Astrolojist

Harekete geçmeyin önce durup izleyin

Geride bıraktığımız güneş tutulmasının ardından senenin son ay tutulması gerçekleşecek. Çift bedenli İkizler burcunda oluşan bu tutulma iki meselenin birden gündeme gelmesine neden olabilir. Duygularımız uçlara kayabilir ve mantıklı düşünmekte zorlanabiliriz. Ay tutulmaları dolunayla oluştuğundan daha çok bitişlere odaklanacağız. Baskı ve güç savaşları ile yenilik ve çözümler aynı anda yaşanacak. Mayıs sonunda İkizler burcunda başka bir tutulma daha yaşamıştık, o zamanki bazı gelişmelerin devamı gelebilir.

Tutulmanın merkezinde 28 Mayıs doğumlu İkizler ile 28 Kasım doğumlu Yaylar yer alıyor. Bu tarihlerde doğanlar sadece bu hafta değil önümüzdeki bir yıl boyunca önemli kararlar verebilir ve radikal değişimler yaşayabilirler. Tutulma genel olarak zorluk, baskı ve bazı gerçeklerle yüzleşme ama aynı zamanda umulmadık yerlerden yardım ve sıradışı çözümler de getirecek.

Bu hafta Merkür de düzeliyor ama yörüngesine tam yerleşmeden hafta başında karmaşıklığa neden olabilecek. Hem tutulmanın aniden ortaya çıkarabileceği meseleler hem de Merkür’ün durumu, harekete geçmek yerine durup izlemenin daha yararlı olacağını gösteriyor.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Ay tutulması kardeş, kuzen gibi yakın akrabalarla ilgili meseleleri gündeme getirebilir. Bu durum yaz aylarında yaşadıklarınızın devamı bile olabilir, olaylara duygusal yaklaşacaksınız. Seyahat, eğitimle ilgili önemli bir durum veya anlaşma da neticelenebilir. Anne veya işveren gibi otorite figürleri her zamankinden güçlü pozisyonda ve siz de baskı altında kalacak gibi görünüyorsunuz. Kariyerinizde de kontrol karşı tarafta. Size baskı yapan bir kurum da olabilir. 25 Mart yakınlarında doğanlar ise yenilikçi ve modern yaklaşımlarıyla sorunları çözecek ve kalıpların dışına çıkabilecek.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bu hafta yüklü miktarda ödeme, bir borcun kapanması ya da gelir kaynağının sona ermesi gibi parayla ilgili bir sonuçlanma yaşayabilirsiniz. Parayla ilgili bu mesele ilk olarak mayıs sonunda gündeme gelmiş olabilir. Karışık ve yanlış anlaşılmalarla geçecek birkaç günden sonra para durumları netleşecek. Gelir kaynaklarınız değişim sürecinde ve yaşanan gelişmelerde geriye dönüş olmayacak. Gizli bir destek alabilirsiniz. Partneriniz bazı gerçeklerle yüzleşmenizi sağlayabilir. Mahkeme, medya, yurtdışı ve üniversite bağlantılı konularda ise baskı hissedebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran HAFTANIN ŞANSLISIVE ŞANSSIZI

Burcunuzdaki tutulmayla sizin için önemli bir mesele sonuçlanacak. Özellikle mayıs sonunda doğanlar bir sene boyunca dönüm noktası gelişmeler yaşayabilir. Hayatınızda bir dönemi geride bırakabilir ve duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Bu tutulmada sağlığınıza da dikkat etmelisiniz zira direnciniz her zamankinden düşük. İkizler çift kısmetli bir burç olduğundan iki mesele aynı anda gündeme gelebilir. Gelişmeler hangi yönde olursa olsun Jüpiter’in koruması altındasınız. Maaşınız dışında kalan hisse, miras, nafaka, komisyon, kredi gibi bir kaynak nedeniyle baskı hissedebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yıldız haritanızın en kapalı bölgesine ışık tutan ay tutulması sırların ve bilinmeyenlerin açığa çıkmasına neden olabilir. Duygusal anlar yaşasanız bile uzun vadede daha sağlam bir pozisyonda olacaksınız. Hapishane, rehabilitasyon merkezi gibi kapalı kalınan kurumlara gidip gelebilirsiniz. Bilinçaltınız da tutulma ile tetiklenecek, psikolojik yardım almayı düşünebilirsiniz. Aşkta tedbirli, gerçekçi ve istikrarlı olacaksınız. Uzun vadeli düşünecek ve gelecek gördüğünüz ilişkiye kendinizi bırakacaksınız. Evlilik ve ortaklıklarda ise karşı tarafın yoğun baskısından bunalabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bu haftanın tutulması bir arkadaşınız ya da dernek, kulüp gibi bir toplulukla ilgili haberler getirecek. Tutulma bir arkadaşınızı hayatınızdan çıkabilir ve çeşitli nedenlerden dolayı eskisi gibi görüşemeyeceğinizi öğrenebilirsiniz. Önemli, kalabalık bir davete de katılabilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız şirketinizin gelirinde değişiklik yaşayabilirsiniz. Ertelediğiniz bazı değişimler bir anda olup bitebilir. İş ortamınızda ise açıkça ortaya çıkmayan güç savaşları olabilir. Yurtdışı, yabancılar, mahkeme ve eğitim bağlantılı konularda sürpriz çıkışlar yakalayacaksınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yöneticiniz Merkür’ün düzelmesiyle hayatınız bir anda ivme kazanacak ama ilk önce hafta başındaki aksama ve karışıklığı atlatmanız gerekiyor. Bu haftanın tutulması bir kadın yönetici ya da anne figürüyle ilgili haberler getirebilir. Alternatif olarak kariyerinizde önemli bir dönüm noktasından geçebilirsiniz. Gelişmeler hangi yönde olursa olsun koruma altındasınız; önümüzdeki yaza kadar başarı potansiyeliniz çok yüksek. Eviniz, başka bir mülk ya da babanızla bağlantılı bir para konusunda sürpriz gelişmeler olabilir. Tek seferde yüklü miktarda para alacağınızı öğrenebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Eşiniz, ortağınız veya uzun zamandır beraber olduğunuz kişi yani partnerinizden sürpriz haberler alabilirsiniz, onun hayatıyla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir veya birlikte aniden seyahate çıkmaya karar verebilirsiniz. Partneriniz sizden küçük veya öncekilerden çok farklı biri olabilir. Aniden evlenme kararı alabilirsiniz. Yurtdışı, üniversite, mahkeme ve medya bağlantılı alanlarda bir durum sonuçlanabilir. Yaza kadar bu alanlarda çok parlak fırsatlar çıkacak, eğer bir bitiş yaşanırsa daha iyisine sahip olabileceksiniz. Ev ve mülkle bağlantılı bir konuda baskı altında kalacaksınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Özellikle 11 Kasım ve birkaç gün yakınlarında doğanlar yanlış anlaşılma ve aksaklıklarla karşılaşabilir. Önemli kararlar için uygun bir zaman değil. 29 Ekim ve yakınlarında doğanlar ise aşkta duraklayabilir ve uzun vadeli düşünmeye başlayabilir. Gelecek kaygısı bugün yaşanabilecek heyecanlardan daha önemli olacak, yaşça büyük ve tecrübeli kişiler daha cazip gelecek. Tutulma parayla ilgili meseleleri gündeme getiriyor. Yüklü miktarda bir ödeme söz konusu olabilir. Kredi, hisse, miras, nafaka, vergi gibi bir kaynak sonuçlanabilir. Ameliyat ya da başka bir tıbbi işlem gündeme gelebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Zıt burcunuz ama aynı zamanda sizi tamamlayan İkizler burcunda ay tutulması oluşuyor. Tutulma, partnerinizle ilişkinizin gerçek durumunu öğrenmenizi sağlayacak. Ortaklık kurmaya, evlenmeye, nişanlanmaya, birlikte yaşamaya ya da tam tersi ayrılmaya karar verebilirsiniz. Gelişmeler duygusal bir ortamda aşırı uçlara kayabilir. Eğer bir ayrılık yaşarsanız yaza kadar şanslı Jüpiter size daha uygun bir eş adayını karşınıza çıkaracak. Sizden çok daha genç ya da çevrenizdekilerden daha farklı birine bir anda aşık olabilirsiniz. Ancak hızlı başlayan aşklar aynı hızla sonlanabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bu hafta teslim etmeye çalıştığınız işler ve projelerden dolayı çok yoğun geçecek. İşlerle ilgili karışıklıklar olabilir. İş ortamınızda, iş yapma metotlarınızda ve elemanlarla ilgili değişiklikler yaşayabilirsiniz. Evde ya da işte yardımcınız işten çıkabilir veya yeni bir eleman bulabilirsiniz. Alternatif olarak sağlıkla ilgili konular gündeminizde olabilir. Gelişmelere göre hızlı hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Eve ait konularda ise sürpriz gelişmeler yaşanabilir. 30 Aralık ve yakınlarında doğanlar güçlü bir pozisyonda olacak ancak bu gücü iyi kullanmaları ve kimseyi ezmemeleri gerekecek.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yıldız haritanızda aşkı, çocukları ve sanat gibi yaratıcı projeleri temsil eden bölgede ay tutuluyor. Tutulma ertelediğiniz değişiklikleri bir anda yapmak zorunda kalmanıza neden olabilir. İlişkiniz iyi gitmiyorsa ayrılabilirsiniz, yoksa aşık olabilirsiniz. Zıt uçlardaki önemli olaylar bir anda kapınıza gelecek. Hamilelik ya da çocuklarla ilgili dönüm noktası gelişmeler yaşanabilir. Sanat ve yaratıcı projeleriniz sonuçlanabilir veya başlamak için onay alabilirsiniz. Sürpriz seyahatler, yoldan gelenler, haberler ve kardeş, kuzen, dayı gibi yakınlarınızla ilgili olaylar gündeme gelebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bu haftanın tutulmasıyla hayatınızda önemli bir sayfayı kapatıp geride bırakabilirsiniz. Tutulmayla sonlanan konularda geriye dönüş olmayacak. Duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Bu konu her ne ise ancak bitirdikten sonra kendinize yer açarak yeni bir başlangıç yapabileceksiniz. Yaşam tarzınızda değişiklik olabilir, taşınabilir, ev satabilir, satın alabilir, kiralayabilir, başka bir mülk veya babanızla ilgili aynı anda iki gelişme yaşayabilirsiniz. İhtiyacınız olan para hiç beklemediğiniz bir yerden son dakikada sürpriz olarak gelebilir. Girişimlerde bulunun.