Astrolojist

Olayların merkezinde Aslan var

Yoğun bir hafta bizi bekliyor. Bu hafta Ay büyümeye devam ederek girişimlerimizi destekleyecek.

Hafta ortasından itibaren işlerimizi tamamlamaya başlayacak ve sonuca odaklanacağız. Haftabaşı hazırlık yapacak, hafta ortasından itibaren önemli gelişmeler yaşayacağız.

Uğurlu gezegen Jüpiter’in olumlu titreşimleri zor düğümlerin çözülmesinde yardımcı olacak. Kaçırmak istemeyeceğimiz güzel fırsatlar çıkabilir.

İletişim gezegeni Merkür de aktif olduğundan sürekli hareket edecek, haberler alacak, konuşma ve yazışmalar yapacağız. Sürprizler, beklenmedik gelişmeler ve ani program değişiklikleri olabilir. Kova, Koç ve İkizler ön planda olacak. Hafta sonuna doğru dolunayla beraber olayların merkezinde Aslanlar yer alacak.  

25-26 Ocak doğumlu Kovalar, 26 Mart doğumlu Koçlar, 27 Mayıs doğumlu İkizler ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar fırsatlarla karşılaşacak. 30 Temmuz doğumlu Aslanlar ise dolunayla beraber önemli bir konuyu neticelendirecek.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Arkadaşlarınız sizi harekete geçirecek. Onlardan haberler alabilirsiniz, başka şehirden sizi görmeye gelenler olabilir. Maddi konular sizi biraz sıkıştıracak ama bu yeni bir durum sayılmaz. Kardeş, kuzen gibi yakın akrabalarınızla, öğrenciyseniz eğitimle ilgili güzel gelişmeler olabilir. Seminer, kongre ve kurslar büyük fayda sağlayacak. Seyahat fırsatları da çıkabilir. Hangi amaçla giderseniz gidin, bu seyahatlerde lüks unsuru ağır basacak. Mart doğumluysanız sıradışılığınızla herkesi şaşırtabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ilişkinizde duygusal gelişmeler olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Parayla ilgili büyük fırsatlar çıkabilir. Ancak tetikte olmalı ve hızla harekete geçmelisiniz zira fırsat kapısı uzun süre açık kalmayacak. Kariyerinizde dikkat çektiğiniz ve sağlam bir duruşa sahip olduğunuz bir dönemdesiniz. Başarı çok yakın. Bu başarı aylık gelirinizin hemen artmasını sağlayabilir. Ayrıca otorite figürleriyle pek çok görüşme yapabilir, belki de kısa iş gezilerine çıkabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir anda perde arkasından sürpriz bir destek alacaksınız. Size destek olan kişi ya da kurum gizli kalmak isteyebilir. Hafta sonuna doğru eve odaklanacaksınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran    HAFTANIN ŞANSLISI 

Şanslı bir dönemdesiniz ve bu durumun somut işaretlerini görmek üzeresiniz. Yurtdışı, yayıncılık, üniversite veya mahkemelerle ilgili bir konuda sevineceğiniz haberler gelebilir. Yabancılardan iyi haberler var ya da hayalini kurduğunuz bir yurtdışı seyahatinin planlarını yapabilirsiniz. Arkadaşlar ve dernek, kulüp gibi topluluklar sürprizleriyle sizi sevindirebilir. Anlık programlar yapabilir ve çok eğlenebilirsiniz. Ancak günlük işleriniz yoğun olabilir ya da yardımcısız olmak sizi epey yorabilir. Hafta sonuna doğru kısa bir seyahat gündeme geliyor.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bu hafta para meseleleri ön planda olacak. Görüşmeler, toplantı ve yazışmalar sizi bekliyor. Bu konuları konuşmak için kısa bir yola gitmeniz bile gerekebilir. Hafta boyunca daha çok komisyon, hisse, telif, borç, kredi, miras, nafaka, tazminat, vergi gibi kaynaklar ön planda olacak. Kariyerinizde hiç beklemediğiniz bir anda sürpriz bir gelişme olabilir ve karşılığında tek seferde elinize para geçebileceğini öğrenebilirsiniz. Yüklü bir ödeme yapmanız da mümkün. Hafta sonuna doğru maaşınızla ilgili bir durum aydınlanacak ve durumunuzu net olarak göreceksiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yurtdışı bağlantılı konulardan sürpriz haberler gelebilir ve sürpriz seyahat programları söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru kontrol size geçecek ama ondan önce eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişkiniz olan kimselere uyum sağlamanız ve birlikte hareket etmeniz gerekecek. Arkadaş ve dernek, kulüp gibi topluluklardan büyük fayda göreceksiniz. Arkadaşlarınız fırsatlarda aracı olabilir ve size şans getirebilir. Büyük bir hayalinizi gerçekleştirmeye çok yaklaştınız. Hafta sonuna doğru ön plana çıkacak, duygusallaşacak ve sizin için özel bir meseleyi sonuçlandıracaksınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ortak maddi konulardaki heyecanlı gidişat devam ederken bu hafta sürprizler yaşayacaksınız. Toplu miktarda parayla ilgili beklemediğiniz bir şey olacak. Sevineceğiniz haberler alabilirsiniz. Kariyerinizde ise büyük zaferlere çok yaklaştınız. Elinizdeki bir iş, proje, müşteri ya da görev size büyük çapta başarılar kazandıracak. Bu işin ne derece parlak gelişebileceğini tahmin edemeyebilirsiniz. Ancak kardeş, kuzen gibi yakınlarınızla ilgili sorumluluklar gündeme gelebilir. Hafta sonuna doğru ise içe kapanabilir ve gizliliği olan işlere konsantre olabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sevgiliniz, çocuğunuz ya da sanat gibi yaratıcı bir proje hakkında konuşmalar yapmanız, belki de kısa yollara gitmeniz gerekebilir. Eşiniz, ortağınız veya uzun süredir birlikte olduğunuz kişi ise sizi harekete geçirecek. Sürprizler sizi bekliyor. Yurtdışı, üniversite, yayıncılık ya da mahkemelerle bağlantılı bir konuda hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çok arzuladığınız bir seyahat için gereken koşulları yaratabilirsiniz. Maddi sıkışıklığınız devam edecek, sizi zorlayacak ama tamamen engel olmayacak. Hafta sonuna doğru ise kalabalık sosyal bir aktivite gündeme gelecek.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Eviniz, başka bir mülk veya babanızla ilgili bir mesele hakkında haberler alabilir ve görüşmeler yapabilirsiniz. Bu konularla bağlantılı büyük miktarda para kazanmanız mümkün. Ancak eve ait konulara aşırı gerçekçi ve karamsar yaklaşabilir, farkına varmadan engel olabilirsiniz. Maaşınız dışında komisyon, miras, nafaka, hisse, kredi gibi bir kaynaktan tek seferde yüklü miktarda para alabilirsiniz. İşiniz ise sürprizlerle dolu olacak. İş programı, proje ve görevlerinizde ani değişiklikler olabilir. Hafta sonuna doğru sorumluluklarınız, anneniz ve kariyeriniz ön planda.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bu hafta haberler, gelen gidenler ve kısa gezilerle çok dolu geçecek. Aşk hayatınız, çocuklar ve sanatla ilgili konular ise sürprizlerle dolu. Aniden birlikte kısa bir seyahat gündeme gelebilir. Hayatınızın bu alanları istikrarlı olmayacak ama sıkıcı da olmayacak, her defasında şaşırabileceksiniz. Evlilik, nişan gibi resmi beraberlikler ve yeni başlayan aşklar hayatınıza heyecan katacak. Partneriniz yani eşiniz ya da ortağınız büyük şans getirecek. Evlenmeye, nişanlanmaya ya da bir beraberlik kurmaya aniden ve büyük beklentilerle karar verebilirsiniz. Sürprizler sizi bekliyor.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bu hafta para ile ilgili görüşmeler yapabilir hatta bunun için kısa bir yola gidebilirsiniz. Büyük bir alışveriş yapmanız da mümkün. Ev, mülk ve babanızla bağlantılı para konularında ani gelişmeler olabilir. Ev satın almak, satmak, taşınmak ya da başka bir mülkle ilgili planlarınızda en karamsar olduğunuz anlarda, sevineceğiniz haberler gelecek. Elinizdeki proje, görev ya da müşterilerden para kazanabilirsiniz. Tüm işleri ciddiye alın zira önemsiz gibi görünen projeler bile çok büyüme kapasitesine sahip olacak. Hafta sonuna doğru yüklü bir ödemeniz çıkabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat  HAFTANIN DİĞER ŞANSLISI 

Hareketli, canlı ve olayların merkezinde olduğunuz bir hafta size bekliyor. Hafta boyunca insanlarla bağlantı halinde olacak, duygu ve düşüncelerinizi açıkça dile getireceksiniz. Sürpriz haberler gelebilir ya da bir seyahat aniden gündeme gelebilir. Aşkta son yılların en güzel dönemindesiniz ve yaza kadar daha da güzel olaylar yaşayacaksınız. Aşk, çocuklar ve sanat gibi yaratıcı projeler en büyük mutluluk kaynağınız olacak. Kariyer sorumlulukları ise sizi bunaltabilir. Hafta sonuna doğru partneriniz ve ilişkiniz ön plana çıkacak, ilişkinizin gerçek durumunu göreceksiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Maddi konular iniş çıkışlarıyla sizi zorluyor ama bu hafta beklemediğiniz güzel olaylar yaşayabilirsiniz. Para durumunuz bir süre daha bir iyi, bir kötü olacak. İyi dönemlerde önleminizi almalısınız. Ev, mülk ve babanızla ilgili konular ise giderek daha iyileşecek. Büyük bir eve taşınabilir, ev satın alabilir ya da mülkten para kazanabilirsiniz. Babanızdan maddi destek almanız da mümkün. Ancak eve ait ve maddi konulardaki planlarınızı gizli tutmalı ve henüz kimseye duyurmamalısınız. Hafta ortasından itibaren temponuz hızlanacak ve koşturmaya başlayacaksınız.