Astrolojist

Kafa karışıklığına sebep Merkür

Başak burcunda oluşan dolunay bu hafta sonunda hassaslaşmamıza ve her konuya duygusal yaklaşmamıza neden olabilir. İnce detaylara takılabilir ve bu arada asıl konudan uzaklaşabiliriz. Dolunaylar hasat zamanı olduğundan daha önceden ektiklerimizi biçebilir ve yapmış olduklarımızın sonuçlarıyla karşılaşılaşabiliriz. Hızla gelen gelişmeler, aynı hızla fazla uzamadan neticelenebilir.

Bu dolunay en çok 31 Ağustos doğumlu Başaklar, 25 Şubat doğumlu Balıklar ve bu günlerin birkaç gün yakınlarında doğanlarla ilgili olacak. 29 Mayıs yakınlarında doğan İkizler ise aşırı bir özgüven içinde risk alma ve fevri davranma eğiliminde olacaklar. Aşk ve güzellikler gezegeni Venüs ise senelik ziyareti için Balık burcuna geçiyor ve mart ayı sonuna kadar Balıkları destekliyor. Bu dönemde bazı Balıklar eski eş veya sevgilileri ile karşılaşabilir ve tam kapanmayan konularda kesin sonuçlar alabilirler. Özellikle 28 Şubat doğumlu Balıklar çok romantik ve aynı zamanda gerçek dünyadan uzaklaşacakları duygular yaşayabilirler.

Ayrıca Merkür gerilemesi yeni olan hemen her konuda kafamızın karışmasına ve aksaklıklar yaşamamıza neden olmaya devam edecek. Geçmişe dönüp yarım kalan meseleleri ise çok rahat halledebileceğiz.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bu hafta sonu ve haftanın ilk günlerinde çok meşgul olabilirsiniz zira dolunayın enerjisi günlük işleri ve teslim etmeye çalıştığınız projeleri destekliyor. İşler yerine sağlıkla ilgili konular da gündeme gelebilir ama hepsi kısa bir sürede çözümlenecek ve yarım kalmayacak. Bu süreçte önsezileriniz her zamankinden kuvvetli. Aklınızla anlayamadıklarınızı kalbinizle anlayacak ve ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz. Kariyeriniz konusunda ve kredi, miras, nafaka gibi maaşınız dışında kalan ortak kaynaklarda perde arkasından destek var.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Eğlenceli ve romantik bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Dolunay duyguları ön plana çıkaracak ve duygusal anlar yaşamanıza neden olacak. Aşkın yanında çocuklar ve hamilelikle ilgili konular da ön plana çıkıyor, hızlı gelişmeler yaşayabilir ve haberler alabilirsiniz. Diğer yanda sevdiğiniz konulara ve hobilerinize düşünmeden fazla para harcayabilirsiniz. Hafta boyunca kalabalık ortamlarda arkadaşlarınızla çevrili olacaksınız. Arkadaşlarınız ve dernek, kulüp gibi topluluklar sizi motive edecek, harekete geçirecek ve destekleyecek.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Dolunayın enerjisi eve ve aileye ait konulara odaklanacak ve bir mesele kısa sürede öyle ya da böyle neticelenecek gibi görünüyor. Bu dolunayda hayatınızda önemli herhangi bir konuya son noktayı koymanız da mümkün. Yaza kadar korunacak ve hemen her konuda altın fırsatlarla karşılaşacaksınız ancak bu durum sizde rahatlığa ve aşırı bir güvene neden olabilir. Fırsatları kaçırmamalı ve rehavete kapılmamalısınız. Aynı zamanda kariyer veya anneyle ilgili sorumluluklarınız da ön planda olacak ve yoğun bir hafta geçireceksiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yoğun ve koşturmacalı günler geçireceksiniz. Bu hafta sonu kısa bir geziye çıkabilirsiniz. Kardeş, kuzen gibi yakın akrabalarınızla görüşebilir ve pek çok konuda haberler alabilirsiniz. İşiniz ve annelikle ilgili sorumluluklarda beklemediğiniz son dakika değişiklikleri seyahat planlarınızı zorlaştırabilir ama tamamen engel olmayacak. Duygusal ilişkiniz ise sağlam ve tutarlı bir şekilde ilerliyor. Partneriniz size fazla baskı yapmadan destekleyecek. Yurtdışı, üniversite ve medya bağlantılı konular gündeminizi meşgul etmeye devam edecek.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Dolunay para meselelerini gündeme getirecek. Pahalı bir alışveriş yapabilirsiniz ama Merkür gerilemesinden dolayı aldığınız şeyden memnun kalmamanız veya ileride daha ucuzunu bulup pişman olmanız mümkün. Maaşınız ve aylık gelirinizle ilgili bir mesele birkaç gün içinde sonuçlanabilir. Nakit akışınız ve bütçeniz hakkında kararlar verebilirsiniz. Maaşınız dışında kalan komisyon, hisse, telif, nafaka, miras, kredi gibi kaynaklarda net görüşe sahip olamayabilirsiniz. Bu kaynaklarda özveride bulunma eğilimindesiniz. Yeni görüşmeleri mart sonuna ertelerseniz iyi olur.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Romantik ve duygusal bir hafta sizi bekliyor. Eşiniz veya uzun zamandır beraber olduğunuz sevgiliniz sizi motive edecek ve seyahat fırsatları çıkacak. Hafta sonu burcunuzda oluşan dolunayın etkisi altında olduğunuzdan önemli bir konu sona erebilir. Kariyerinizde yaza kadar çok başarılı olacağınız bir dönemdesiniz ancak aşırı özgüven ve büyük beklentiler gerçek durumları görmenize engel olabilir. Partnerinizi yani ortak, avukat veya ajans gibi işbirliği yaptığınız kişileri gözünüzde büyütme eğilimdesiniz ancak bu kişiler sizi yanıltabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sosyal bir burç olmanıza rağmen dolunay ile birlikte bu hafta sonunda kalabalıklardan uzaklaşmak ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Başka bir alternatif ise hastane, huzurevi, rehabilitasyon merkezi gibi kurumlara gidip gelmeniz olabilir. Bilmediğiniz bazı unsurlar dolunayın ışığı altında su yüzüne çıkacak. Her durumda yalnız zaman geçirmek size iyi gelecek ve düşüncelerinizi toparlayabileceksiniz. Diğer yanda günlük işler ve sağlıkla ilgili konularda tam net olmayan durumlar oluşabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bu hafta sonunda kalabalık bir davete katılabilir ve arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirebilirsiniz. Bu sosyal olay veya arkadaşlarınızla ilgili bir mesele nedeniyle çok para harcayabilir ve parayla ilgili büyük bir risk alabilirsiniz. Dolunay duygusal bir olay yaşamanıza da neden olabilir. İnce detaylara önem verecek ve saplantı derecesinde duygulara sahip olabileceksiniz. Sevgiliniz, çocuklar, hamilelik veya sanatla ilgili bir hobi hayatınızda her zamankinden daha önemli bir konumda. Bu konu her ne ise sizi çok mutlu kılacak. Sorumlulukları daha kolay taşıyabileceksiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Hafta ortasına dek sürecek dolunayın enerjisi kariyerinizde bir meselenin gündeme gelip hızla çözülmesine neden olabilir. Olaylar çok zıt yönlerde gelişebilir, her şey bugüne kadarki performansınıza bağlı olacak. Partneriniz yani eşiniz veya ortağınız ya da ajans, avukat gibi sizi birebir temsil eden kişilerin etkisiyle fazla iyimser olabilir ve rahat davranabilirsiniz. Eve ait konularda ise belirsizlikler ve yeterince net olmayan koşullar oluşabilir. Sudan gelebilecek zararlara karşı tedbirli olmalısınız. Kariyeriniz yerine annenizle ilgili bir mesele de olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hareketli bir hafta geçireceksiniz; kısa geziler yapabilir veya şehir içinde oradan oraya gidip gelebilirsiniz. Seyahat etmezseniz sürekli yazı yazabilir, başkalarıyla yazışabilir ve görüşebilirsiniz. Hafta sonunu da etkileyen dolunayda ise yurtdışı seyahati, yabancılarla işler, medya ve eğitimle ilgili meseleler gündeme gelebilir ve çeşitli planlar yapabilirsiniz. Ancak eve ait aniden ortaya çıkan bir durum planlarınızda zorlanmanıza neden olabilir. Yakın akrabalarınız belirsizlik yaratabilir ve bir anlamda kafanızı karıştırabilirler.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Dolunayda yüklü bir ödemeniz ve büyük miktarda paralarla ilgili gelişmeler olabilir. Lüks ve eğlence için çok para harcayabilirsiniz. Çocuklarla ilgili harcamalar da sizi zorlayabilir. Kredi, borç, komisyon, hisse, miras, vergi, sigorta gibi ortak kaynaklarla ilgileneceksiniz. Bu durum her neyse, hızla sonuçlanacak ve uzamayacak. Diğer yanda hafta boyunca harcamalar, maaşınız ve ilave gelir kaynakları gündeminizde kalmaya devam edecek. Eski bir para meselesi yeniden ortaya çıkabilir ve bu meseleye daha büyük bir cesaretle yaklaşabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hem duygusal ve romantik, hem de güçlü ve girişken olduğunuz bir dönemdesiniz. Mücadele gücünüz ve duygusallığınız başa baş gidiyor. Zıt burcunuz olan ama aynı zamanda sizi tamamlayan Başak burcundaki dolunayda ise yakın ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Dolunay hafta ortasına kadar etkili olacak ve eş, sevgili veya ortak ya da işbirliği yaptığınız avukat, ajans gibi sizi birebir temsil eden uzmanlarla ilişkinizin gerçek durumunu anlamanıza yardımcı olacak. Önemli bir karar verebilirsiniz. Aynı zamanda beklemediğiniz bir harcama veya ödeme çıkabilir.