Astrolojist

Ufak kazalara dikkat!

Bu hafta Ay küçülme fazında olduğundan girişimleri desteklemeyecek ama yarım kalan işleri halletmek ve eksikleri tamamlamak daha kolay olacak. Önümüzdeki pazar harekete geçmemiz için bizi motive edecek bir yeniay doğacak. Yeni girişimlerimiz için yeniayın enerjisinin en güçlü olacağı önümüzdeki pazar ve hemen sonrasında harekete geçecek şekilde kendimizi hazırlayabiliriz zira yeniay öncesi başlanılan işler istediğimiz gibi gelişemeyebilir ve yarım kalabilir. Bu hafta gözlem yapmalı ve izlemeliyiz.

Pazartesi günü Balık burcuna yeni geçen Mars ile Neptün’ün buluşması zor bir güne işaret ediyor. Yağmur, kar, buz, sis yüzünden ve ayrıca ilaç, kimyasallar, toksik gazlardan zararlar oluşabilir. 21 Şubat ve birkaç gün yakınlarında doğan Balıkların ve 25 Ağustos yakınlarında doğan Başakların ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmaları gerekecek. Kovalarda da gelişmeler var. Önümüzdeki hafta sonu doğacak yeniay Kovaların yeniayı olacak. Üstelik aşk gezegeni Venüs senelik ziyareti için Kova burcuna geçti!

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Huzursuzluklar bilinçaltınızdan kaynaklanıyor. Mart ayı ortasına dek sürecek dönemde öfkenizi bastırmanız ve gizlilik içinde davranmanız gerekecek. Dikkkatli olmalısınız. Harekete geçememek zor gelebilir ama geri planda kalmak sizi koruyacak. Hastane, hapishane, huzurevi ve rehabilitasyon merkezi gibi kapalı kalınan kurumlara gidip gelebilirsiniz. Mart ortasından itibaren kontrolü ele alacaksınız. Başka bir eğilim, arkadaşlarınızla güzel vakit geçirmenize ve ilişkilerinizin daha iyi olmasına yardımcı olacak.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Son iki senenin en sosyal dönemi başlıyor. Sosyal aktivitelere katılacaksınız ama aynı zamanda arkadaşlarınızla aranızda bastırılmış sorunlar varsa onlar da yüzeye çıkacak. Arkadaş ilişkilerinizde ya da dernek, kulüp gibi topluluklarda yanıltıcı durumlar ve yanlış anlaşılmalar olabilir. Diğer yanda önümüzdeki hafta sonunda doğacak yeniay kariyerinizde atılım yapmanızı destekleyecek. Böyle bir niyetiniz varsa hafta boyunca hazırlanmalı ve yeniaydan hemen sonra harekete geçmelisiniz. Biraz bekleyin.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kariyerinizde güçlü bir dönem başlıyor ama özellikle bu hafta çok dikkatli olmalısınız zira durumları net olarak görmenize engel olacak koşullar altındasınız. İş için pek çok görüşme yapabilir, otorite figürleriyle bağlantı kurabilirsiniz. Ancak yanlış anlaşılmalar olabilir. Kariyerinizde avantajlı dönem Mart ortasına dek sürerken aynı enerji otorite figürleriyle çatışma eğilimi de verebilir. Diğer yanda yurtdışı, mahkeme, medya veya üniversite bağlantılı bir konuda haberler almaya başlayabilirsiniz. Hazırlıklı olmalısınız!

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İlişkinizde paylaşımlar ön plana çıkıyor. Kendi kazancınız dışında kredi, miras, nafaka, hisse, komisyon, tazminat, vergi gibi kaynaklarla ilgili gelişmeler olabilir. Parayla ilgili girişimleriniz için önümüzdeki pazar günü doğacak olan yeniaydan sonra harekete geçerseniz daha hızlı ve kalıcı sonuçlar elde edeceksiniz. Yurtdışı, seyahat, medya, mahkeme ya da üniversite bağlantılı bir konuda hafta başında zorlanabilir ve ne olduğu belirsiz koşullarla mücadele edebilirsiniz. Sakin olmakta yarar var, söylediğim üzere yeniayı beklerseniz daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Mart ayı ortasına dek sürecek olan masraflı bir dönemdesiniz. Harcamalarınız ne yapsanız azalmayacak ve beklemediğiniz ödemeler de karşınıza çıkabilecek. Her zamankinden daha çok alışveriş yapabilirsiniz. Aynı zamanda bu dönemde hırslanacak ve daha fazla para kazanmaya odaklanacaksınız. Parayla ilgili belirsizlikler ve yanılabileceğiniz koşullar olabilir. Kredi kartlarınızı, banka hesaplarınızı kontrol edin. Böylelikle kötü sürprizlerle karşılaşmazsınız. Uzun süreli ilişkiler, evlilik ve ortaklıklarda hoş bir dönem başlıyor.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eşinizi, sevgilinizi, iş ortağınızı ya da avukat, ajans gibi sizi temsil eden bir kişiyi anlamakta zorlanabilirsiniz. Bir sis bulutu içinde kendinizi savunmaya çalışacak ama durumları net olarak görmediğiniz için ne ile mücadele ettiğinizi tam olarak bilemeyeceksiniz. Karşınızdaki kişi sizi isteyerek ya da istemeden yanıltabilir ve belirsizlikler içinde zorlanabilirsiniz. Mart ayı ortasına kadar olan dönemde inisiyatif sizde olmayacak ve çoğu kez alttan almanız gerekecek. Kariyerinizde ise güzel bir haber alabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Günlük işleriniz mart ayı ortasına kadar çok yoğun olacak ve hızlı bir tempoda ilerlerken epey yorulacaksınız. Bu dönemde sağlıkla ilgili konular ön plana çıkabilir, kontroller yaptırabilir ve doktora gidip gelebilirsiniz. İşyerindeki ilişkileriniz de bir sınavdan geçebilir ve bastırılan problemler teker teker gündeme gelebilir. İş ortamınızda çatışmalar, belirsizlikler olabilir. Diğer yanda aşkta ve çocuklarla ilişkinizde güzel bir dönem geçirecek ve ay sonuna kadar sorunlarınızı tatlılıkla çözebileceksiniz. Güzel günler kapıda...

 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kendinizi ifade etmekte zorlanacak ve yanlış anlatabileceksiniz. Duygusal ilişkinizde istenerek ya da istenmeden yanıltılabilirsiniz. Ay sonuna kadar sürecek olan başka bir eğilim, evinizi güzelleştirmeniz ya da ev ve mülkten yüklü miktarda para kazanmanız için fırsatlar getirecek. Eve ait her türlü girişiminiz için önümüzdeki hafta sonu doğacak yeniayı beklemelisiniz zira yeniayın enerjisi bu konuları destekleyecek ve istediğiniz sonuçları almak daha kolay olacak. Yalnızca biraz sabretmeniz gerekiyor.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Eve ait konularda hareketli bir dönemdesiniz ve bu yoğunluk mart ayı ortasına dek sürecek. Ancak bu hafta sorunlu geçebilir, evinizde özellikle su ve gazdan gelebilecek zararlara karşı temkinli olmalısınız. Dikkat edin, önceden önleminizi almaya çalışın. Evle ilgili örneğin usta, ev sahibi, kiracı, mimar, emlakçı gibi kişilerle aranızda oluşabilecek yanlış anlaşılmalara karşı her konuyu yazılı olarak not almanız iyi olabilir. Eve ait her türlü girişiminiz için önümüzdeki hafta sonundaki yeniayı beklemelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hareketli, şehiriçi ve şehirdışında yolda olacağınız, pek çok görüşme ve toplantıyla yoğun günler sizi bekliyor. Bu hafta seyahate çıkarsanız kaygan zeminlere, arabada yağ sorununa ve kar, yağmur, sis gibi kötü hava şartlarına karşı önlem almalısınız. Aynı zamanda kardeş, kuzen gibi yakınlarınızda aranızda yanlış anlaşılmalar ve durumları olduğundan farklı göstermekten doğacak sorunlar olabilir. Lüks ürünlere daha fazla para harcayabilir ve bütçenizi aşacak şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aşk ve güzellikler gezegeni Venüs ay sonuna kadar kalmak üzere burcunuza yerleşti. Venüs her türlü ilişkinizi rahatlatacak ve siz fazla çabalamadan aşkı ayağınıza kadar getirecek. Sürpriz haberler, ani bir seyahat ve yoldan gelenler olabilir. Ancak maddi konularda aldatılmaya veya istenmeden yanıltılmaya müsait olacaksınız. Hafta başında parayla ilgili karar vermekten kaçının ve maddi konularda temkinli davranın. Hayatınızda herhangi bir konuda yeni bir adım atmak için hafta sonunu beklemelisiniz. Ani kararlar vermeyin.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bu hafta kafanız karışabilir, neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlamakta zorlanabilirsiniz. Önemli kararlar için uygun bir zaman değil. Aynı zamanda duygularınızı gizleme veya ilişkinizi gizli yaşama eğilimindesiniz. Aslında son iki senenin en güçlü dönemine girdiniz. Mart ayı ortasına kadar her konuda istediklerinizi elde edebilirsiniz ama bu haftayı atlatmanız gerekecek. Enerjiniz ve ikna kabiliyetiniz her zamankinden yüksek olacak. Siz de pek çok burç gibi biraz sabırlı olmalısınız. Yalnızca zamana ihtiyacınız var.