Astrolojist

Yeni girişimler için son çağrı!

Aklımızdaki planları uygulamaya koymanın tam zamanı. Yeni bir adım atmak, önemli bir karar vermek ve herhangi bir işe başlamak için hemen harekete geçebiliriz zira önümüzdeki haftadan itibaren koşullar bu haftaki kadar uygun olmayacak.

Bu haftaya Kova burcunda doğan ve girişimlere hız veren yeniayın enerjisi hakim. Yeniayın yanı sıra haberci Merkür ve enerjik Mars da eylemleri destekliyor. Zaten önümüzdeki haftadan itibaren etkili olan Merkür gerilemesi mart sonuna kadar yeni girişimlerde sorun yaratacak. Anlaşma imzalamak ve pahalı alışverişler yapmak için ya hemen harekete geçmeli veya mart sonunu beklemeliyiz.

Kova burcundaki yeniay en çok Kovalara, özellikle de 10 Şubat doğumlulara büyük enerji verecek. Bu yeniay tüm burçları belirli alanlarda destekleyecek ama Kovalar bu enerjiyi her alanda değerlendirebilecek. Balıklar, burçlarındaki Mars’ın itici gücü ile her zamankinden daha motive. Başak ve İkizler pek çok haber alacak ve sürekli hareket halinde olacak.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bu haftanın yeniayı yeni çevreler edinmeniz, dernek, kulüp gibi topluluklara üye veya daha aktif olmanız için uygun koşulları getiriyor. Büyük bir hayalinizi gerçekleştirmek için ilk adımları atma imkanı da bulabileceksiniz. Güçlü pozisyonda etkin bir kişiyle görüşme yapabilir ve destek alabilirsiniz. Her konuda mücadelenizi perde arkasından yapmalı ve belirli bir gizlilik içinde hareket etmelisiniz. Size yardım edenler gizli kalmak isteyebilir hatta sizin de haberiniz olmayabilir. Hastane, hapishane, huzurevi, rehabilitasyon merkezi gibi kurumlara gidip gelebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yeni bir atılım yapmak ya da iş değiştirmek gibi planlarınız için sene içindeki en uygun haftalardan birindesiniz. Bu hafta doğan yeniayın enerjisi kariyer girişimlerinizi destekleyecek. Alternatif olarak annenizle ilgili bir konuda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Sosyal hayatınız da canlı olacak ve tanıdıklardan yardım alabileceksiniz. Dernek, kulüp gibi topluluklardaki başarınız ve ilişkileriniz kariyer başarınız kadar önemli. Ancak ikili ilişkilerde zor bir dönemdesiniz, arkadaş ve gruplar size destek olurken, kariyer hedeflerinizde partnerinizden aynı desteği göremeyebilirsiniz.

 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yurtdışı, seyahat, mahkeme, üniversite, yayıncılık gibi alanlardaki planlarınız için bu hafta harekete geçmeyi düşünebilirsiniz. İlk adımı bu hafta atmanız çok önemli zira daha sonra aynı koşulları bulamayabilir ve beklemek zorunda kalabilirsiniz. Kariyerinizde ise sağlam bir pozisyona sahip olacaksınız. Otorite figürleriyle pek çok görüşme yapabilir, komisyon, tazminat, kredi, telif, hisse gibi bir kaynaktan tek seferde yüklü miktarda para kazanabilirsiniz. İşyerinizde ise çeşitli nedenlerden dolayı kısıtlı koşullara sahipsiniz ama bu darlığı aşabilir ve ilerleme kaydedebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bu hafta doğan yeniay ortak maddi konulardaki girişimleriniz için taze bir enerji getiriyor. Kredi, borç, hisse, sigorta, vergi, miras, nafaka, telif, vergi gibi bir kaynakla ilgili girişimleriniz için vakit kaybetmeden harekete geçmeli ya da mart sonunu beklemelisiniz. Yeniden bütçe yapabilir, nakit akışınızı düzenleyebilirsiniz. Borçlarınız varsa yeni bir plan geliştirebilir; banka kredisi, kredi kartı veya sigorta primlerinizin ödemelerinde daha uygun koşullar bulabilirsiniz. Diğer yanda yurtdışı bağlantılı konularda da hareketlenme yaşayacak ve yabancılarla haberleşeceksiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hayatınızın her alanında işbirliği yapmak için senenin en uygun haftalarından birindesiniz. Evlenme, nişanlanma, ortaklık kurma veya avukat, ajans gibi sizi birebir temsil edecek bir uzmanla anlaşma planlarınız olabilir. İmza atacaksanız ya bu hafta imza atın ya da en erken mart sonunu bekleyin. Zira yaklaşan Merkür gerilemesi doğru karar vermeyi zorlaştıracak. Bu hafta para konuları da çok hareketli. Yüklü miktarda ödemeleriniz olabilir ama aynı zamanda yüklü miktarda para da alabilirsiniz. Eve ait konularda kısıtlanacak ama ihtiyacınız olan parayı bulabileceksiniz.

   

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bu hafta ortaklıklar ve işbirliklerinde önemli gelişmeler olabilir ve görüşmelere katılabilirsiniz. Kendinize yardımcı tutma, yeni bir projeye başlama veya sağlıkla ilgili konularda yeni bir başlangıç yapma gibi planlarınız varsa, hemen harekete geçmelisiniz. Bu haftanın güçlü yeniayı girişimlerinize hız verecek ama sonraki hafta etkisi başlayan Merkür gerilemesi herkesi yavaşlatacak. İşinizde bir değişiklik olursa daha çok yatay geçiş olacak ve benzer pozisyonda olacaksınız. Spor ve egzersize başlamak ve yaşam kalitenizi yükseltmek için daha sağlıklı beslenmeye karar verebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Günlük işleriniz her zamankinden yoğun olacak ama aynı zamanda sevdiğiniz konulara ve hobilere de zaman ayırabileceksiniz. İşle ilgili pek çok görüşme yapabilir, şehir içi ve dışında yolda zaman geçirebilirsiniz. Evle ilgili ve baba gibi bir otorite figürüne ait işlerinizi de rahat halledeceksiniz. Sağlıkla ilgili konular da ön planda olabilir, kontroller ve doktor muayeneleri yaptırabilirsiniz. Diğer yanda bu haftanın yeniayı yakın ilişkinizde, çocuklar ve hamilelik gibi bir konuda girişimlerinizi destekleyecek. Ancak maddi koşullarınız birkaç yıl kısıtlı olacağından bütçenize göre plan yapmanız gerekecek.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Eve ait planlarınız için tüm senenin en iyi haftalarından birindesiniz. Taşınmak, ev satmak, satın almak, kiralamak, tamirat yaptırmak veya yeni mobilyalar almak istiyorsanız, hemen harekete geçin ve ilk adımları atın zira bu haftanın yeniayı eve ait tüm yeni girişimlerinizi destekleyecek. Bu durum evinizde davet vermek, misafir ağırlamak gibi ya da anne babanızla ilgili planlarınız için de geçerli. Aynı zamanda eğlenceye, sevgilinize ve çocuklarınıza da zaman ayıracak ve renkli bir hafta geçirebileceksiniz. Kardeş, kuzen gibi yakınlarınızın hayatınızda önemli bir yeri var.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yeniay ile beraber yeni yolculuk planları, eğitimle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Kardeş, kuzen, dayı, teyze gibi yakınlarınızla ilişkinizde ya da onların hayatında yeni başlangıçlar olabilir. Günlük kat ettiğiniz yol ve arabayla ilgili yeni düzenlemeler yapmanız da mümkün. Diğer yanda evinizde hareket olacak ve bu hafta işlerinizi rahatlıkla halledebileceksiniz.

  Usta, tamirci ya da gelen giden misafirlerden dolayı evde kalabalık ve gürültülü bir ortam olabilir. Ev kiralamak, satmak, satın almak ya da başka bir mülk veya babanızla ilgili bir konu hakkında da görüşmeler yapabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Aylık geliriniz, harcamalarınız ve parayla ilgili planlarınız için bu hafta çok uygun. Başvurularda bulunabilir, bütçenizde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Para konularını destekleyen bu haftadan sonra yeni girişimlerde bulunmak yerine eskiden başladığınız konulara devam etmelisiniz. Bu hafta aynı zamanda çok da hareketli geçebilir ve bir yerlere gidip gelebilir ya da görüşmelere katılabilirsiniz. Yüzyüze görüşmezseniz, internet üzerinden haberleşebilirsiniz. Kardeş, kuzen gibi yakın akrabalarınızla görüşebilir, seminer ve kurslara katılabilir, iletişim kökenli projelere yoğunlaşabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Senede bir kez burcunuza denk gelen yeniayınız doğuyor ve tüm girişimlerinizde sizi destekliyor. Önümüzdeki haftadan itibaren atacağınız adımlarda engellerle karşılaşabilir ve istediğiniz gibi sonuçlar alamayabilirsiniz, onun için neye başlamak ve hayatınızda hangi alanda yeni bir sayfa açmak istiyorsanız bu hafta harekete geçmelisiniz. Otorite figürleri ve kariyer sorumlulukları sizi zorlayacak ama aynı zamanda daha güçlü olmayı öğretecek. Harcamalarınız da her zamankinden yüksek olabilir ama yine güçlü birinin desteği ile aylık gelirinizi artırma imkanı bulabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Son iki senenin en dinamik ve aktif dönemlerinden birindesiniz. Motivasyonunuz her zamankinden yüksek ve neyi isterseniz başaracak durumdasınız. Yeni girişimleriniz için bu hafta harekete geçmeye çalışın zira önümüzdeki haftadan itibaren koşullar ilerlemek için uygun olmayacak. Büyük bir hayalinizi gerçekleştirebilir ya da o hedefte aşama kaydedebilirsiniz. Bir arkadaşınız veya dernek, kulüp gibi bir topluluktan çok büyük destek alacaksınız ve bu konu her ne ise uzun vadede sizi baştan aşağı değiştirecek. Bu hafta yalnız kalıp düşünmeye de zaman ayırmalısınız.