Astrolojist

İkizler önemli haberler alabilir

Bu hafta sonunda dolunayın etkisiyle duygusallaşabilir ve olaylara tarafsız yaklaşmakta zorlanabiliriz. Aslan burcunda gerçekleşen bu dolunay hızlı sonuç almamıza yardımcı olacak. Bu dolunayda bazı engeller ve katı gerçeklerle yüzleşecek ama aynı zamanda son dakikada ortaya çıkan çözümlerden ve şanstan da yararlanacağız.

30 Temmuz doğumlu Aslanlar, 27 Ocak doğumlu Kovalar sadece bu dolunay döneminde değil önümüzdeki bir yıl boyunca hayatlarında bazı önemli konuları neticelendirebilir ve son noktayı koyabilir. 28 Nisan doğumlu Boğalar ve 31 Ekim doğumlu Akrepler dolunaydan direkt etkilenecek.

Çarşamba günü ise ekim ayından beri gerileyen ve enerjisi düşük olan Jüpiter düzeliyor. Jüpiter’in düzelmesi en çok Yayları ve şu anda içinde bulunduğu İkizleri sevindirecek. Özellikle 27 Mayıs ve birkaç gün yakınlarında doğan İkizler hafta ortasında önemli haberler alabilirler. Ekim ayından beri sürüncemede kalan konular bir anda ivme kazanacak. Yay, Balık ve İkizlerin yeni alanlardaki girişimleri hızlanacak.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bu hafta sonunuz heyecanlı ve sürprizlerle dolu geçebilir. Renkli ve eğlenceli bir ortamda bulunabilirsiniz. Maddi koşullar sizi zorlayacak ama tamamen engel olmayacak. İlişkinizin gerçek durumunu görmenize neden olacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dolunay duygusal anları da beraberinde getirecek. Hamilelik ve çocuklarla ilgili durumlar bir anda netleşebilir. Sanat gibi yaratıcı bir iş ya da uğraşınız varsa onunla ilgili önemli bir gelişme de olabilir. Yakın akrabalarınız destek olacak ancak anne, işveren gibi bir otorite figürü açıkça belli etmeden baskı uygulayacak.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Dolunayla beraber eve ait konular ön plana çıkıyor. Oturduğunuz ev, başka bir mülk ya da babanızla ilgili bir durum hızla neticelenebilir. Evinizde tamirat yapmanız veya kalabalık misafir ağırlamanız da mümkün. Hayatınızın önemli bir dönemini geride bırakmaya hazır olabilirsiniz. Partnerinizle aynı görüşte olmayacak ve ilişkinizde zorlanabileceksiniz. Arkadaşlar da kafanızı karıştırıp belirsizlik yaratabilir. Ancak perde arkasından son dakikada bir çözüm bulabileceksiniz. Ekim ayından beri beklediğiniz maddi konular ise bir anda hareketlenecek.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bu hafta sonunda yolda, büyük olasılıkla da bir yerden dönüyor olabilirsiniz. Siz gitmezseniz yoldan gelenler olabilir ya da kardeş, kuzen, dayı gibi yakınlarınızla görüşebilirsiniz. Burcunuzda yazdan beri bulunan, ancak gerilediğinden enerjisi düşük olan şanslı Jüpiter hafta ortasında düzelecek ve sizin de hayatınız bir anda hareketlenecek. Ekim ayından beri sürüncemede kalan konular gelişebilir ve haberler gelebilir. Jüpiter yaza kadar hayatınızın en güzel fırsatlarını karşınıza çıkaracak ancak tetikte olmalı ve önemsiz görünen detayları bile ciddiye almalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugünlerde maddi konulara odaklanacaksınız zira dolunay parayla ilgili bir duruma ışık tutacak. Bu dolunayda para alışverişi olacak. Aynı zamanda çocuklarla ilgili maddi sorumluluklar sizi biraz zorlayacak ama üstesinden gelebileceksiniz. Yüklü bir ödemeniz olabilir, büyük bir alışveriş yapabilirsiniz veya elinize para geçebilir. Maaşınızın artıp artmayacağını net olarak öğrenebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı konularda belirsizlikler olabilir ve partneriniz üzerinizde baskı oluşturabilir ama kariyeriniz ya da annenizle ilgili sürpriz bir gelişme de yaşayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzda senede bir kez oluşan dolunay sizin için özel bir konunun neticelenmesine yardımcı olacak. Duygusal anlar geçirebilir ve aşırı uçta kararlar verebilirsiniz. Aynı zamanda ev, mülk ve babanızla ilgili sorumluluklar sizi kısıtlayacak ama arkadaş ve guruplardan büyük destek alacaksınız. Eğlenceli, kalabalık bir davete katılabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, mahkeme ve medya bağlantılı alanlarda ise sizi heyecanlandıracak sürpriz gelişmeler olabilir. İş ortamınızdaki ilişkilerden dolayı zorlanabilir, maddi konularda ise kararsız kalabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bu hafta sonunda kalabalıklar yorucu gelebilir ve izole olmak isteyebilirsiniz. Kendi başınıza kalmak ve dinlenmek iyi gelecek zira enerjiniz, vücut direnciniz her zamankinden düşük olacak. Aynı zamanda sizden gizlenen ya da haberiniz olmayan bazı bilgileri öğrenebilirsiniz veya sizin bir sırrınız açığa çıkabilir. Elinize sürpriz bir kaynaktan veya beklemediğiniz için sürpriz olan para geçebilir. Kariyerinizde ise bu haftadan itibaren atağa geçeceksiniz. Yaza kadar çok başarılı bir dönem sizi bekliyor. Ancak ortaklıklar sizi zorlayacak ve yanıltabilecek, belirsizlikler yaşayacaksınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Hafta sonunda yalnız olmayacak, tam tersi kalabalık bir ortamda bulunacaksınız zira dolunay insanlarla çevrili olmanızı sağlayacak. Düğün, davet, fuar gibi işinizle ilgili bir aktiviteye katılabilirsiniz ya da dernek, kulüp gibi bir toplulukta aktif bir konumda olabilirsiniz. Bir arkadaşınızdan haberler almanız da mümkün. İşle ilgili belirsizlikler, maddi durumunuzdaki sıkışıklık ve ailevi bir konu sizi zorlayacak. Yurtdışı, eğitim, mahkeme ve medya bağlantılı bir konuda olumlu gelişmeler başlayacak ve yaza kadar en büyük fırsatlar bu alanlarda karşınıza çıkacak.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Dolunay kariyerinizde önemli bir gelişmeye ışık tutabilir. Birkaç gün içerisinde neticelenecek konular gündeme gelebilir. Kariyeriniz yerine annelik ya da annenizle ilgili bir konu da gündeme gelebilir. Göz önünde olacak ve dikkat çekeceksiniz. Hayatınızda artan sorumluluklar ve her konuya aşırı gerçekçi yaklaşımınız kendinize sınırlar koymanıza neden olabilir. Aşk hayatınızda ve çocuklarla ilgili konularda belirsizlikler, yakın akrabalarınızın görünmeyen baskısı sizi zorlayabilir. Para konularında ise canlanma olacak ve tek seferde toplu para alacağınızı öğrenebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ekim ayından beri temponuz yavaşlamıştı ve pek çok önemli konu bekliyordu. Bu haftadan itibaren hayatınız ivme kazanacak ve ilerleme başlayacak. Yurtdışından haberler alabilirsiniz ya da seyahat, eğitim, mahkeme ve medya bağlantılı bir konu sonuçlanabilir. Seminer, kongre gibi ufkunuzu açacak bir etkinliğe de katılabilirsiniz. Ancak ev ve babanızla ilgili bir durum belirsiz olacak ve maddi konular baskı yaratacak. Aşkta ve çocuklarla ilgili beklemediğiniz sürprizlerle heyecanlanabilirsiniz. İkili ilişkilerde, evlilik ve ortaklıklarda ise şansınız açılacak.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Dolunayın enerjisi maddi konuları harekete geçiriyor. Ev, başka bir mülk ya da babanızla ilgili maddi bir konuda sürpriz gelişmeler olabilir. Maaşınız dışında bir kaynaktan elinize para geçebilir ama yüklü ödemeleriniz de olacak. Yaza kadar her türlü proje, müşteri ve görevi ciddiye alın zira ummadığınız başarılar kazanabilirsiniz. Yakın akrabalarınızla ilgili yanıltıcı durumlar ve belirsizlik yaratan koşullar olabilir. Para yüzünden sosyal aktiviteleriniz de kısıtlanabilir. Arkadaşlarınızla eskisi kadar görüşemediğiniz bir dönem ve bu durum bir süre daha devam edecek.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bu hafta sonunun dolunayı yakın ilişkinize ışık tutacak ve ilişkinizin gerçek durumunu anlayacaksınız. Evlenme, nişanlanma, iş ortaklığı kurma gibi önemli bir karar verebilir veya kötü giden bir ilişkiyi geride bırakabilirsiniz. İlişkiniz değil de partnerinizle ilgili önemli bir gelişme de olabilir. Her durumda aşkta çok şanslı bir dönem. Özellikle yeni başlayan ilişkilerde mutlu bir dönem sizi bekliyor. Hamilelik ve çocuklarla ilgili konular da yaza kadar çok şanslısınız. Sürpriz bir seyahat ya da yoldan habersiz gelenler olabilir. Ancak işinizle ilgili sıkıntılarınız olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bu hafta sonu günlük işlerden veya teslim etmek üzere olduğunuz bir projeden dolayı çok yoğun olabilirsiniz. Başkalarının istekleri ön planda olacak ve hizmet edeceksiniz. Sağlıkla ilgili bir konu da gündeme gelebilir. Bu konu her ne ise birkaç gün içerisinde çözümlenecek. Sağlıklı bir yaşam tarzına geçiş yapabilir, diyet ya da egzersize başlamak için girişimde bulunabilirsiniz. Bu arada parayla ilgili sevineceğiniz ani bir gelişme ve eve ait konularda iyi bir fırsat karşınıza çıkabilir. Yurtdışı, eğitim, medya ya da mahkeme bağlantılı bir konuda ise engelle karşılaşabilirsiniz.