Astrolojist

Kapanmamış mesele kalmıyor

Pazartesi günü Balık burcunda yeni başlangıçları destekleyen bir yeniay doğuyor. Bu yeniayda Merkür gerilediğinden eskiden girişimde bulunduğumuz ama yarım kalan mesele ve tam kapatamadığımız olaylarda kesin çözüm bulabileceğiz. 11 Mart doğumlu Balıklar sadece bu iki haftalık dönemde değil tüm bir sene boyunca hayatlarında yeni sayfa açma imkanı bulacak.

Yeniayın hemen ardından cesaret gezegeni Mars, yöneticisi olduğu Koç burcuna geçiyor. Kızıl Gezegen, en son nisan-mayıs 2011’de Koç burcundaydı. Mars, 20 Nisan’a kadar burada kalırken enerjisini en yüksek biçimde açığa çıkarabilecek ve zaman zaman aşırı sertlik ve gerilime neden olacak.

Hafta sonuna doğru gerileyen Merkür’ün aksilikleri kendini gösterecek. Yanlış anlaşılmalar, unutulan sözler ve gecikmeler olabilir ama sonrasında ileriye doğru harekete geçebileceğiz.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Aslında çok avantajlı bir döneme giriyorsunuz. Ön planda olacak ve kontrolü ele alacaksınız ama aynı zamanda büyük çatışmaların ortasında kalabilir ve birçoğunu siz başlatabilirsiniz. Çok fazla enerji ve motivasyona sahip olacak ve fevri davranabileceksiniz. Sahip olduğunuz enerjiyi dizginler ve iyi yönlendirirseniz çok yol alabilirsiniz. Bu arada geri planda takip edeceğiniz bazı işler olabilir ve gizli kalması gerekebilir. Sizi rahatsız eden psikolojik yükler ya da zararlı alışkanlıklardan kurtulmak için ise senenin en uygun dönemlerinden birindesiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sosyal açıdan canlı bir dönemdesiniz. Pazartesi günü doğan yeniay bu eğilimi iki hafta daha devam ettirecek. Arkadaşlar, dernek, kulüp gibi toplulukların hayatınızda önemli bir rolü olacak ve ayrıca geçmişle bağlantılı yeni başlangıçlar yapabileceksiniz. Diğer yanda başka bir eğilim sizi gizli davranmaya ve gizliliği olan işlerle ilgilenmenize neden olacak. Nisan sonuna dek sürecek olan bu eğilimde arada bir izole olmanız, mücadelenizi göstermeden yapmanız ve geri planda hareket etmeniz gerekecek. Nisan sonunda şartlar değişecek ve o zaman güçlenecek ve ön planda olacaksınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bu haftanın yeniayı zaten haftalardır süren ve kariyerinizi ya da annelikle ilgili konuları ön plana çıkaran eğilimi güçlendiriyor. Herkesin gözü üzerinizde olacak. Kariyerinizde yeni bir başlangıç yapacaksanız, mutlaka eskiden tanıdığınız veya bir şekilde bağlantılı kurduğunuz kişilerle bir araya gelin. Merkür önümüzdeki hafta düzelene kadar geçmişle ilgili meselelerde daha başarılı olacaksınız. Başka bir eğilim ise sosyal hayatınızı canlandıracak ve arkadaşlarınızla daha fazla görüşmenize imkan sağlayacak. Nisan sonuna dek sürecek olan bu dönem son derece renkli ve hareketli.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kariyerinizde son iki senenin en güçlü dönemi başlıyor. Sağlam bir duruşa sahip olacaksınız ancak zaman zaman sert tartışmaların ortasında kalabilirsiniz. Otorite figürlerine karşı çıkma eğilimindesiniz. Nisan sonuna dek sürecek bu dönemde iş hayatınızda iyi ve kötü pek çok sürprizle karşılaşabilirsiniz. Monotonluk olmayacak ve epey hareketli günler geçireceksiniz. Erkek yöneticiler ya da eğer çalışmıyorsanız bir anne figürüyle aranızdaki bastırılmış sorunlar aniden su yüzüne çıkabilir. Diğer yanda yurtdışı, üniversite, medya ya da mahkemelerle bağlantılı bir konu önemli olmaya devam edecek.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Para konuları bu haftanın yeniayı ile birlikte gündeminizde kalmaya devam edecek. Tek farkı masrafların normale dönecek olması, engel olamadığınız harcamalar azalacak. Yeniayın enerjisi özellikle kredi, borç, miras, nafaka, vergi, hisse, telif gibi alanlardaki girişimlerinizi destekleyecek. Eskiden başvuru yaptığınız veya görüştüğünüz meselelerde kolay ilerleyecek ama yeni girişimlerinizde öngöremeyeceğiniz nedenlerden dolayı istediğiniz sonuçları almakta zorlanacaksınız. Nisan sonuna dek sürecek olan başka bir eğilim ise seyahat, yurtdışı, üniversite ve mahkemelerle ilgili meseleleri gündeme getirecek.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ortaklıklar, işbirlikleri veya evlilik, nişan gibi partnerinizle ilgili konular ön planda kalmaya devam edecek ve bu haftanın yeniayı ile iyice güç kazanacak. Ayrıca bu tip yakın ilişkilerde durumunuz eskisinden iyi olacak ve geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi eleştirilmeyecek ve sürekli alttan almak zorunda kalmayacaksınız. Aranızdaki gerilim azalacak ve uyum başlayacak. Bu yeniayın iki hafta sürecek olan döneminde iş ortaklığı kurma, nişan veya evlilik planlarınız olabilir. Nisan sonuna dek sürecek olan başka bir eğilim ise harcamalarınızın artmasına ve beklemediğiniz ödemelerle karşılaşmanıza neden olacak.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İşler ve sağlıkla ilgili konular ön planda kalmaya devam edecek ve bu haftanın yeniayı ile bir başlangıç yapabileceksiniz. Ancak hafta sonuna doğru yanlış anlaşılmalar ve eksik bilgilerden dolayı karmaşa yaşayabilirsiniz. Önümüzdeki hafta önünüzü daha açık ve net olarak görebileceksiniz. Nisan sonuna dek sürecek olan yeni bir eğilim ise yakın ilişkilerinizde zorlanmanıza neden olacak. Eşiniz, ortağınız ya da avukat, ajans gibi birebir ilişkiniz olan kişiler sizi sürekli eleştirebilir ve baskı altında bırakabilir. İlişkinizdeki sorunlar uzun vadede temizlenecek.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Günlük işleriniz bu haftadan itibaren artacak ve nisan ayı sonuna dek epey yorulacaksınız. İş ortamınızdaki ilişkiler mercek altında olacak ve aranızda bastırılmış sorunlar varsa, ani patlamalarla ortaya çıkabilecek. Alternatif olarak sağlıkla ilgili konular ortaya çıkabilir, doktor muayeneleri, testler ve tıbbi işlemlerle meşgul olabilirsiniz. Aynı zamanda aşk, hamilelik, çocuklar ya da sanat gibi yaratıcı bir projenin hayatınızdaki önemi devam ediyor. Bu haftanın yeniayı, yeni bir başlangıç yapmanızda yardımcı olacak. Ancak Merkür gerilediğinden yanlış anlaşılmalar ve karmaşık bir ortam oluşabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Evle ilgili yoğunluk bu haftanın yeniayı ile güçlenerek devam edecek. Eğer mimar, usta, ev sahibi, kiracı veya babanızla ilişkinizde sorun yaşadıysanız bu haftadan itibaren rahatlayacaksınız. Yeniay eve ait tüm girişimlerinizi destekleyecek ancak hafta sonuna doğru yanlış anlaşılmalarla dolu bir ortamda aksaklıklar olabilir. Ev, mülk ya da babanızla ilgili eski bir meselede kesin çözümler bulabilirsiniz. Önümüzdeki hafta ise yepyeni girişimlerinizde daha rahat ilerleyebileceksiniz. Başka bir eğilim ise nisan ayı sonuna kadar sevdiğiniz konulara ve eğlenceye daha fazla zaman ayırmanıza yardımcı olacak.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bu hafta başlayan ve nisan sonuna dek sürecek olan bir eğilimle birlikte evinizde hareket artıyor. Evinizde ustalar veya kalabalık misafirlerden dolayı yoğunluk olacak. Tamirat, taşınma, kiralama, ev satma, satın alma ya da başka bir mülkle ilgili işleriniz olabilir. Hızlı ilerlemenin yanında gerilim ve bir anda ortaya çıkan öfke patlamalarına tanık olabilirsiniz. Bu alanlarda sürprizler sizi bekliyor. Diğer yanda haftalardır süren ve yakın akrabalarınız, eğitim, anlaşmalar ve kısa yollarla ilgili vurgulanma devam edecek ve girişimleriniz desteklenecek. Bu hafta aksaklıklar olabilir ama haftaya daha uygun koşullar bulabileceksiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Para konuları önemini korumaya devam ediyor. Gelirinize, bütçe yapmaya ve harcamalarınızı düzenlemeye odaklanabilirsiniz. Neyse ki bu haftadan itibaren masrafları kontrol altına alabileceksiniz. Yeni gelir kaynakları için girişimde bulunabilirsiniz ancak bu hafta eskiden bağlantınız olan kişilerle ve önceden size gelmiş tekliflerle ilgilendiğinizde çok başarılı olabilirsiniz. Ayrıca bu haftadan itibaren daha hareketli olacaksınız ve kısa seyahatler için pek çok imkan çıkacak. Ancak aynı zamanda yakın akrabalarınızla aranızdaki sorunlar da yüzeye çıkabilir ve hiç beklemediğiniz davranışlarla karşılaşabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzdaki olağanüstü gezegen birikimine ilave olarak pazartesi günü burcunuzda doğan yeniay da sizi destekleyecek. İstediğiniz herhangi bir alanda yeni başlangıçlar yapmayı düşünebilirsiniz ancak Merkür gerilediğinden önceden konuşup görüştüğünüz meselelerin istediğiniz gibi sonuçlanma şansı daha yüksek. Önümüzdeki haftadan itibaren ise yepyeni girişimleriniz sorunsuz ilerleyecek. Geçtiğimiz haftalarda yorulmuş olabilirsiniz, bu haftadan itibaren temponuz hafifleyecek. Ancak nisan sonuna kadar olan dönemde daha fazla para harcayabilirsiniz ve hiç beklemediğiniz ödemeler çıkabilir.