Astrolojist

Bu yeniay Oğlaklara hediye

Yeni yılın ilk yeniayı cuma günü Oğlak burcunda doğacak ve yeni başlangıçlar için hepimizi motive edecek. Güneş ile Ay yan yana gelecek, enerjilerini birleştirerek itici gücümüz olacak. Bu yeniay aslında Oğlakların doğum günü hediyesi sayılır. Yeniayın enerjisini hangi alanda isterlerse değerlendirebilirler. 11 Ocak doğumlu Oğlaklar sadece bu iki haftalık dönemde değil tüm bir sene boyunca hayatlarında yepyeni sayfalar açabilir. Yeniayda Oğlak burcunda toplanan gezegenlere Venüs de eklenecek ve şubat ayı başına kadar Oğlakları güzelleştirip ilişkilerini rahatlatacak.

Kovalar ise Mars’ın enerjisiyle yerlerinde duramıyor olabilir. 29 Ocak doğumlu Kovalar hafta başında kısıtlanabilir ve bir engelle karşılaşabilir. Anne, baba ya da işveren, yönetici gibi bir otorite figürü onları yavaşlatacak. 2 Kasım doğumlu Akrepler ise anne, baba ya da ev sahibi, kiracı, usta gibi evle bağlantılı kişilerle ilişkilerinde zorlanabilir veya evde yoğun hareketlilik yaşayabilir.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Yıldız haritanızın kariyer ve annenizle ilgili bölümünde enerji birikimi var ve burada cuma günü bir de yeniay doğuyor. Böyle bir derece enerji birikimi dikkatinizin bu alanlara odaklanacağını ve önemli gelişmeler yaşayabileceğinizi gösteriyor. Kariyerinizde harekete geçmek için yılın en iyi zamanlarından biri. Otorite figürleri baskı kurabilir ama aynı zamanda sizi destekleyip başarınıza destek olacak. Önemli girişimleriniz için hemen harekete geçecek şekilde organize olmalısınız. Bu yeniayın ardından gelen iki hafta boyunca yapacağınız girişimlerin başarılı olma şansı çok yüksek.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yurtdışı, seyahat, medya, üniversite bağlantılı ya da mahkemelerle ilgili bir konuda önemli gelişmelerin eşiğindesiniz. Aslında bu durum kişilik çatışmalarına ve uzun vadede tamamen değişmenize neden olacak. Ancak ne derece önemli olduğunu ilk başta fark etmeyebilirsiniz. Yeniayın hemen ardından girişimlerde bulunabilirsiniz zira yeniayın enerjisini arkanıza alarak atacağınız adımların arzu ettiğiniz yönde gelişme şansı daha fazla olacak. Yurtdışı bağlantıları olan, üniversite, medya, hukuk gibi alanlarla bağlantılı birinden hoşlanmaya başlayabilir ve romantik anlar yaşayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Şu sıralar aklınız, fikriniz parada olabilir zira yıldız haritanızın ortak gelirleri yöneten evinde büyük bir enerji birikimi var. Kredi, borç, hisse, komisyon, nafaka, miras, vergi, sigorta, tazminat, prim gibi maaşınız dışında kalan diğer kaynaklarda önemli bir gelişme yaşanabilir. Bu konulardan birinde girişimde bulunmak istiyorsanız cuma günü doğacak olan yeniayın hemen ardından harekete geçecek şekilde kendinizi hazırlayabilirsiniz. Ortak gelir kaynaklarınız değişim sürecinde ve aynı kalmayacak. Alternatif olarak ameliyat ya da tıbbi bir işlem gündeme gelebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz HAFTANIN ŞANSSIZI

Doğum gününüze yılın bu en uzak zamanında neredeyse tüm gezegenler size karşı olacak biçimde konumlanıyor. Bunun sonucunda güç size değil karşı tarafa geçecek. Hemen her konuda bir başkasıyla ortak hareket ettiğinizde daha başarılı olacak ve ilerleyebileceksiniz. Cuma günü doğan yeniayın enerjisi ister iş ister özel hayatınızda resmi bir beraberliğe başlamanız için sizi destekliyor. Evlenmeye, nişanlanmaya, ortaklık kurmaya veya halkla ilişkiler, reklam ajansı, avukat, menajer gibi sizi birebir temsil edecek biri ile çalışmaya karar verebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yılın bu zamanında burcunuzda günlük işler ve detaylar ön plana çıkıyor. Yeniayın enerjisi işlerle ilgili önemli başlangıçlar yapabileceğinize işaret ediyor. İşyerinizde ve iş yapma biçiminizde büyük değişimlerin eşiğindesiniz. Ancak sizinle aynı seviyede bir çalışanla aranızda güç savaşları yaşanabilir. Haksız durumlarla karşılaşsanız bile işyerinde ilişkileriniz iyi gidecek. Aynı şekilde sağlık kontrolleri ve gerekli tıbbi işlemleri de yaptırmaya başlayabilirsiniz. Diyet, egzersiz gibi sağlığınızı korumaya yönelik adımlar atabilir ve sağlıklı alışkanlıklar edinebilirsiniz.

 

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Şu sıralar günlük işleriniz de epey fazla ama yine de eğlenceli bir dönem sizi bekliyor. Yıldız haritanızın aşkı, yaratıcılığı, hamilelik ve çocukları yöneten bölümündeki enerji birikimi senenin ilk haftalarını güzel geçirmenize yardımcı olacak. Aynı etki sanat ve yaratıcılığı da desteklediğinden bu alanlarda da yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Aşk, hamilelik veya çocuklar baştan aşağı değişmenize ve uzun vadede dönüşüm geçirmenize neden oluyor. Bu dönemde kendinizi ifade etme arzunuz da yüksek olacağı için duygularınızı

   dışa vurmak ve kendinizi göstermek isteyeceksiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Oturduğunuz ev, başka bir mülk veya anne babanızla ilgili konular önceliğiniz olacak. Cuma günü doğacak olan yeniayın itici gücü hayatınızın bu alanına yoğunlaşıyor. Ev yaşamınızda köklü bir değişimin eşiğindesiniz ama bu değişim belirgin olmayan biçimde yavaş gerçekleşiyor. Bu yeniay döneminde taşınabilir, tamirat yapabilir, ev satabilir, satın alabilir, kalabalık misafir ağırlayabilir veya anne babanızla ilgili konularla mücadele edebilirsiniz. Bu alanlarda harekete geçmek için senenin en uygun zamanlarından biri. Yeniay iki hafta boyunca sizi destekleyecek.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sorumluluklarınız genel olarak artıyor ve hayata daha farklı bakmaya başlıyorsunuz. Eskisinden daha gerçekçi, karamsar ve temkinli olabilirsiniz. Evinizde hareket ya da babanızla ilişkinizde zorlu bir dönem olabilir. Bastırılmış sorunlar varsa yüzeye çıkacak. Diğer yanda günlük temponuz hızlanıyor ve hareketleniyorsunuz. Kısa seyahatlere çıkabilir, pek çok toplantı ve görüşmeye katılabilirsiniz. Kardeş, kuzen gibi anne babanızın dışında kalan yakın akrabalarınızla ilgili konular da gündeme gelebilir ve ayrıca önemli bir

  kontrata imza atmanız gerekebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Harcamalar, maaşınız ve ödemeler sizi hayli düşündürüyor olabilir zira yıldız haritanızın parayla ilgili bölümünde enerji birikimi var. Burada aynı zamanda cuma günü güçlü bir yeniay doğuyor. Bu yeniayın enerjisi, maddi konulardaki girişimlerinizde itici gücünüz olacak. Gelirinizi artırmak için yeniayla beraber harekete geçebilirsiniz. Maaşınızı artırmak ve ilave gelir kaynakları bulmak için senenin en uygun fırsatlarını bulabilirsiniz. Bu dönemde lüks ürünlere ilginiz artıyor ama parayı da kendinize çekiyorsunuz. Aylık gelir kaynaklarınız uzun vadede değişecek.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hafta sonuna doğru partnerinize karşı yoğun duygular içerisinde olacaksınız. Dolunay iş ya da özel hayatınızda yakın biriyle ilişkinizin gerçek durumunu ortaya çıkaracak. Duygularınız aşırı uçlarda gezinebilir, gelişmeler ilişkinizin bugüne kadar olan gidişatına bağlı. Avukat, ajans gibi sizi temsil eden aracı kişiler de gündeme gelebilir. Baskıcı olmaktan kaçınmalı ve gerektiğinde geri çekilmelisiniz zira patlamaya hazır bir ortam oluşacak. Eve ait konularda beklemediğiniz gelişmeler ya da anne veya babanızın fevri davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat HAFTANIN ŞANSLISI

Senede bir kez burcunuza denk gelen ve yeni başlangıçlar için zemin yaratan yeniay cuma günü doğuyor. Bu enerjiyi istediğiniz gibi yönetebilirsiniz. Cuma günü doğan yeniayda pek çok gezegen sizi destekliyor. Hayatınızda neye başlamak ve neyi değiştirmek istiyorsanız hepsi sizin elinizde, yeter ki yeniayın hemen ardından gelen günlerde harekete geçin. Yeniayın enerjisi tam iki hafta devam edecek ama en güçlü olduğu günler ilk günleri olacak. Bu dönemde Venüs de burcunuza gelecek ve şubat başına kadar aşk dahil tüm ilişkilerinizi yumuşatacak, sizi güzelleştirecek.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzdaki Mars öne çıkmanız ve atılım yapmanız için sizi desteklerken diğer gezegenler ve cuma günü doğacak olan yeniay arka planda kalmanız, bazı şeyleri gizli tutmanızı isteyecek. Gizli olmasa bile tek başınıza izole olarak çalışmanızı gerektiren önemli bir proje de vaktinizin çoğunu alacak olabilir. İşveren, yönetici ya da anne gibi bir otorite figürü de sizi kısıtlayabilir ve ağırdan almanızı isteyebilir. Sigara gibi bırakmak istediğiniz bir alışkanlık , fobiniz ya da psikolojik bir sorununuz varsa yeniayın hemen ardından harekete geçebilirsiniz.