Astrolojist

Aşk gezegeni Venüs, Balık burcunda

Balık burcundaki olağanüstü gezegen birikimi herkesin hayatında belirli bir alanın vurgulanmasına neden oluyor. Balık’ta bulunan aşk gezegeni Venüs ve haberci Merkür bu hafta çok aktif. Balıkların yanı sıra Başak, İkizler ve Boğalar da bu aktiviteden çok etkilenecek.

Varlığı çok belirgin olmasa da çok etkili olan diğer bir gezegen dizilimi ise Akrep ve Oğlakları uzun vadede etkileyecek. Sorumluluğu artan Akrepler güçlü bir kişi ya da kurumdan büyük bir destek alacak. Dönüşüm sürecinde bulunan Oğlaklar ise temeli çok sağlam adımlar atacaklar. Bu güçlü etkileşim (Boğa, Başak, Oğlak) toprak ve (Yengeç, Akrep, Balık) su elementi herkesin hayatındaki zorlukları kolaylaştıracak.  Hareketi, haberleri ve eğlencesi bol bir hafta bizi bekliyor. Geçmişe dönüp eski meselelerle ilgilenecek ve yarım kalan konularda rahat ilerleyeceğiz.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Öncü bir burç olmanıza rağmen geri planda kalmanız ve gücünüzü belli etmeden mücadele etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Gizliliği olan konularla uğraşabilirsiniz. Duygusal hayatınızda da belirli bir gizlilik ya da mahremiyet içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. Hastane, hapishane, huzurevi gibi kapalı kalınan kurumlara gidip gelebilirsiniz. Psikolojik bir sorun veya bırakmak istediğiniz bir alışkanlıkla mücadele etmek için de uygun bir zamandasınız. Diğer yanda kariyerinizde güçlü bir kişi ya da kurumdan büyük destek alacak ve maddi bir sorunu uzun vadede çözebileceksiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bu hafta aktif ve hareket halinde geçebilir. Büyük bir hayaliniz için uğraşı veriyor olabilirsiniz. İleriye dönük adımlar yerine eski meselelerin üzerine gittiğinizde daha başarılı olacaksınız. Arkadaşlar, gruplar, dernek, kulüp gibi organizasyonlar ön planda olacak ve kalabalık ortamlarda bulunabileceksiniz. Haberler alabilir, arkadaşlarınızla seyahatlere gidebilirsiniz. Ancak sosyal aktiviteler veya arkadaşların etkisiyle çok para harcayabilir, maddi konularda büyük riskler alabilirsiniz. Her türlü işbirliğinden, mahkeme, medya ve üniversite bağlantılı konularda destek alacaksınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Dinamik bir hafta sizi bekliyor. Günlük işler ile para konuları sizi meşgul edecek. Özellikle ortak maddi konularda uzun vadeli sonuçlar alabilirsiniz. Bu konu her ne ise büyük güç savaşları yaşanıyor. Kariyeriniz, eğer çalışmıyorsanız anneniz veya sizin annelik sorumluluklarınız ise her şeyden önce gelecek. Kariyerinizde manevi tatmin arayışı içindesiniz. Bu eğilim azalmayacak, giderek artacak ve başka türlü rahat edemeyeceksiniz. Otorite figürleri ve annenizle ilgili konular hakkında pek çok konuşma ve görüşme yapabilirsiniz. Başkaları tarafından beğenileceksiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yurtdışı, mahkemeler, üniversite veya medya bağlantılı konular gündeminizde. Eski meseleler yeniden ortaya çıkabilir. Diğer yanda hamilelik ve çocuklarla ilgili sorumluluklarınız arttı veya artmak üzere. Partnerinizden büyük destek alacaksınız. Başka bir alternatif olarak aşkta çok seçici davranacak ve sadece gelecek gördüğünüz ilişkiye zaman ayıracaksınız. Oğlak burcu özellikleri taşıyan, sorumluluk sahibi ya da çok tecrübeli ve yaşı sizden büyük birine ilgi duyabilir ve evlilik düşünceleri içinde olabilirsiniz. Ayrıca güçlü biri veya bir kurum ile ortaklığınız olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Harcama ve ödemeleriniz yüksek olmaya devam edecek. Maaşınız dışında kalan komisyon, hisse, telif, vergi, sigorta, kredi, nafaka, miras gibi kaynaklarla ilgili eski para konularıyla uğraşabilirsiniz. Bunun için kısa yollara gidip gelebilir ve görüşmeler yapabilirsiniz. Şimdilik yeni bir girişimde bulunmamalı ve yarım kalan meseleleri halletmelisiniz. Diğer yanda eve ait sorumluluklarınız artıyor. Oturduğunuz ev veya başka bir mülkün masrafları ya da babanızla ilgili konular sizi kısıtlayabilir. Güçlü bir kişi ya da kurumun desteğini alacak ve eve ait zor bir durumu çözebileceksiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İşbirlikleri, anlaşmalar, ortaklıklar yani ‘karşı’ taraf ön planda. Sizin için büyük önemi olan bu kişi iş hayatınızda da olabilir, özel hayatınızda da. Kişi yerine bir kurumla işbirliği yapmayı düşünebilirsiniz. Merkür gerilediğinden eskiden bağlantı kurup, görüşmeler yaptığınız meselelerde daha başarılı olacak ve hızlı ilerleyeceksiniz. Eşiniz, nişanlınız ya da ortağınızla önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Avukat, ajans gibi sizi birebir temsil eden kişilerle de her zamankinden daha sık görüşebilirsiniz. Kardeş, kuzen gibi yakınlarınızla ilgili meseleler de bu hafta gündeme gelebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Günlük işler, detaylar ve sağlıkla ilgili konular bu hafta da önceliğiniz olmaya devam edecek. Testler, doktor kontrolleri ve günü birlik tıbbi işlemler yaptırabilirsiniz. Yanınızda çalışanlar ve hatta evinizde beslediğiniz evcil hayvanlar da sizi her zamankinden daha fazla meşgul kılabilir. Aylık geliriniz uzun süreli bir eğilim nedeniyle ne yapsanız fazla artmayacak ama bu fakirleşeceğiniz anlamına da gelmiyor. Bu hafta ev, mülk ya da babanızla ilgili bir konu nedeniyle kazançlı çıkabilir veya para alacağınızı öğrenebilirsiniz. Babanızdan büyük destek alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Eğlenceli bir hafta geçirebilirsiniz. Aşk, hamilelik, çocuk ya da sanat gibi yaratıcı bir proje hayatınızın en önemli alanı durumunda ve bu eğilim önümüzdeki hafta daha da güçlenecek. Burcunuza 29 yılda bir gelen Satürn sizi kısıtlıyor ve büyük sorumluluklar getiriyor. Burcun sonlarında doğanlar bu eğilimi seneye yaşayacak. Her zamankinden daha gerçekçi ve karamsar olabilirsiniz ama farkında olmasanız da çok sağlam bir temel oluşturuyorsunuz. Bu hafta akrabalarınızdan özellikle de kardeş, kuzen, dayı, hala gibi dominant karakterli bir yakınınızdan büyük destek görebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Dikkatiniz ev, başka bir mülk ya da babanızla ilgili konulara odaklanacak. Bunun için görüşmeler yapabilir ve kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Merkür gerilediğinden eve ait eski meseleler gündeme gelebilir ve bu defa kesin çözümler bulabilirsiniz. Partnerinize aşırı güvenebilirsiniz ya da partneriniz sizi fazla cesaretlendirebilir ve risk alma eğiliminde olabilirsiniz. Büyük düşünün ama yeni girişimlerde bulunmayın. Eskiden karşınıza çıkmış olan fırsatlar yeniden gündeme gelirse başarılı olabilirsiniz. Maddi konularda rahatlayabilir ve üzerinizdeki baskının hafiflediğini hissedebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Özellikle aralık sonu ve ocak ayınının ilk günlerinde doğan Oğlaklar belirgin olmayan ama mutlak bir değişim sürecindeler. Farkında olmadığınız bir güce sahipsiniz ve başkaları üzerinde baskı kurabilirsiniz. Bu durum özellikle erkeklerle sorun yaşamanıza ve aşırı tepki görmenize neden olabilir. Sizden yaşı büyük veya daha tecrübeli bir arkadaşınızdan büyük destek alabilirsiniz. Bu kişi ya da grup yol göstericiniz olacak ve olaylara tarafsız yaklaşıp kendi durumunuzu anlamanızı sağlayacak. Sahip olduğunuz gücü iyi kullanırsanız çok başarılı olabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Maddi konular önceliğiniz durumunda ve bu eğilim bir süre daha devam edecek. Masraflarınız artmış durumda, çok para harcayabilir ve lüks ürünlere ilgi duyabilirsiniz. Bu dönemde para kazanma hırsınız da her zamankinden yüksek olduğundan gelirinizi artırma şansınız da çok yüksek.. Kariyerinizde işveren ya da bir yönetici size destek olacak ve gizliliği olan işlerinizi rahat yürütebileceksiniz. Hastane, hapishane, huzurevi gibi kurumlarla bağlantılı işleriniz varsa bir güçlü otorite figüründen büyük yardım alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzdaki olağandışı gezegen birikimi size ayrıcalık sağlıyor. Cesaretiniz, azminiz, cazibeniz ve iletişim yeteneğinizle her alanda ne isterseniz başarabilirsiniz. Ancak eskiye dönük mesele ve yarım kalan konularda  daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Yeni girişimlerinizde başkalarına bağlı olacak ve beklemek zorunda kalacaksınız. Ev ve mülke ait konularda ise şanslısınız ama aşırı özgüven içinde büyük riskler alma eğilimindesiniz, dikkatli olun. Güçlü ve etkin bir arkadaşınız sıkıntı duyduğunuz bir meselede  önünüzü açabilir.