluklarınız artacak ve belki de yeni bir şeyler öğrenmeye başlayacağınızdan bir çeşit çıraklık döneminden geçeceksiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

   HAFTANIN ŞANSLISI

Yöneticiniz Neptün aylardır güçsüz konumdaydı ve sizi de kararsız bırakıyordu. Neptün’ün güç kazanışı bir anda hayatınıza ivme kazandıracak. Ancak bu ay Merkür gerilemesinden dolayı başkalarını beklemeniz gerekebilir ama zamanla tüm parçalar yerine oturacak. Ayrıca tüm hafta başka nedenlerden dolayı belirsizliklerle dolu olacak. Ama siz yine de kendinizi daha enerjik ve canlı hissedeceksiniz. Güneş tutulması ise yurtdışı, üniversite, mahkeme, medya ve seyahat bağlantılı bir konuda gelişmelere neden olabilir. Yabancılarla iş yapabilir veya haberler alabilirsiniz.